Tortosa acollirà aquest dissabte una nova edició del Networking Odisseu

Escrit per el 14 d'octubre de 2021

Tortosa acollirà aquest dissabte una nova edició del Networking Odisseu, organitzat pels serveis territorials de Joventut de les Terres de l’Ebre i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a través dels seus grups Leader i l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre. Aquesta jornada, centrada enguany en el món de la comunicació,  pretén oferir un espai on donar a conèixer les oportunitats d’ocupació que hi ha al nostre territori, principalment a la gent jove,i evitar així, la pèrdua de talent emergent i conseqüentment el despoblament de les zones rurals o més allunyades de les grans ciutats.

En aquesta ocasió Odisseu vol posar èmfasi en el món de la comunicació i en les grans oportunitats de creixement que ofereix aquest camp. Per això busca posar en contacte joves professionals de la comunicació i el màrqueting de les Terres de l’Ebre amb iniciatives i empreses d’aquest territori que tinguen necessitats comunicatives, com ara gestionar webs, xarxes socials, e-commerce… Segons els organitzadors, es busca connectar professionals i empreses per evitar que el jovent ebrenc hagi de marxar fora i el que ja ho ha fet pugui tornar. Rut Martí és la directora dels serveis territorials de joventut a les TE…

Els participants al Networking Odisseu podran compartir experiències i sinergies a través de diverses activitats com ara un taller; un diàleg; un col·loqui, amb iniciatives relacionades amb el món de la comunicació que han reeixit al nostre territori com ara Diàspora Ebrenca, Surtdecasa, Vèrtex Comunicació i FITES. També es realitzaran dues dinàmiques de grup per a compartir impressions sobre la jornada. Neus Barberà és representant de l’Ateneu Cooperatiu de les TE i directora de Surtdecasa.cat…

El projecte Odisseu es va començar a implantar a les Terres de l’Ebre el 2012, fent una diagnosi territorial. El primer networking va tenir lloc el 2016 a la Ribera d’Ebre; dos anys més tard, el 2018, a Amposta i el 2020 a la Sénia i Amposta. Finalment, aquest 2021 la seva rotació territorial l’ha portat a la capital del Baix Ebre. 

La jornada, que tindrà lloc al Viver d’empreses de Tortosa,  començarà a les 9.30 hores del matí i s’allargarà fins a les 13.30 hores. La participació en el networking és gratuïta, encara hi ha places displonibles, però necessita inscripció prèvia. Es pot seguir presencialment i també virtualment.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⭕INFORMACIÓ RELLEVANT ⭕

Noves mesures vigents a partir d'avui divendres 15 d'octubre

#coronavirus #covid19 #protecciocivil #protecciocivilgeneralitat

Lliurem al @ProjecteEmma els 4.803 euros que vam recaptar a #Tortosa amb motiu del concert de Sopa de Cabra, inclòs al programa de festes de la Cinta 2021. Estos recursos serviran per reforçar la investigació que duen a terme contra el càncer de mama. Molts èxits en la recerca!

Calçada restringida (Obres): AP-7 | AMETLLA DE MAR | Sentit Sud cap a CASTELLÓ | Punt km. 297.3-308.8 | 10:38

Aquí us deixem l’entrevista a @RobOlivan amb motiu del festival Artèria Tortosa

La instal·lació Gold Digger dels Reials Col·legis guanyadora del 8è @acelobertfest. Felicitats! Podeu seguir gaudint de les intervencions fins el dia 12. Us recomano visitar-les tant de dia com de nit. Enhorabona a tots els participants i gràcies a l'equip d'A Cel Obert.

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Tortosa acollirà aquest dissabte una nova edició del Networking Odisseu, organitzat pels serveis territorials de Joventut de les Terres de l’Ebre i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a través dels seus grups Leader i l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre. Aquesta jornada, centrada enguany en el món de la comunicació,  pretén oferir un espai on donar a conèixer les oportunitats d’ocupació que hi ha al nostre territori, principalment a la gent jove,i evitar així, la pèrdua de talent emergent i conseqüentment el despoblament de les zones rurals o més allunyades de les grans ciutats.

En aquesta ocasió Odisseu vol posar èmfasi en el món de la comunicació i en les grans oportunitats de creixement que ofereix aquest camp. Per això busca posar en contacte joves professionals de la comunicació i el màrqueting de les Terres de l’Ebre amb iniciatives i empreses d’aquest territori que tinguen necessitats comunicatives, com ara gestionar webs, xarxes socials, e-commerce… Segons els organitzadors, es busca connectar professionals i empreses per evitar que el jovent ebrenc hagi de marxar fora i el que ja ho ha fet pugui tornar. Rut Martí és la directora dels serveis territorials de joventut a les TE…

Els participants al Networking Odisseu podran compartir experiències i sinergies a través de diverses activitats com ara un taller; un diàleg; un col·loqui, amb iniciatives relacionades amb el món de la comunicació que han reeixit al nostre territori com ara Diàspora Ebrenca, Surtdecasa, Vèrtex Comunicació i FITES. També es realitzaran dues dinàmiques de grup per a compartir impressions sobre la jornada. Neus Barberà és representant de l’Ateneu Cooperatiu de les TE i directora de Surtdecasa.cat…

El projecte Odisseu es va començar a implantar a les Terres de l’Ebre el 2012, fent una diagnosi territorial. El primer networking va tenir lloc el 2016 a la Ribera d’Ebre; dos anys més tard, el 2018, a Amposta i el 2020 a la Sénia i Amposta. Finalment, aquest 2021 la seva rotació territorial l’ha portat a la capital del Baix Ebre. 

La jornada, que tindrà lloc al Viver d’empreses de Tortosa,  començarà a les 9.30 hores del matí i s’allargarà fins a les 13.30 hores. La participació en el networking és gratuïta, encara hi ha places displonibles, però necessita inscripció prèvia. Es pot seguir presencialment i també virtualment.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⭕INFORMACIÓ RELLEVANT ⭕

Noves mesures vigents a partir d'avui divendres 15 d'octubre

#coronavirus #covid19 #protecciocivil #protecciocivilgeneralitat

Lliurem al @ProjecteEmma els 4.803 euros que vam recaptar a #Tortosa amb motiu del concert de Sopa de Cabra, inclòs al programa de festes de la Cinta 2021. Estos recursos serviran per reforçar la investigació que duen a terme contra el càncer de mama. Molts èxits en la recerca!

Calçada restringida (Obres): AP-7 | AMETLLA DE MAR | Sentit Sud cap a CASTELLÓ | Punt km. 297.3-308.8 | 10:38

Aquí us deixem l’entrevista a @RobOlivan amb motiu del festival Artèria Tortosa

La instal·lació Gold Digger dels Reials Col·legis guanyadora del 8è @acelobertfest. Felicitats! Podeu seguir gaudint de les intervencions fins el dia 12. Us recomano visitar-les tant de dia com de nit. Enhorabona a tots els participants i gràcies a l'equip d'A Cel Obert.

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST