La Clínica Terres de l’Ebre de Tortosa obté el premi TOP20 en la categoria de gestió hospitalària global

Escrit per el 24 de novembre de 2021

La Clínica Terres de l’Ebre de Tortosa ha obtingut un dels premis TOP20, que reconeixen els millors hospitals de l’Estat espanyol. Concretament, en la categoria de gestió hospitalària global. Aquesta categoria reconeix els centres amb el millor equilibri de resultats en totes les àrees i processos clínics introduint indicadors d’eficiència al costat dels de qualitat i adequació. És la primera vegada que la Clínica Terres de l’Ebre rep un dels premis TOP 20. L’acte ha tingut lloc este dimarts a l’auditori espai Pablo VI, de Madrid, i ha comptat amb la presència del director gerent de la Clínica, el Dr. Salvador Pallejà, que ha recollit el premi en nom de tota la plantilla del centre. Esta ha estat la 22a edició dels premis, i el centre de salut pública de titularitat municipal hi ha participat juntament amb 151 hospitals més de tot l’Estat. El programa Hospitals TOP 20 avalua els hospitals basant-se en indicadors objectius obtinguts a partir de dades registrades de forma rutinària i ofereix al sector sanitari una comparativa útil per a la millora de resultats, segons criteris de qualitat, adequació i eficiència. Els concedeix la consultora de serveis sanitaris IQVIA, amb l’objectiu identificar els estàndards de bona pràctica i reconèixer la faena dels centres que han obtingut el millor resultat en el procés d’avaluació. A més de la gestió hospitalària global, els premis també han reconegut 7 àrees clíniques més: sistema nerviós; cor; digestiu; musculoesquelètic; ronyó i vies urinàries; dona, i atenció al pacient crític. L’alcaldessa de Tortosa i presidenta de Tortosa Salut, Meritxell Roigé, ha mostrat la seua satisfacció per este nou reconeixement a la Clínica Terres de l’Ebre, que “demostra la bona gestió que du a terme el centre”, apunta. En este sentit, l’alcaldessa recorda que l’Ajuntament ha fet una aposta important per que fa a la prestació de salut a la ciutadania de Tortosa, a través dels dos centres de salut pública de titularitat municipal: la Clínica Terres de l’Ebre i l’hospital de la Santa Creu de Jesús. Fa un mes, la Clínica Terres de l’Ebre ja va rebre un reconeixement dels premis BSH, com un dels millors centres hospitalaris de l’Estat espanyol pel servei maternoinfantil, categoria que valora l’atenció en els processos del part, neonats i pediatria.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎄Tots els detalls de la Fira de Nadal i la pista de gel de #Tortosa 👇🏼

@Tortosa @Tortosames @Sisco_72

🥇📃 Entrevistem als guanyadors dels Premis de Recerca 2021 del @CCBaixEbre
No us ho perdeu👇🏼

Núria Aragonés té 18 anys i ja ha publicat un llibre 'El fotògraf tortosí de Mauthausen'. L'obra va nèixer arran el seu treball de recerca i s'inclou a la col·lecció 'Ebrencs al camp de concentració que edita Amics i Amigues de l'Ebre. Ens ho explica 👇🏽

@Marc_educacio

🎙️Per als més nostàlgics vam entrevistar a Jaume Cordorniu, autor del 📘 'Històries de la #Harlem ' 🎶

⚠ Atenció. El Meteocat alerta que durant les pròximes hores encara hi poden haver precipitacions molt intenses, que poden anar acompanyades d'altres episodis violents. Eviteu barrancs i zones inundables.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La Clínica Terres de l’Ebre de Tortosa ha obtingut un dels premis TOP20, que reconeixen els millors hospitals de l’Estat espanyol. Concretament, en la categoria de gestió hospitalària global. Aquesta categoria reconeix els centres amb el millor equilibri de resultats en totes les àrees i processos clínics introduint indicadors d’eficiència al costat dels de qualitat i adequació. És la primera vegada que la Clínica Terres de l’Ebre rep un dels premis TOP 20. L’acte ha tingut lloc este dimarts a l’auditori espai Pablo VI, de Madrid, i ha comptat amb la presència del director gerent de la Clínica, el Dr. Salvador Pallejà, que ha recollit el premi en nom de tota la plantilla del centre. Esta ha estat la 22a edició dels premis, i el centre de salut pública de titularitat municipal hi ha participat juntament amb 151 hospitals més de tot l’Estat. El programa Hospitals TOP 20 avalua els hospitals basant-se en indicadors objectius obtinguts a partir de dades registrades de forma rutinària i ofereix al sector sanitari una comparativa útil per a la millora de resultats, segons criteris de qualitat, adequació i eficiència. Els concedeix la consultora de serveis sanitaris IQVIA, amb l’objectiu identificar els estàndards de bona pràctica i reconèixer la faena dels centres que han obtingut el millor resultat en el procés d’avaluació. A més de la gestió hospitalària global, els premis també han reconegut 7 àrees clíniques més: sistema nerviós; cor; digestiu; musculoesquelètic; ronyó i vies urinàries; dona, i atenció al pacient crític. L’alcaldessa de Tortosa i presidenta de Tortosa Salut, Meritxell Roigé, ha mostrat la seua satisfacció per este nou reconeixement a la Clínica Terres de l’Ebre, que “demostra la bona gestió que du a terme el centre”, apunta. En este sentit, l’alcaldessa recorda que l’Ajuntament ha fet una aposta important per que fa a la prestació de salut a la ciutadania de Tortosa, a través dels dos centres de salut pública de titularitat municipal: la Clínica Terres de l’Ebre i l’hospital de la Santa Creu de Jesús. Fa un mes, la Clínica Terres de l’Ebre ja va rebre un reconeixement dels premis BSH, com un dels millors centres hospitalaris de l’Estat espanyol pel servei maternoinfantil, categoria que valora l’atenció en els processos del part, neonats i pediatria.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎄Tots els detalls de la Fira de Nadal i la pista de gel de #Tortosa 👇🏼

@Tortosa @Tortosames @Sisco_72

🥇📃 Entrevistem als guanyadors dels Premis de Recerca 2021 del @CCBaixEbre
No us ho perdeu👇🏼

Núria Aragonés té 18 anys i ja ha publicat un llibre 'El fotògraf tortosí de Mauthausen'. L'obra va nèixer arran el seu treball de recerca i s'inclou a la col·lecció 'Ebrencs al camp de concentració que edita Amics i Amigues de l'Ebre. Ens ho explica 👇🏽

@Marc_educacio

🎙️Per als més nostàlgics vam entrevistar a Jaume Cordorniu, autor del 📘 'Històries de la #Harlem ' 🎶

⚠ Atenció. El Meteocat alerta que durant les pròximes hores encara hi poden haver precipitacions molt intenses, que poden anar acompanyades d'altres episodis violents. Eviteu barrancs i zones inundables.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST