Joan Bonfill escollit Primer Majordom de la Reial Arxiconfraria de la Cinta

Escrit per el 9 de novembre de 2021

La Reial Arxiconfraria de Nostra Senyora de la Cinta de Tortosa ha renovat la seva junta de govern coincidint amb la Missa Dominica del mes de novembre, i ha escollit a Joan Bonfill Lacruz com a nou Primer Majordom. Bonfill substitueix en el càrrec a Mabel Marcos que ha  ostentat el càrrec excepcionalment durant dos exercicis en una etapa on la pandèmia de la Covid-19 va obligar a reduir bona part de l’activitat de l’entitat. Durant la seva presentació a  la Real Capella de la Cinta de la  Catedral de Tortosa el nou primer majordom va voler recordar que la seva vocació li ve per formar part d’una família creient i devota de la patrona de Tortosa. Bonfill ha assegurat que treballarà per promoure el culte i la devoció a la Mare de Deu de la Cinta i que ho vol fer de forma oberta, participativa, amb il·lusió,  força  i humilitat, i  incidint en els àmbits socials, culturals i religiosos”. . La Covid-19 va limitar molt la programació habitual, però durant el seu comiat, Mabel Marcos va recordar que “es va poder incrementar la col·laboració de l’Arxiconfraria amb els més necessitats, especialment a través del seu Banc d’Aliments, es va restaurar la imatge de plata de la Cinta que processiona pels carrers de Tortosa, s’ha pogut ampliar la pinacoteca, s’ha col·locat l’escultura de la Mare de Déu a la façana de la catedral, i amb les obligades restriccions sanitàries s’han pogut anar fent totes les celebracions litúrgiques”.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La Reial Arxiconfraria de Nostra Senyora de la Cinta de Tortosa ha renovat la seva junta de govern coincidint amb la Missa Dominica del mes de novembre, i ha escollit a Joan Bonfill Lacruz com a nou Primer Majordom. Bonfill substitueix en el càrrec a Mabel Marcos que ha  ostentat el càrrec excepcionalment durant dos exercicis en una etapa on la pandèmia de la Covid-19 va obligar a reduir bona part de l’activitat de l’entitat. Durant la seva presentació a  la Real Capella de la Cinta de la  Catedral de Tortosa el nou primer majordom va voler recordar que la seva vocació li ve per formar part d’una família creient i devota de la patrona de Tortosa. Bonfill ha assegurat que treballarà per promoure el culte i la devoció a la Mare de Deu de la Cinta i que ho vol fer de forma oberta, participativa, amb il·lusió,  força  i humilitat, i  incidint en els àmbits socials, culturals i religiosos”. . La Covid-19 va limitar molt la programació habitual, però durant el seu comiat, Mabel Marcos va recordar que “es va poder incrementar la col·laboració de l’Arxiconfraria amb els més necessitats, especialment a través del seu Banc d’Aliments, es va restaurar la imatge de plata de la Cinta que processiona pels carrers de Tortosa, s’ha pogut ampliar la pinacoteca, s’ha col·locat l’escultura de la Mare de Déu a la façana de la catedral, i amb les obligades restriccions sanitàries s’han pogut anar fent totes les celebracions litúrgiques”.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST