Una persona detinguda i 19 infraccions per drogues, en una operació policial a tres locals d’oci nocturn de Tortosa

Escrit per el 12 de novembre de 2021

Una operació policial al centre de Tortosa, efectuada durant la matinada de dijous a divendres, va finalitzar amb diverses infraccions relacionades amb la tinença i consum de drogues en tres establiments d’oci nocturn de la ciutat. El dispositiu es va dur a terme de manera conjunta amb agents de la Policia Local de Tortosa i els Mossos d’Esquadra, i amb la col·laboració del Cos Nacional de Policia per qüestions relacionades amb l’estrangeria. En total, l’operació va comptar amb 70 agents, que van identificar 128 persones, van obrir diligències a 19 persones per possessió de substàncies estupefaents, i en van detindre una.

La persona detinguda és la propietària d’un dels establiments d’oci nocturn, a la qual s’atribueix un delicte contra la salut pública. Els agents van localitzar nou embolcalls, presumptament de cocaïna, amagats en diferents llocs del local, principalment a l’interior de la barra. Juntament amb això, també li atribueixen altres infraccions administratives, desobediència i l’incompliment de l’ordenança municipal del bon ús de la via pública.

A un altre dels establiments d’oci nocturn on es va intervindre, a més d’altres infraccions administratives també es va detectar la tolerància del consum il·legal de drogues tòxiques en locals o establiments públics.

Pel que fa al tercer local, mentre els agents duien a terme les identificacions a les persones que es concentraven a l’exterior de l’establiment, a l’interior es va produir una baralla de la qual en va resultar una persona ferida amb lesions lleus.

Finalment, l’actuació va concloure amb la citació de cinc persones, per part del Cos Nacional de Policia, per a iniciar els procediments d’expulsió del país per estrangeria.

Una operació policial al centre de Tortosa, efectuada durant la matinada de dijous a divendres, va finalitzar amb diverses infraccions relacionades amb la tinença i consum de drogues en tres establiments d’oci nocturn de la ciutat. El dispositiu es va dur a terme de manera conjunta amb agents de la Policia Local de Tortosa i els Mossos d’Esquadra, i amb la col·laboració del Cos Nacional de Policia per qüestions relacionades amb l’estrangeria. En total, l’operació va comptar amb 70 agents, que van identificar 128 persones, van obrir diligències a 19 persones per possessió de substàncies estupefaents, i en van detindre una.

La persona detinguda és la propietària d’un dels establiments d’oci nocturn, a la qual s’atribueix un delicte contra la salut pública. Els agents van localitzar nou embolcalls, presumptament de cocaïna, amagats en diferents llocs del local, principalment a l’interior de la barra. Juntament amb això, també li atribueixen altres infraccions administratives, desobediència i l’incompliment de l’ordenança municipal del bon ús de la via pública.

A un altre dels establiments d’oci nocturn on es va intervindre, a més d’altres infraccions administratives també es va detectar la tolerància del consum il·legal de drogues tòxiques en locals o establiments públics.

Pel que fa al tercer local, mentre els agents duien a terme les identificacions a les persones que es concentraven a l’exterior de l’establiment, a l’interior es va produir una baralla de la qual en va resultar una persona ferida amb lesions lleus.

Finalment, l’actuació va concloure amb la citació de cinc persones, per part del Cos Nacional de Policia, per a iniciar els procediments d’expulsió del país per estrangeria.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Una operació policial al centre de Tortosa, efectuada durant la matinada de dijous a divendres, va finalitzar amb diverses infraccions relacionades amb la tinença i consum de drogues en tres establiments d’oci nocturn de la ciutat. El dispositiu es va dur a terme de manera conjunta amb agents de la Policia Local de Tortosa i els Mossos d’Esquadra, i amb la col·laboració del Cos Nacional de Policia per qüestions relacionades amb l’estrangeria. En total, l’operació va comptar amb 70 agents, que van identificar 128 persones, van obrir diligències a 19 persones per possessió de substàncies estupefaents, i en van detindre una.

La persona detinguda és la propietària d’un dels establiments d’oci nocturn, a la qual s’atribueix un delicte contra la salut pública. Els agents van localitzar nou embolcalls, presumptament de cocaïna, amagats en diferents llocs del local, principalment a l’interior de la barra. Juntament amb això, també li atribueixen altres infraccions administratives, desobediència i l’incompliment de l’ordenança municipal del bon ús de la via pública.

A un altre dels establiments d’oci nocturn on es va intervindre, a més d’altres infraccions administratives també es va detectar la tolerància del consum il·legal de drogues tòxiques en locals o establiments públics.

Pel que fa al tercer local, mentre els agents duien a terme les identificacions a les persones que es concentraven a l’exterior de l’establiment, a l’interior es va produir una baralla de la qual en va resultar una persona ferida amb lesions lleus.

Finalment, l’actuació va concloure amb la citació de cinc persones, per part del Cos Nacional de Policia, per a iniciar els procediments d’expulsió del país per estrangeria.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST