La pista de gel de Tortosa es trasllada al parc Teodor Gonzàlez

Escrit per el 18 de novembre de 2021

El pròxim 3 de desembre, Tortosa posarà en funcionament la pista de gel coincidint amb l’inici de la campanya nadalenca. Un any més, La Federació de Comerç, Serveis i Hostaleria Tortosa Més amb el suport de l’Ajuntament impulsen esta iniciativa com a eina de promoció i de dinamització de l’activitat que s’allargarà durant les dates de Nadal, Cap d’Any i Reis. Enguany, la pista tornarà al carrer després que l’any passat no ho pogués fer pels condicionants de la pandèmia. I ho farà amb una novetat pel que fa a la seua ubicació: estarà instal·lada al passeig central del parc Teodor Gonzàlez. Un canvi que permetrà comptar amb espais més amplis per evitar acumulacions de gent i poder fer les coes més còmodament, com a via de prevenció per la Covid-19. 

Així ho explica la presidenta de la federació Tortosa Més, Maria José Ferré, que assenyala que: “la instal·lació al parc permet tindre un espai obert i reforçar la ventilació i, a la vegada, també farà possible establir fluxos d’entrada i de sortida diferenciats”, assenyala. De la seua banda, l’alcaldessa Meritxell Roigé remarca que “des que la vam començar a fer, al 2014, la pista de gel s’ha convertit en un actiu important, que ens ajuda a potenciar l’activitat comercial i de serveis de la ciutat durant estes dates”. L’alcaldessa subratlla que la nova ubicació al parc suposa mantindre l’equipament molt pròxim a l’àrea comercial de la ciutat i a la vegada ofereix més comoditats vinculades amb la prevenció sanitària. La pista de gel tindrà una superfície de 300 metres quadrats. Estarà en funcionament tots els dies, inclosos els festius, des del 3 de desembre fins al 9 de gener. Els dies 25 de desembre, i l’1 i 6 de gener, l’horari serà només de tarda. Un any més, la pista obrirà les portes als escolars de la ciutat, per a que puguen passar per la instal·lació per practicar el patinatge. Així mateix, també reservarà espai per als infants de les famílies més vulnerables. L’últim any, la pista va tindre la presència de 2.800 escolars i la previsió és que enguany esta xifra es puga.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

La companyia @CircoEia presenta dissabte a #Tortosa NUYE, finalista a millor espectacle de circ dels Premis de la Crítica 2021. Circ d’alta qualitat al Teatre Auditori Felip Pedrell. Entrades a la venda a https://t.co/SqX6YDxF1e.

@Tortosa @tortosacultura @radiotortosa

⚫ La C-12 està tallada a Flix ↔ en tots dos sentits per un #accident. Hi ha desviaments senyalitzats #precaució

Avui es commemora el #DiaInternacionalDelsMuseus, i per este motiu, durant tota la setmana es pot visitar de manera gratuïta el @MuseudeTortosa.

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El pròxim 3 de desembre, Tortosa posarà en funcionament la pista de gel coincidint amb l’inici de la campanya nadalenca. Un any més, La Federació de Comerç, Serveis i Hostaleria Tortosa Més amb el suport de l’Ajuntament impulsen esta iniciativa com a eina de promoció i de dinamització de l’activitat que s’allargarà durant les dates de Nadal, Cap d’Any i Reis. Enguany, la pista tornarà al carrer després que l’any passat no ho pogués fer pels condicionants de la pandèmia. I ho farà amb una novetat pel que fa a la seua ubicació: estarà instal·lada al passeig central del parc Teodor Gonzàlez. Un canvi que permetrà comptar amb espais més amplis per evitar acumulacions de gent i poder fer les coes més còmodament, com a via de prevenció per la Covid-19. 

Així ho explica la presidenta de la federació Tortosa Més, Maria José Ferré, que assenyala que: “la instal·lació al parc permet tindre un espai obert i reforçar la ventilació i, a la vegada, també farà possible establir fluxos d’entrada i de sortida diferenciats”, assenyala. De la seua banda, l’alcaldessa Meritxell Roigé remarca que “des que la vam començar a fer, al 2014, la pista de gel s’ha convertit en un actiu important, que ens ajuda a potenciar l’activitat comercial i de serveis de la ciutat durant estes dates”. L’alcaldessa subratlla que la nova ubicació al parc suposa mantindre l’equipament molt pròxim a l’àrea comercial de la ciutat i a la vegada ofereix més comoditats vinculades amb la prevenció sanitària. La pista de gel tindrà una superfície de 300 metres quadrats. Estarà en funcionament tots els dies, inclosos els festius, des del 3 de desembre fins al 9 de gener. Els dies 25 de desembre, i l’1 i 6 de gener, l’horari serà només de tarda. Un any més, la pista obrirà les portes als escolars de la ciutat, per a que puguen passar per la instal·lació per practicar el patinatge. Així mateix, també reservarà espai per als infants de les famílies més vulnerables. L’últim any, la pista va tindre la presència de 2.800 escolars i la previsió és que enguany esta xifra es puga.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

La companyia @CircoEia presenta dissabte a #Tortosa NUYE, finalista a millor espectacle de circ dels Premis de la Crítica 2021. Circ d’alta qualitat al Teatre Auditori Felip Pedrell. Entrades a la venda a https://t.co/SqX6YDxF1e.

@Tortosa @tortosacultura @radiotortosa

⚫ La C-12 està tallada a Flix ↔ en tots dos sentits per un #accident. Hi ha desviaments senyalitzats #precaució

Avui es commemora el #DiaInternacionalDelsMuseus, i per este motiu, durant tota la setmana es pot visitar de manera gratuïta el @MuseudeTortosa.

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}
Etiquetes

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST