El Consell Comarcal del Baix Ebre incrementa un 9% el pressupost per al 2022

Escrit per el 25 de novembre de 2021

El pressupost del consell Comarcal del Baix Ebre de 22 milions d’euros destina un capítol d’inversions de prop de 3 milions d’euros a la remodelació de la depuradora d’aigües residuals de Tivenys, l’execució d’obres de sanejament de Vinallop i a obres de millora de l’eficiència energètica de l’edifici comarcal. També destaquen les inversions per asfaltar diversos trams de la Via Verda i potenciar aquest atractiu turístic de la comarca. 

Pel que fa als ingressos, la partida més important és la de transferències corrents, amb prop de 19 milions que corresponen a les competències delegades de la Generalitat i ajuntaments. S’inclouen en aquest capítol el contracte programa de serveis socials i programes del Servei d’Ocupació. 

El president del Consell Comarcal, Xavier Faura, ha remarcat que són uns pressupostos  “expansius” i consensuats entre el Govern i l’oposició que marquen com a eixos prioritaris millorar la qualitat de vida dels veïns, continuar amb el pla de reactivació econòmica post-covid, treballar polítiques socials per l’equitat i justícia social i apostar per accions que redueixen l’impacte del canvi climàtic.

El pressupost comarcal de 2022 també inclou un increment de les despeses de personal, que pujaran a 6,2 milions d’euros. D’altra banda, el pressupost inclou la partida de 237 mil euros per al Baix Ebre Innova, que presta servei al Viver d’Empreses, i del Consorci pel Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià (BEMO) que puja un total de 197 mil euros.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

La companyia @CircoEia presenta dissabte a #Tortosa NUYE, finalista a millor espectacle de circ dels Premis de la Crítica 2021. Circ d’alta qualitat al Teatre Auditori Felip Pedrell. Entrades a la venda a https://t.co/SqX6YDxF1e.

@Tortosa @tortosacultura @radiotortosa

⚫ La C-12 està tallada a Flix ↔ en tots dos sentits per un #accident. Hi ha desviaments senyalitzats #precaució

Avui es commemora el #DiaInternacionalDelsMuseus, i per este motiu, durant tota la setmana es pot visitar de manera gratuïta el @MuseudeTortosa.

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El pressupost del consell Comarcal del Baix Ebre de 22 milions d’euros destina un capítol d’inversions de prop de 3 milions d’euros a la remodelació de la depuradora d’aigües residuals de Tivenys, l’execució d’obres de sanejament de Vinallop i a obres de millora de l’eficiència energètica de l’edifici comarcal. També destaquen les inversions per asfaltar diversos trams de la Via Verda i potenciar aquest atractiu turístic de la comarca. 

Pel que fa als ingressos, la partida més important és la de transferències corrents, amb prop de 19 milions que corresponen a les competències delegades de la Generalitat i ajuntaments. S’inclouen en aquest capítol el contracte programa de serveis socials i programes del Servei d’Ocupació. 

El president del Consell Comarcal, Xavier Faura, ha remarcat que són uns pressupostos  “expansius” i consensuats entre el Govern i l’oposició que marquen com a eixos prioritaris millorar la qualitat de vida dels veïns, continuar amb el pla de reactivació econòmica post-covid, treballar polítiques socials per l’equitat i justícia social i apostar per accions que redueixen l’impacte del canvi climàtic.

El pressupost comarcal de 2022 també inclou un increment de les despeses de personal, que pujaran a 6,2 milions d’euros. D’altra banda, el pressupost inclou la partida de 237 mil euros per al Baix Ebre Innova, que presta servei al Viver d’Empreses, i del Consorci pel Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià (BEMO) que puja un total de 197 mil euros.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

La companyia @CircoEia presenta dissabte a #Tortosa NUYE, finalista a millor espectacle de circ dels Premis de la Crítica 2021. Circ d’alta qualitat al Teatre Auditori Felip Pedrell. Entrades a la venda a https://t.co/SqX6YDxF1e.

@Tortosa @tortosacultura @radiotortosa

⚫ La C-12 està tallada a Flix ↔ en tots dos sentits per un #accident. Hi ha desviaments senyalitzats #precaució

Avui es commemora el #DiaInternacionalDelsMuseus, i per este motiu, durant tota la setmana es pot visitar de manera gratuïta el @MuseudeTortosa.

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST