Tortosa obté 1,5 M€ amb una esmena als pressupostos de l’Estat per a la construcció del pavelló esportiu del Rastre

Escrit per el 29 de novembre de 2021

El projecte dels pressupostos generals de l’Estat (PGE) inclouen una partida d’1,5 milions d’euros per a la construcció d’un pavelló esportiu al barri del Rastre, a Tortosa. És el resultat de l’esmena negociada pel diputat i exalcalde de Tortosa, Ferran Bel, per poder fer possible el projecte previst a l’antic col·legi dels Josepets. Bel ha apuntat que els 1,5 M€ aconseguit esdevé la inversió més important aconseguida per a la ciutat a través d’una esmena als PGE en els darrers anys…

En este sentit, ha recordat que al 2011 ja es va aconseguir un milió d’euros per a Tortosa, a través d’una esmena de l’aleshores diputat Jordi Jané, que va servir per a l’urbanització dels carrers de l’eixample del Rastre que havien quedat fora de l’àmbit d’actuació del Pincat. 

L’alcaldessa, Meritxell Roigé, ha explicat que, a través del diputat a Madrid, l’Ajuntament va sol·licitar estos fons, que serviran per a la construcció d’un pavelló en aquesta zona del nucli antic de la ciutat. Segons Roigé aquest projecte permetrà generar nova activitat al barri que comportarà la seva dinamització, a l’hora que donarà resposta a les necessitats que té la ciutat en matèria d’equipaments esportius. L’alcaldessa s’ha mostrat satisfeta que la negociació de l’esmena hagi prosperat…

Segons ha detallat l’alcaldessa,  l’Ajuntament iniciarà la redacció del projecte per tal de determinar les diferents fases de l’execució.

Al març del 2019 l’Ajuntament de Tortosa va anunciar l’acord amb la Germandat dels Sacerdots Operaris, pel qual van cedir l’ús de les instal·lacions de l’antic col·legi de Sant Josep, conegut popularment com a Josepets, amb vista a poder-lo destinar a activitats de caire social, cultural i esportiu. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El projecte dels pressupostos generals de l’Estat (PGE) inclouen una partida d’1,5 milions d’euros per a la construcció d’un pavelló esportiu al barri del Rastre, a Tortosa. És el resultat de l’esmena negociada pel diputat i exalcalde de Tortosa, Ferran Bel, per poder fer possible el projecte previst a l’antic col·legi dels Josepets. Bel ha apuntat que els 1,5 M€ aconseguit esdevé la inversió més important aconseguida per a la ciutat a través d’una esmena als PGE en els darrers anys…

En este sentit, ha recordat que al 2011 ja es va aconseguir un milió d’euros per a Tortosa, a través d’una esmena de l’aleshores diputat Jordi Jané, que va servir per a l’urbanització dels carrers de l’eixample del Rastre que havien quedat fora de l’àmbit d’actuació del Pincat. 

L’alcaldessa, Meritxell Roigé, ha explicat que, a través del diputat a Madrid, l’Ajuntament va sol·licitar estos fons, que serviran per a la construcció d’un pavelló en aquesta zona del nucli antic de la ciutat. Segons Roigé aquest projecte permetrà generar nova activitat al barri que comportarà la seva dinamització, a l’hora que donarà resposta a les necessitats que té la ciutat en matèria d’equipaments esportius. L’alcaldessa s’ha mostrat satisfeta que la negociació de l’esmena hagi prosperat…

Segons ha detallat l’alcaldessa,  l’Ajuntament iniciarà la redacció del projecte per tal de determinar les diferents fases de l’execució.

Al març del 2019 l’Ajuntament de Tortosa va anunciar l’acord amb la Germandat dels Sacerdots Operaris, pel qual van cedir l’ús de les instal·lacions de l’antic col·legi de Sant Josep, conegut popularment com a Josepets, amb vista a poder-lo destinar a activitats de caire social, cultural i esportiu. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST