Diverses activitats recullen fons per a la investigació del càncer de mama a Tortosa i Roquetes

Escrit per el 19 d'octubre de 2021

Amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama Tortosa i Roquetes acullen activitats solidàries per recollir fons destinats a la investigació i la recerca contra aquesta malaltia.

El càncer de mama és el tumor més freqüent en les dones, tot i que també afecta un 2% dels homes. Es preveu que aquest 2021, 570 dones seran diagnosticades de càncer de mama a les Terres de l’Ebre i al Camp de Tarragona. La supervivència és d’un 90% i encara hi ha un 10% dels casos que no superaran la malaltia. D’aquí la importància en la recerca però també de la prevenció i la detecció precoç tal i com ressalta la delegada de la lliga contra el càncer a Tortosa, Montserrat Aixendri…

 

Per recaptar fons contra el càncer de mama, Roquetes acull aquest diumenge 24 d’octubre, la 3a cursa de la Dona. Organitzada pel Club d’Atletisme de les TE, la lliga contra el càncer, l’ajuntament de Roquetes i el Trail Roquetes, l’objectiu és recollir diners a favor de la Lliga contra el càncer que els destinarà a la recerca del cancer de mama. Montse Aixendri delegada de la lliga contra el càncer de Tortosa fa una crida a la participació 

La cursa, de 4km s’iniciarà a les onze del matí al pavelló de Roquetes i transcorrerà pels carrers del municipi a través d’un circuit urbà apte per a tot tipus de públic. El president de l’ATE Pau Galiana explica que és de fet una cursa-caminada sense caràcter competitiu, perquè la finalitat és aplegar el màxim de gent possible…

La inscripció amb un donatiu de 15 euros, es pot fer a través del web cursadeladonaebre.cat o bé el mateix dia de la cursa una hora abans de l’inici al pavelló de Roquetes. 

Gala Projecte Emma

D’altra banda, avui coincidint amb el dia mundial Contra el Càncer de Mama, se celebra la Gala Solidària del Projecte Emma a l’auditori Felip Pedrell de Tortosa. Es preveu que amb el que es recapti a través d’aquesta gala, s’assoleixin ja els 150.000 necessaris per desenvolupar el projecte de recerca en càncer de mama impulsat per un equip mèdic de l’hospital verge de la Cinta. Fins ara s’han recaptat més de 120.000 euros amb aportacions d’institucions, empreses, entitats i particulars. L’Ajuntament de Tortosa va fer lliurament d’un xec per valor de xxxx € recaptats en el concert de Sopa de Cabra programat en les passades Festes de la Cinta.La gala, que s’iniciarà a les 20h,  comptarà amb l’actuació de SAU30, Halldor Mar, Elma, Joan Rovira, la Tuna Folk o Keila entre d’altres. Les entrades es poden adquirir al web projecteemma.org i el donatiu és de 20 euros.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎄Tots els detalls de la Fira de Nadal i la pista de gel de #Tortosa 👇🏼

@Tortosa @Tortosames @Sisco_72

🥇📃 Entrevistem als guanyadors dels Premis de Recerca 2021 del @CCBaixEbre
No us ho perdeu👇🏼

Núria Aragonés té 18 anys i ja ha publicat un llibre 'El fotògraf tortosí de Mauthausen'. L'obra va nèixer arran el seu treball de recerca i s'inclou a la col·lecció 'Ebrencs al camp de concentració que edita Amics i Amigues de l'Ebre. Ens ho explica 👇🏽

@Marc_educacio

🎙️Per als més nostàlgics vam entrevistar a Jaume Cordorniu, autor del 📘 'Històries de la #Harlem ' 🎶

⚠ Atenció. El Meteocat alerta que durant les pròximes hores encara hi poden haver precipitacions molt intenses, que poden anar acompanyades d'altres episodis violents. Eviteu barrancs i zones inundables.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama Tortosa i Roquetes acullen activitats solidàries per recollir fons destinats a la investigació i la recerca contra aquesta malaltia.

El càncer de mama és el tumor més freqüent en les dones, tot i que també afecta un 2% dels homes. Es preveu que aquest 2021, 570 dones seran diagnosticades de càncer de mama a les Terres de l’Ebre i al Camp de Tarragona. La supervivència és d’un 90% i encara hi ha un 10% dels casos que no superaran la malaltia. D’aquí la importància en la recerca però també de la prevenció i la detecció precoç tal i com ressalta la delegada de la lliga contra el càncer a Tortosa, Montserrat Aixendri…

 

Per recaptar fons contra el càncer de mama, Roquetes acull aquest diumenge 24 d’octubre, la 3a cursa de la Dona. Organitzada pel Club d’Atletisme de les TE, la lliga contra el càncer, l’ajuntament de Roquetes i el Trail Roquetes, l’objectiu és recollir diners a favor de la Lliga contra el càncer que els destinarà a la recerca del cancer de mama. Montse Aixendri delegada de la lliga contra el càncer de Tortosa fa una crida a la participació 

La cursa, de 4km s’iniciarà a les onze del matí al pavelló de Roquetes i transcorrerà pels carrers del municipi a través d’un circuit urbà apte per a tot tipus de públic. El president de l’ATE Pau Galiana explica que és de fet una cursa-caminada sense caràcter competitiu, perquè la finalitat és aplegar el màxim de gent possible…

La inscripció amb un donatiu de 15 euros, es pot fer a través del web cursadeladonaebre.cat o bé el mateix dia de la cursa una hora abans de l’inici al pavelló de Roquetes. 

Gala Projecte Emma

D’altra banda, avui coincidint amb el dia mundial Contra el Càncer de Mama, se celebra la Gala Solidària del Projecte Emma a l’auditori Felip Pedrell de Tortosa. Es preveu que amb el que es recapti a través d’aquesta gala, s’assoleixin ja els 150.000 necessaris per desenvolupar el projecte de recerca en càncer de mama impulsat per un equip mèdic de l’hospital verge de la Cinta. Fins ara s’han recaptat més de 120.000 euros amb aportacions d’institucions, empreses, entitats i particulars. L’Ajuntament de Tortosa va fer lliurament d’un xec per valor de xxxx € recaptats en el concert de Sopa de Cabra programat en les passades Festes de la Cinta.La gala, que s’iniciarà a les 20h,  comptarà amb l’actuació de SAU30, Halldor Mar, Elma, Joan Rovira, la Tuna Folk o Keila entre d’altres. Les entrades es poden adquirir al web projecteemma.org i el donatiu és de 20 euros.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎄Tots els detalls de la Fira de Nadal i la pista de gel de #Tortosa 👇🏼

@Tortosa @Tortosames @Sisco_72

🥇📃 Entrevistem als guanyadors dels Premis de Recerca 2021 del @CCBaixEbre
No us ho perdeu👇🏼

Núria Aragonés té 18 anys i ja ha publicat un llibre 'El fotògraf tortosí de Mauthausen'. L'obra va nèixer arran el seu treball de recerca i s'inclou a la col·lecció 'Ebrencs al camp de concentració que edita Amics i Amigues de l'Ebre. Ens ho explica 👇🏽

@Marc_educacio

🎙️Per als més nostàlgics vam entrevistar a Jaume Cordorniu, autor del 📘 'Històries de la #Harlem ' 🎶

⚠ Atenció. El Meteocat alerta que durant les pròximes hores encara hi poden haver precipitacions molt intenses, que poden anar acompanyades d'altres episodis violents. Eviteu barrancs i zones inundables.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST