El jurat del Premi Solidaritat del Consell Comarcal del Baix Ebre acorda destinar la dotació d’aquest guardó a la Marató de TV3

Escrit per el 22 de novembre de 2021

El jurat del Premi Solidaritat convocat pel Consell Comarcal del Baix Ebre ha acordat declarar deserta la convocatòria d’enguany, en què només s’havia presentat una candidatura i no complia les bases del concurs. Els membres del jurat, que s’han reunit aquesta setmana, han acordat destinar els 1.500 euros del Premi Solidaritat a la 30 edició de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio dedicada a la salut mental.

El programa solidari de la Marató tindrà lloc el pròxim 19 de desembre i es dedicarà a un grup de problemes de salut mental molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la seua vida: depressió, ansietat, trastorn bipolar, esquizofrènia, trastorns obsessivocompulsius, trastorns de neurodesenvolupament, trastorns de la personalitat, de la conducta alimentària o addiccions. “La pandèmia ha causat un gran impacte en l’àmbit de la salut mental i pensem que és molt important la tasca de sensibilització i recerca, per la qual cosa tots els membres del jurat hem compartit fer l’aportació del Premi Solidaritat a aquesta causa”, ha explicat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

Pel que fa al jurat del Premi Solidaritat està format pel president del Consell Comarcal, la consellera comarcal responsable de l’àrea de Serveis a les Persones i un representant de cada grup polític comarcal. Aquest premi està patrocinat per l’empresa Acciona.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El jurat del Premi Solidaritat convocat pel Consell Comarcal del Baix Ebre ha acordat declarar deserta la convocatòria d’enguany, en què només s’havia presentat una candidatura i no complia les bases del concurs. Els membres del jurat, que s’han reunit aquesta setmana, han acordat destinar els 1.500 euros del Premi Solidaritat a la 30 edició de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio dedicada a la salut mental.

El programa solidari de la Marató tindrà lloc el pròxim 19 de desembre i es dedicarà a un grup de problemes de salut mental molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la seua vida: depressió, ansietat, trastorn bipolar, esquizofrènia, trastorns obsessivocompulsius, trastorns de neurodesenvolupament, trastorns de la personalitat, de la conducta alimentària o addiccions. “La pandèmia ha causat un gran impacte en l’àmbit de la salut mental i pensem que és molt important la tasca de sensibilització i recerca, per la qual cosa tots els membres del jurat hem compartit fer l’aportació del Premi Solidaritat a aquesta causa”, ha explicat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

Pel que fa al jurat del Premi Solidaritat està format pel president del Consell Comarcal, la consellera comarcal responsable de l’àrea de Serveis a les Persones i un representant de cada grup polític comarcal. Aquest premi està patrocinat per l’empresa Acciona.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}
Etiquetes

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST