L’exalcalde de Deltebre, Agusti Castells Casanova, va morir ahir a l’edat de 81 anys.

Escrit per el 23 de novembre de 2021

Castells va ser alcalde entre 1991 i 1995. Se’l recorda també pel seu paper clau en la fusió de les cooperatives arrosseres de primer grau del marge esquerre delta de l’Ebre sota el paraigua d’Arrossaires del Delta de l’Ebre. De fet, Castells va fundar i va presidir  Arrossaires del Delta de l’Ebre fins la seva jubilació l’any 2008 i va ser també l’impulsor de la construcció de les noves instal·lacions d’Arrossaires, a la carretera entre Deltebre i Camarles.  El seu paper al món del cooperativisme català va ser també rellevant i va presidir la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, entre el 1991 i el 2008.

Així ho ha explicat Jordi Casanova, president Arrossaires del delta de l’Ebre.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha expressat el seu condol per la mort de Castells amb qui l’unia “un  fort vincle personal” i ha destacat el fet que hage estat “ una persona clau” en el desenvolupament  municipi, tant des de l’alcaldia, com també des de la seva presidència i creació d’Arrossaires del Delta. 

També l’ha recordat Imma Juan, que el va succeir com a alcaldessa de Deltebre. De fet l’ha definit com el seu pare polític:

Durant els propers dies, i en senyal de dol, la bandera municipal de l’Ajuntament de Deltebre onejarà a mig pal.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎄Tots els detalls de la Fira de Nadal i la pista de gel de #Tortosa 👇🏼

@Tortosa @Tortosames @Sisco_72

🥇📃 Entrevistem als guanyadors dels Premis de Recerca 2021 del @CCBaixEbre
No us ho perdeu👇🏼

Núria Aragonés té 18 anys i ja ha publicat un llibre 'El fotògraf tortosí de Mauthausen'. L'obra va nèixer arran el seu treball de recerca i s'inclou a la col·lecció 'Ebrencs al camp de concentració que edita Amics i Amigues de l'Ebre. Ens ho explica 👇🏽

@Marc_educacio

🎙️Per als més nostàlgics vam entrevistar a Jaume Cordorniu, autor del 📘 'Històries de la #Harlem ' 🎶

⚠ Atenció. El Meteocat alerta que durant les pròximes hores encara hi poden haver precipitacions molt intenses, que poden anar acompanyades d'altres episodis violents. Eviteu barrancs i zones inundables.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Castells va ser alcalde entre 1991 i 1995. Se’l recorda també pel seu paper clau en la fusió de les cooperatives arrosseres de primer grau del marge esquerre delta de l’Ebre sota el paraigua d’Arrossaires del Delta de l’Ebre. De fet, Castells va fundar i va presidir  Arrossaires del Delta de l’Ebre fins la seva jubilació l’any 2008 i va ser també l’impulsor de la construcció de les noves instal·lacions d’Arrossaires, a la carretera entre Deltebre i Camarles.  El seu paper al món del cooperativisme català va ser també rellevant i va presidir la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, entre el 1991 i el 2008.

Així ho ha explicat Jordi Casanova, president Arrossaires del delta de l’Ebre.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha expressat el seu condol per la mort de Castells amb qui l’unia “un  fort vincle personal” i ha destacat el fet que hage estat “ una persona clau” en el desenvolupament  municipi, tant des de l’alcaldia, com també des de la seva presidència i creació d’Arrossaires del Delta. 

També l’ha recordat Imma Juan, que el va succeir com a alcaldessa de Deltebre. De fet l’ha definit com el seu pare polític:

Durant els propers dies, i en senyal de dol, la bandera municipal de l’Ajuntament de Deltebre onejarà a mig pal.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎄Tots els detalls de la Fira de Nadal i la pista de gel de #Tortosa 👇🏼

@Tortosa @Tortosames @Sisco_72

🥇📃 Entrevistem als guanyadors dels Premis de Recerca 2021 del @CCBaixEbre
No us ho perdeu👇🏼

Núria Aragonés té 18 anys i ja ha publicat un llibre 'El fotògraf tortosí de Mauthausen'. L'obra va nèixer arran el seu treball de recerca i s'inclou a la col·lecció 'Ebrencs al camp de concentració que edita Amics i Amigues de l'Ebre. Ens ho explica 👇🏽

@Marc_educacio

🎙️Per als més nostàlgics vam entrevistar a Jaume Cordorniu, autor del 📘 'Històries de la #Harlem ' 🎶

⚠ Atenció. El Meteocat alerta que durant les pròximes hores encara hi poden haver precipitacions molt intenses, que poden anar acompanyades d'altres episodis violents. Eviteu barrancs i zones inundables.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST