L’Alcaldessa de Tortosa presenta els eixos del Pressupost del 2022 i reclama el suport de l’oposició per aprovar-los

Escrit per el 25 de novembre de 2021

L’Alcaldessa de Tortosa iniciarà una segona ronda de converses amb els grups a l’oposició per buscar el suport necessari per aprovar els pressupostos municipals per al 2022. Meritxell Roigé ha presentat les línies en què es basen els comptes per a l’exercici de l’any que ve i ha assegurat que Tortosa necessita dotar-se de pressupost per donar resposta a les necessitats de la ciutat, ja que fins ara s’ha estat treballant amb pressupostos prorrogats des del 2019. 

Els pressupostos que proposa el govern municipal de Junts per Tortosa i el PSC, en minoria al consistori tortosí es basen en sis eixos: l’increment de la despesa social, doblant els recursos propis i els ajuts a les entitats socials, culturals i esportives; la reducció de l’endeutament per sanejar els comptes municipals; la promoció econòmica on s’aposta per repetir els Bons Tortosa; s’augmenta la dotació econòmica en cultura per celebrar l’any Pedrell; sincrementen els recursos per al manteniment de la via pública i s’incrementa un 20% la dotació a les EMD’s i pobles del municipi. En els comptes del 2022 el govern no inclou partida d’inversions, perquè totes les obres ja estan contemplades en el pressupost del 2021. Després d’una primera ronda de reunions amb els grups a l’oposició, ja s’ha fet arribar als portaveus la documentació necessària. L’Alcaldessa de Tortosa encetarà una segona tanda de converses per buscar el suport necessari per poder-los aprovar. Meritxell Roigé, ha assegurat que aquests comptes són els que necessita Tortosa i no entendria que no es poguessin tirar endavant…

Després de governar amb els pressupostos de 2019 prorrogats, Meritxell Roigé ha assegurat que presentarà al ple i en audiència pública el nou pressupost abans d’acabar l’any.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎄Tots els detalls de la Fira de Nadal i la pista de gel de #Tortosa 👇🏼

@Tortosa @Tortosames @Sisco_72

🥇📃 Entrevistem als guanyadors dels Premis de Recerca 2021 del @CCBaixEbre
No us ho perdeu👇🏼

Núria Aragonés té 18 anys i ja ha publicat un llibre 'El fotògraf tortosí de Mauthausen'. L'obra va nèixer arran el seu treball de recerca i s'inclou a la col·lecció 'Ebrencs al camp de concentració que edita Amics i Amigues de l'Ebre. Ens ho explica 👇🏽

@Marc_educacio

🎙️Per als més nostàlgics vam entrevistar a Jaume Cordorniu, autor del 📘 'Històries de la #Harlem ' 🎶

⚠ Atenció. El Meteocat alerta que durant les pròximes hores encara hi poden haver precipitacions molt intenses, que poden anar acompanyades d'altres episodis violents. Eviteu barrancs i zones inundables.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Alcaldessa de Tortosa iniciarà una segona ronda de converses amb els grups a l’oposició per buscar el suport necessari per aprovar els pressupostos municipals per al 2022. Meritxell Roigé ha presentat les línies en què es basen els comptes per a l’exercici de l’any que ve i ha assegurat que Tortosa necessita dotar-se de pressupost per donar resposta a les necessitats de la ciutat, ja que fins ara s’ha estat treballant amb pressupostos prorrogats des del 2019. 

Els pressupostos que proposa el govern municipal de Junts per Tortosa i el PSC, en minoria al consistori tortosí es basen en sis eixos: l’increment de la despesa social, doblant els recursos propis i els ajuts a les entitats socials, culturals i esportives; la reducció de l’endeutament per sanejar els comptes municipals; la promoció econòmica on s’aposta per repetir els Bons Tortosa; s’augmenta la dotació econòmica en cultura per celebrar l’any Pedrell; sincrementen els recursos per al manteniment de la via pública i s’incrementa un 20% la dotació a les EMD’s i pobles del municipi. En els comptes del 2022 el govern no inclou partida d’inversions, perquè totes les obres ja estan contemplades en el pressupost del 2021. Després d’una primera ronda de reunions amb els grups a l’oposició, ja s’ha fet arribar als portaveus la documentació necessària. L’Alcaldessa de Tortosa encetarà una segona tanda de converses per buscar el suport necessari per poder-los aprovar. Meritxell Roigé, ha assegurat que aquests comptes són els que necessita Tortosa i no entendria que no es poguessin tirar endavant…

Després de governar amb els pressupostos de 2019 prorrogats, Meritxell Roigé ha assegurat que presentarà al ple i en audiència pública el nou pressupost abans d’acabar l’any.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎄Tots els detalls de la Fira de Nadal i la pista de gel de #Tortosa 👇🏼

@Tortosa @Tortosames @Sisco_72

🥇📃 Entrevistem als guanyadors dels Premis de Recerca 2021 del @CCBaixEbre
No us ho perdeu👇🏼

Núria Aragonés té 18 anys i ja ha publicat un llibre 'El fotògraf tortosí de Mauthausen'. L'obra va nèixer arran el seu treball de recerca i s'inclou a la col·lecció 'Ebrencs al camp de concentració que edita Amics i Amigues de l'Ebre. Ens ho explica 👇🏽

@Marc_educacio

🎙️Per als més nostàlgics vam entrevistar a Jaume Cordorniu, autor del 📘 'Històries de la #Harlem ' 🎶

⚠ Atenció. El Meteocat alerta que durant les pròximes hores encara hi poden haver precipitacions molt intenses, que poden anar acompanyades d'altres episodis violents. Eviteu barrancs i zones inundables.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST