L’Alcaldessa de Tortosa presenta els eixos del Pressupost del 2022 i reclama el suport de l’oposició per aprovar-los

Escrit per el 25 de novembre de 2021

L’Alcaldessa de Tortosa iniciarà una segona ronda de converses amb els grups a l’oposició per buscar el suport necessari per aprovar els pressupostos municipals per al 2022. Meritxell Roigé ha presentat les línies en què es basen els comptes per a l’exercici de l’any que ve i ha assegurat que Tortosa necessita dotar-se de pressupost per donar resposta a les necessitats de la ciutat, ja que fins ara s’ha estat treballant amb pressupostos prorrogats des del 2019. 

Els pressupostos que proposa el govern municipal de Junts per Tortosa i el PSC, en minoria al consistori tortosí es basen en sis eixos: l’increment de la despesa social, doblant els recursos propis i els ajuts a les entitats socials, culturals i esportives; la reducció de l’endeutament per sanejar els comptes municipals; la promoció econòmica on s’aposta per repetir els Bons Tortosa; s’augmenta la dotació econòmica en cultura per celebrar l’any Pedrell; sincrementen els recursos per al manteniment de la via pública i s’incrementa un 20% la dotació a les EMD’s i pobles del municipi. En els comptes del 2022 el govern no inclou partida d’inversions, perquè totes les obres ja estan contemplades en el pressupost del 2021. Després d’una primera ronda de reunions amb els grups a l’oposició, ja s’ha fet arribar als portaveus la documentació necessària. L’Alcaldessa de Tortosa encetarà una segona tanda de converses per buscar el suport necessari per poder-los aprovar. Meritxell Roigé, ha assegurat que aquests comptes són els que necessita Tortosa i no entendria que no es poguessin tirar endavant…

Després de governar amb els pressupostos de 2019 prorrogats, Meritxell Roigé ha assegurat que presentarà al ple i en audiència pública el nou pressupost abans d’acabar l’any.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

La companyia @CircoEia presenta dissabte a #Tortosa NUYE, finalista a millor espectacle de circ dels Premis de la Crítica 2021. Circ d’alta qualitat al Teatre Auditori Felip Pedrell. Entrades a la venda a https://t.co/SqX6YDxF1e.

@Tortosa @tortosacultura @radiotortosa

⚫ La C-12 està tallada a Flix ↔ en tots dos sentits per un #accident. Hi ha desviaments senyalitzats #precaució

Avui es commemora el #DiaInternacionalDelsMuseus, i per este motiu, durant tota la setmana es pot visitar de manera gratuïta el @MuseudeTortosa.

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Alcaldessa de Tortosa iniciarà una segona ronda de converses amb els grups a l’oposició per buscar el suport necessari per aprovar els pressupostos municipals per al 2022. Meritxell Roigé ha presentat les línies en què es basen els comptes per a l’exercici de l’any que ve i ha assegurat que Tortosa necessita dotar-se de pressupost per donar resposta a les necessitats de la ciutat, ja que fins ara s’ha estat treballant amb pressupostos prorrogats des del 2019. 

Els pressupostos que proposa el govern municipal de Junts per Tortosa i el PSC, en minoria al consistori tortosí es basen en sis eixos: l’increment de la despesa social, doblant els recursos propis i els ajuts a les entitats socials, culturals i esportives; la reducció de l’endeutament per sanejar els comptes municipals; la promoció econòmica on s’aposta per repetir els Bons Tortosa; s’augmenta la dotació econòmica en cultura per celebrar l’any Pedrell; sincrementen els recursos per al manteniment de la via pública i s’incrementa un 20% la dotació a les EMD’s i pobles del municipi. En els comptes del 2022 el govern no inclou partida d’inversions, perquè totes les obres ja estan contemplades en el pressupost del 2021. Després d’una primera ronda de reunions amb els grups a l’oposició, ja s’ha fet arribar als portaveus la documentació necessària. L’Alcaldessa de Tortosa encetarà una segona tanda de converses per buscar el suport necessari per poder-los aprovar. Meritxell Roigé, ha assegurat que aquests comptes són els que necessita Tortosa i no entendria que no es poguessin tirar endavant…

Després de governar amb els pressupostos de 2019 prorrogats, Meritxell Roigé ha assegurat que presentarà al ple i en audiència pública el nou pressupost abans d’acabar l’any.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

La companyia @CircoEia presenta dissabte a #Tortosa NUYE, finalista a millor espectacle de circ dels Premis de la Crítica 2021. Circ d’alta qualitat al Teatre Auditori Felip Pedrell. Entrades a la venda a https://t.co/SqX6YDxF1e.

@Tortosa @tortosacultura @radiotortosa

⚫ La C-12 està tallada a Flix ↔ en tots dos sentits per un #accident. Hi ha desviaments senyalitzats #precaució

Avui es commemora el #DiaInternacionalDelsMuseus, i per este motiu, durant tota la setmana es pot visitar de manera gratuïta el @MuseudeTortosa.

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST