REMSA cedeix el patrocini del Femení Cantaires Tortosa al Banc de Sang

Escrit per el 12 de novembre de 2021

L’empresa Remsa cedeix enguany el patrocini dels equpis de bàsquet Femení Cantaires de Tortosa al Banc de Sang i Teixits, per tal de difondre la participació en les crides que fa l’entitat a fer donacions. L’any passat ho va fer al projecte Emma per la investigació del càncer de mama. A partir d’ara, aquesta secció del club tindrà per nom; ‘Banc de Sang Femení Cantaires Tortosa’.

La nova acció solidària del Projecte Social de Remsa té l’objectiu d’amplificar el ressò de les campanyes de donació de sang. Per fer-ho ha cedit el patrocini del nom de l’equip Femení del Club Bàsquet Cantaires i la seua imatge a les samarretes. El director General Remsa, Fernando Muiño, destaca que el Banc de Sang i Teixits és una entitat que treballa incansablement per al benestar de la societat.

Des del Banc de Sang han agraït aquesta acció, ja que amb la baixada d’incidència de la Covid-19, l’activitat als hospitals s’ha recuperat i han augmentat les transfusions en un 30%. La representant del banc de Sang i Teixits, Elisa Vallejo, remarca que és més necessari que mai potenciar la crida a les donacions.

Des del Club Bàsquet Cantaires, han destacat l’estreta col·laboració amb les campanyes del Banc de Sang i agraeixen aquest patrocini, per l’impuls a la promoció de l’esport i la tasca social. Cristina Bel és membre de la Junta del club.

La col·laboració de Remsa amb el Banc de Sang s’emmarca en el Projecte Social que l’empresa de serveis funeraris desenvolupa des de fa uns anys. Remsa aposta per acompanyar el teixit associatiu i les organitzacions que treballin per millorar la societat i la qualitat de vida de les persones. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’empresa Remsa cedeix enguany el patrocini del Bàsquet Femení Cantaires de Tortosa al Banc de Sang i Teixits, per tal de difondre la participació en les crides que fa l’entitat a fer donacions. L’any passat ho va fer al projecte Emma per la investigació del càncer de mama. A partir d’ara, aquesta secció del club tindrà per nom; ‘Banc de Sang Femení Cantaires Tortosa’.

La nova acció solidària del Projecte Social de Remsa té l’objectiu d’amplificar el ressò de les campanyes de donació de sang. Per fer-ho ha cedit el patrocini del nom de l’equip Femení del Club Bàsquet Cantaires i la seua imatge a les samarretes. El director General Remsa, Fernando Muiño, destaca que el Banc de Sang i Teixits és una entitat que treballa incansablement per al benestar de la societat.

Des del Banc de Sang han agraït aquesta acció, ja que amb la baixada d’incidència de la Covid-19, l’activitat als hospitals s’ha recuperat i han augmentat les transfusions en un 30%. La representant del banc de Sang i Teixits, Elisa Vallejo, remarca que és més necessari que mai potenciar la crida a les donacions.

Des del Club Bàsquet Cantaires, han destacat l’estreta col·laboració amb les campanyes del Banc de Sang i agraeixen aquest patrocini, per l’impuls a la promoció de l’esport i la tasca social. Cristina Bel és membre de la Junta del club.

La col·laboració de Remsa amb el Banc de Sang s’emmarca en el Projecte Social que l’empresa de serveis funeraris desenvolupa des de fa uns anys. Remsa aposta per acompanyar el teixit associatiu i les organitzacions que treballin per millorar la societat i la qualitat de vida de les persones. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST