Adquirir un piano de cua per a l’Auditori, proposta més votada als Pressupostos Participatius de Tortosa

Escrit per el 18 de novembre de 2021

El Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa comptarà amb un nou piano de cua. Els pressupostos participatius ho fan possible, ja que ha estat la proposta més votada d’entre les 65 que hi havia enguany amb 177 vots. Una edició en que ha augmentat la participació en quasi un 20% amb 1232 participants, tot i ser estrictament telemàtica per segon cop. 

La regidora de Participació Ciutadana, Dolors Bel destaca l’èxit de la cinquena edició i s’espera que pel 2022 puguin recuperar el format híbrid amb punts de votació presencials.

El pressupost d’enguany era de 200.000 euros, 170 mil per la ciutat de Tortosa i 30 per als pobles de Vinallop i els Reguers. Així la resta de propostes que es podran dur a terme, fins esgotar el pressupost, a Tortosa, són 4 més en l’àmbit de la mobilitat. Es tracta de la il·luminació dels passos de vianants, la millora d’accessibilitat a 50 passos de vianants al barri de Sant Llàtzer, la instal·lació de cartells informatius sobre l’ús de patinets elèctrics i bicicletes a les zones de vianants i la instal·lació de dos senyals lumíniques pedagògiques de recordatori de velocitat al passeig de Ribera.

A Vinallop la proposta més votada ha estat l’adquisició de més màquines i materials d’exercici i aparells audiovisuals per al Casal. Mentre als Reguers ha guanyat la millora del passeig de la vora del barranc de la Vall Cervera.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

La companyia @CircoEia presenta dissabte a #Tortosa NUYE, finalista a millor espectacle de circ dels Premis de la Crítica 2021. Circ d’alta qualitat al Teatre Auditori Felip Pedrell. Entrades a la venda a https://t.co/SqX6YDxF1e.

@Tortosa @tortosacultura @radiotortosa

⚫ La C-12 està tallada a Flix ↔ en tots dos sentits per un #accident. Hi ha desviaments senyalitzats #precaució

Avui es commemora el #DiaInternacionalDelsMuseus, i per este motiu, durant tota la setmana es pot visitar de manera gratuïta el @MuseudeTortosa.

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa comptarà amb un nou piano de cua. Els pressupostos participatius ho fan possible, ja que ha estat la proposta més votada d’entre les 65 que hi havia enguany amb 177 vots. Una edició en que ha augmentat la participació en quasi un 20% amb 1232 participants, tot i ser estrictament telemàtica per segon cop. 

La regidora de Participació Ciutadana, Dolors Bel destaca l’èxit de la cinquena edició i s’espera que pel 2022 puguin recuperar el format híbrid amb punts de votació presencials.

El pressupost d’enguany era de 200.000 euros, 170 mil per la ciutat de Tortosa i 30 per als pobles de Vinallop i els Reguers. Així la resta de propostes que es podran dur a terme, fins esgotar el pressupost, a Tortosa, són 4 més en l’àmbit de la mobilitat. Es tracta de la il·luminació dels passos de vianants, la millora d’accessibilitat a 50 passos de vianants al barri de Sant Llàtzer, la instal·lació de cartells informatius sobre l’ús de patinets elèctrics i bicicletes a les zones de vianants i la instal·lació de dos senyals lumíniques pedagògiques de recordatori de velocitat al passeig de Ribera.

A Vinallop la proposta més votada ha estat l’adquisició de més màquines i materials d’exercici i aparells audiovisuals per al Casal. Mentre als Reguers ha guanyat la millora del passeig de la vora del barranc de la Vall Cervera.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

La companyia @CircoEia presenta dissabte a #Tortosa NUYE, finalista a millor espectacle de circ dels Premis de la Crítica 2021. Circ d’alta qualitat al Teatre Auditori Felip Pedrell. Entrades a la venda a https://t.co/SqX6YDxF1e.

@Tortosa @tortosacultura @radiotortosa

⚫ La C-12 està tallada a Flix ↔ en tots dos sentits per un #accident. Hi ha desviaments senyalitzats #precaució

Avui es commemora el #DiaInternacionalDelsMuseus, i per este motiu, durant tota la setmana es pot visitar de manera gratuïta el @MuseudeTortosa.

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST