L’exalcalde de Deltebre, Agusti Castells Casanova, va morir ahir a l’edat de 81 anys.

Escrit per el 23 de novembre de 2021

Castells va ser alcalde entre 1991 i 1995. Se’l recorda també pel seu paper clau en la fusió de les cooperatives arrosseres de primer grau del marge esquerre delta de l’Ebre sota el paraigua d’Arrossaires del Delta de l’Ebre. De fet, Castells va fundar i va presidir  Arrossaires del Delta de l’Ebre fins la seva jubilació l’any 2008 i va ser també l’impulsor de la construcció de les noves instal·lacions d’Arrossaires, a la carretera entre Deltebre i Camarles.  El seu paper al món del cooperativisme català va ser també rellevant i va presidir la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, entre el 1991 i el 2008.

Així ho ha explicat Jordi Casanova, president Arrossaires del delta de l’Ebre.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha expressat el seu condol per la mort de Castells amb qui l’unia “un  fort vincle personal” i ha destacat el fet que hage estat “ una persona clau” en el desenvolupament  municipi, tant des de l’alcaldia, com també des de la seva presidència i creació d’Arrossaires del Delta. 

També l’ha recordat Imma Juan, que el va succeir com a alcaldessa de Deltebre. De fet l’ha definit com el seu pare polític:

Durant els propers dies, i en senyal de dol, la bandera municipal de l’Ajuntament de Deltebre onejarà a mig pal.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

La companyia @CircoEia presenta dissabte a #Tortosa NUYE, finalista a millor espectacle de circ dels Premis de la Crítica 2021. Circ d’alta qualitat al Teatre Auditori Felip Pedrell. Entrades a la venda a https://t.co/SqX6YDxF1e.

@Tortosa @tortosacultura @radiotortosa

⚫ La C-12 està tallada a Flix ↔ en tots dos sentits per un #accident. Hi ha desviaments senyalitzats #precaució

Avui es commemora el #DiaInternacionalDelsMuseus, i per este motiu, durant tota la setmana es pot visitar de manera gratuïta el @MuseudeTortosa.

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Castells va ser alcalde entre 1991 i 1995. Se’l recorda també pel seu paper clau en la fusió de les cooperatives arrosseres de primer grau del marge esquerre delta de l’Ebre sota el paraigua d’Arrossaires del Delta de l’Ebre. De fet, Castells va fundar i va presidir  Arrossaires del Delta de l’Ebre fins la seva jubilació l’any 2008 i va ser també l’impulsor de la construcció de les noves instal·lacions d’Arrossaires, a la carretera entre Deltebre i Camarles.  El seu paper al món del cooperativisme català va ser també rellevant i va presidir la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, entre el 1991 i el 2008.

Així ho ha explicat Jordi Casanova, president Arrossaires del delta de l’Ebre.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha expressat el seu condol per la mort de Castells amb qui l’unia “un  fort vincle personal” i ha destacat el fet que hage estat “ una persona clau” en el desenvolupament  municipi, tant des de l’alcaldia, com també des de la seva presidència i creació d’Arrossaires del Delta. 

També l’ha recordat Imma Juan, que el va succeir com a alcaldessa de Deltebre. De fet l’ha definit com el seu pare polític:

Durant els propers dies, i en senyal de dol, la bandera municipal de l’Ajuntament de Deltebre onejarà a mig pal.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

La companyia @CircoEia presenta dissabte a #Tortosa NUYE, finalista a millor espectacle de circ dels Premis de la Crítica 2021. Circ d’alta qualitat al Teatre Auditori Felip Pedrell. Entrades a la venda a https://t.co/SqX6YDxF1e.

@Tortosa @tortosacultura @radiotortosa

⚫ La C-12 està tallada a Flix ↔ en tots dos sentits per un #accident. Hi ha desviaments senyalitzats #precaució

Avui es commemora el #DiaInternacionalDelsMuseus, i per este motiu, durant tota la setmana es pot visitar de manera gratuïta el @MuseudeTortosa.

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST