El projecte de construir un pavelló als Josepets, escull perquè ERC voti a favor dels pressupostos municipals.

Escrit per el 30 de novembre de 2021

El portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Tortosa, Xavier Faura, s’ha mostrat disconforme amb la construcció d’un pavelló a l’antic col.legi Sant Josep al barri del Rastre. Assegura que no hi ha cap informe tècnic que avali la necessitat de construir un nou equipament esportiu a Tortosa i ha afirmat que el pavelló de Jesús està infrautilitzat. En una entrevista a La Punta del Diamant, Faura ha manifestat que el govern municipal aposta per executar obres que li donin un rèdit polític immediat. Pel portaveu republicà abans de reclamar recursos per al nou pavelló s’hauria d’haver desencallat la siutació dels terrenys de Renfe. L’aposta del govern per fer un pavelló pot ser un escull a l’hora de donar suport als pressupostos municipals…

Pel que fa als pressupostos municipals Faura ha explicat que aquesta tarda mantinndrà una segona reunió amb l’Alcaldessa on confia que se li faciliti tota la documentació requerida de la situació econòmica del consistori i dels comptes que preveu el govern municipal de cara a l’any que ve. A priori però pel grup republicà no es donen els condicionants per poder donar suport als pressupostos. Segons el portaveu d’ERC no es rebaixa l’endeutament però sobretot perquè el govern no ha donat possibilitat de negociar els comptes de l’any que ve…

Avui està previst que es reuneixi la comissió informativa de Serveis Centrals on el tinent d’alcalde d’hisenda de l’Ajuntament de Tortosa, Fernando Saporta, exposarà els detalls dels Pressupostos per al 2022. Just abans està previst que compareixi en roda de premsa per explicar el contingut d’aquests comptes. El govern municipal de Junts i PSC està en minoria i necessita del suport  o l’abstenció d’almenys un regidor de la corporació per poder aprovar el Pressupost. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Mor l’exregidora de l’Ajuntament de @Tortosa i Presidenta Fundadora de l’Associació de Familiars i Mallats d’Alzheimer, a l’edat de 71 anys

Recupera el ‘Fem Gran la Festa’ d’avui i escolta l’entrevista a la Procuradora en cap, @meritxellroige , i al @CorLabinota que ens ha fet un tast del seu espectacle ‘Embolica que fa amor’. També hem parlat d’història, cuina i agenda!
https://t.co/lKmjn80tQT

#festadelrenaixement

2

Avui el ‘Fem Gran la Festa’ es trasllada a la plaça de la Cinta’!

Sintonitza’ns al 103.3 FM o a https://t.co/WjkmdzTPk4

2

Concert de cloenda de la XXIX @jazztortosa Dissabte 16 de juliol 21:30h a la plaça de l’Ajuntament. Scarlets & The femme soul Band. El grup inicialment previst, Soul Machine, ha estat substituït per motius mèdics. @Tortosa @tortosacultura

2

El DeltaChamber Music Festival porta la música de cambra al #MuseudeTortosa. El concert s’ha programat el 7 d’agost, a les 20.00 hores. +info i venda d’entrades: https://t.co/5rgW35fSqq.

@Tortosa @tortosacultura @DeltaChamberMF @TeatreTortosa @radiotortosa #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Tortosa, Xavier Faura, s’ha mostrat disconforme amb la construcció d’un pavelló a l’antic col.legi Sant Josep al barri del Rastre. Assegura que no hi ha cap informe tècnic que avali la necessitat de construir un nou equipament esportiu a Tortosa i ha afirmat que el pavelló de Jesús està infrautilitzat. En una entrevista a La Punta del Diamant, Faura ha manifestat que el govern municipal aposta per executar obres que li donin un rèdit polític immediat. Pel portaveu republicà abans de reclamar recursos per al nou pavelló s’hauria d’haver desencallat la siutació dels terrenys de Renfe. L’aposta del govern per fer un pavelló pot ser un escull a l’hora de donar suport als pressupostos municipals…

Pel que fa als pressupostos municipals Faura ha explicat que aquesta tarda mantinndrà una segona reunió amb l’Alcaldessa on confia que se li faciliti tota la documentació requerida de la situació econòmica del consistori i dels comptes que preveu el govern municipal de cara a l’any que ve. A priori però pel grup republicà no es donen els condicionants per poder donar suport als pressupostos. Segons el portaveu d’ERC no es rebaixa l’endeutament però sobretot perquè el govern no ha donat possibilitat de negociar els comptes de l’any que ve…

Avui està previst que es reuneixi la comissió informativa de Serveis Centrals on el tinent d’alcalde d’hisenda de l’Ajuntament de Tortosa, Fernando Saporta, exposarà els detalls dels Pressupostos per al 2022. Just abans està previst que compareixi en roda de premsa per explicar el contingut d’aquests comptes. El govern municipal de Junts i PSC està en minoria i necessita del suport  o l’abstenció d’almenys un regidor de la corporació per poder aprovar el Pressupost. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Mor l’exregidora de l’Ajuntament de @Tortosa i Presidenta Fundadora de l’Associació de Familiars i Mallats d’Alzheimer, a l’edat de 71 anys

Recupera el ‘Fem Gran la Festa’ d’avui i escolta l’entrevista a la Procuradora en cap, @meritxellroige , i al @CorLabinota que ens ha fet un tast del seu espectacle ‘Embolica que fa amor’. També hem parlat d’història, cuina i agenda!
https://t.co/lKmjn80tQT

#festadelrenaixement

2

Avui el ‘Fem Gran la Festa’ es trasllada a la plaça de la Cinta’!

Sintonitza’ns al 103.3 FM o a https://t.co/WjkmdzTPk4

2

Concert de cloenda de la XXIX @jazztortosa Dissabte 16 de juliol 21:30h a la plaça de l’Ajuntament. Scarlets & The femme soul Band. El grup inicialment previst, Soul Machine, ha estat substituït per motius mèdics. @Tortosa @tortosacultura

2

El DeltaChamber Music Festival porta la música de cambra al #MuseudeTortosa. El concert s’ha programat el 7 d’agost, a les 20.00 hores. +info i venda d’entrades: https://t.co/5rgW35fSqq.

@Tortosa @tortosacultura @DeltaChamberMF @TeatreTortosa @radiotortosa #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}
Etiquetes

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST