El projecte de construir un pavelló als Josepets, escull perquè ERC voti a favor dels pressupostos municipals.

Escrit per el 30 de novembre de 2021

El portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Tortosa, Xavier Faura, s’ha mostrat disconforme amb la construcció d’un pavelló a l’antic col.legi Sant Josep al barri del Rastre. Assegura que no hi ha cap informe tècnic que avali la necessitat de construir un nou equipament esportiu a Tortosa i ha afirmat que el pavelló de Jesús està infrautilitzat. En una entrevista a La Punta del Diamant, Faura ha manifestat que el govern municipal aposta per executar obres que li donin un rèdit polític immediat. Pel portaveu republicà abans de reclamar recursos per al nou pavelló s’hauria d’haver desencallat la siutació dels terrenys de Renfe. L’aposta del govern per fer un pavelló pot ser un escull a l’hora de donar suport als pressupostos municipals…

Pel que fa als pressupostos municipals Faura ha explicat que aquesta tarda mantinndrà una segona reunió amb l’Alcaldessa on confia que se li faciliti tota la documentació requerida de la situació econòmica del consistori i dels comptes que preveu el govern municipal de cara a l’any que ve. A priori però pel grup republicà no es donen els condicionants per poder donar suport als pressupostos. Segons el portaveu d’ERC no es rebaixa l’endeutament però sobretot perquè el govern no ha donat possibilitat de negociar els comptes de l’any que ve…

Avui està previst que es reuneixi la comissió informativa de Serveis Centrals on el tinent d’alcalde d’hisenda de l’Ajuntament de Tortosa, Fernando Saporta, exposarà els detalls dels Pressupostos per al 2022. Just abans està previst que compareixi en roda de premsa per explicar el contingut d’aquests comptes. El govern municipal de Junts i PSC està en minoria i necessita del suport  o l’abstenció d’almenys un regidor de la corporació per poder aprovar el Pressupost. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Coneixeu la nineta andalusina del s. XI trobada el 1990 en unes excavacions a la plaça de Sant Jaume? Veniu al #MuseudeTortosa i descobriu-ne la història. Aquest diumenge, l’últim del mes de gener, l’entrada és gratuïta!
@Tortosa @tortosacultura @tortosaturisme #Tortosa

Si ets menor de 25 anys ja no tens excusa per no venir al Teatre Auditori Felip Pedrell perquè tots els espectacles organitzats per l’Ajuntament de #Tortosa tenen un preu únic de 6 euros. Consulta la cartellera a https://t.co/SqX6YDxF1e. @tortosacultura @Tortosa #TerresdelEbre

Tres detinguts i 3.000 quilos d'haixix interceptats després de dos desembarcaments de matinada al delta de l'#Ebre. Les descàrregues de droga a la platja de Riumar, aprofitant la lluna plena, van tenir lloc dimarts i dijous @guardiacivil @mossos https://t.co/oaSANeQWUj

#Tortosa escenari del rodatge de la recreació de l'expulsió dels jueus en el documental Terra d'Edom. La productora que rodarà demà dissabre 22 de gener a Tortosa demana figurants
https://t.co/FcVg5Wsx8V
@lo_sirgador @terradedom @Tortosa @tortosaturisme

Tren València/Tortosa 19.38 - Estació de França 22.25 circula amb 45 minuts de demora.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Tortosa, Xavier Faura, s’ha mostrat disconforme amb la construcció d’un pavelló a l’antic col.legi Sant Josep al barri del Rastre. Assegura que no hi ha cap informe tècnic que avali la necessitat de construir un nou equipament esportiu a Tortosa i ha afirmat que el pavelló de Jesús està infrautilitzat. En una entrevista a La Punta del Diamant, Faura ha manifestat que el govern municipal aposta per executar obres que li donin un rèdit polític immediat. Pel portaveu republicà abans de reclamar recursos per al nou pavelló s’hauria d’haver desencallat la siutació dels terrenys de Renfe. L’aposta del govern per fer un pavelló pot ser un escull a l’hora de donar suport als pressupostos municipals…

Pel que fa als pressupostos municipals Faura ha explicat que aquesta tarda mantinndrà una segona reunió amb l’Alcaldessa on confia que se li faciliti tota la documentació requerida de la situació econòmica del consistori i dels comptes que preveu el govern municipal de cara a l’any que ve. A priori però pel grup republicà no es donen els condicionants per poder donar suport als pressupostos. Segons el portaveu d’ERC no es rebaixa l’endeutament però sobretot perquè el govern no ha donat possibilitat de negociar els comptes de l’any que ve…

Avui està previst que es reuneixi la comissió informativa de Serveis Centrals on el tinent d’alcalde d’hisenda de l’Ajuntament de Tortosa, Fernando Saporta, exposarà els detalls dels Pressupostos per al 2022. Just abans està previst que compareixi en roda de premsa per explicar el contingut d’aquests comptes. El govern municipal de Junts i PSC està en minoria i necessita del suport  o l’abstenció d’almenys un regidor de la corporació per poder aprovar el Pressupost. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Coneixeu la nineta andalusina del s. XI trobada el 1990 en unes excavacions a la plaça de Sant Jaume? Veniu al #MuseudeTortosa i descobriu-ne la història. Aquest diumenge, l’últim del mes de gener, l’entrada és gratuïta!
@Tortosa @tortosacultura @tortosaturisme #Tortosa

Si ets menor de 25 anys ja no tens excusa per no venir al Teatre Auditori Felip Pedrell perquè tots els espectacles organitzats per l’Ajuntament de #Tortosa tenen un preu únic de 6 euros. Consulta la cartellera a https://t.co/SqX6YDxF1e. @tortosacultura @Tortosa #TerresdelEbre

Tres detinguts i 3.000 quilos d'haixix interceptats després de dos desembarcaments de matinada al delta de l'#Ebre. Les descàrregues de droga a la platja de Riumar, aprofitant la lluna plena, van tenir lloc dimarts i dijous @guardiacivil @mossos https://t.co/oaSANeQWUj

#Tortosa escenari del rodatge de la recreació de l'expulsió dels jueus en el documental Terra d'Edom. La productora que rodarà demà dissabre 22 de gener a Tortosa demana figurants
https://t.co/FcVg5Wsx8V
@lo_sirgador @terradedom @Tortosa @tortosaturisme

Tren València/Tortosa 19.38 - Estació de França 22.25 circula amb 45 minuts de demora.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}
Etiquetes

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST