La Fira de Nadal, la pista de gel i l’enllumenat reclams de la campanya de Nadal a Tortosa

Escrit per el 2 de desembre de 2021

L’obertura de la pista de gel, la fira de Nadal al nucli antic i l’encesa de l’enllumenat donaran el tret de sortida a la Campanya de Nadal aquest divendres a Tortosa. 

L’objectiu és dinamitzar el comerç de la ciutat i incentivar les compres de cara les festes nadalenques per reactivar l’economia. Sisco Pepió, tinent d’alcaldia de Promoció Econòmica….

Enguany des de la Federació de comerç i serveis Tortosa Més amb el suport de l’Ajuntament de Tortosa es torna a apostar per la Pista de Gel, que es recupera després del parèntesi obligat per la pandèmia l’any passat i  que estrena però ubicació al Parc Teodor Gonzàlez. La presidenta de Tortosa Més, Mara José Ferré, ha explicat que aquest nou emplaçament ha permès fer més gran la superfície de la pista de gel a l’hora que es poden incorporar mesures de seguretat anticovid….

Els comerciants oferiran descomptes en l’entrada de la pista de gel als seus clients. També es podrà adquirir un abonament de 5 o de 10 entrades a un preu reduït.s

La pista de gel obrirà ports des d’aquest divendres i fins el dia 9 de gener en horari de matí i tarda excepte els festius….

Previ a l’obertura de la pista de gel, aqust divendres a les 18 es farà l’encesa oficial de l’enllumenat de Nadal amb un acte on hi haurà actuacions musicals a la nova plaça de l’Ajuntament , on s’ha instal.lat un avet de grans dimensions. El departament de promoció ecoòmica de l’ajuntament torna a organitzar al nucli antic la Fira de Nadal del 3 al 6 de desembre. Hi participen 45 parades de productes nadalencs i s’han programat actuacions musicals i tallers i com a novetat s’instal.laran inflables a la plaça dels Dolors. Sisco Pepió …

Enguany a Tortosa s’han instal.lat 200 punts de llums Nadal i diversos elements decoratius a diferents punts del centre de la ciutat.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Coneixeu la nineta andalusina del s. XI trobada el 1990 en unes excavacions a la plaça de Sant Jaume? Veniu al #MuseudeTortosa i descobriu-ne la història. Aquest diumenge, l’últim del mes de gener, l’entrada és gratuïta!
@Tortosa @tortosacultura @tortosaturisme #Tortosa

Si ets menor de 25 anys ja no tens excusa per no venir al Teatre Auditori Felip Pedrell perquè tots els espectacles organitzats per l’Ajuntament de #Tortosa tenen un preu únic de 6 euros. Consulta la cartellera a https://t.co/SqX6YDxF1e. @tortosacultura @Tortosa #TerresdelEbre

Tres detinguts i 3.000 quilos d'haixix interceptats després de dos desembarcaments de matinada al delta de l'#Ebre. Les descàrregues de droga a la platja de Riumar, aprofitant la lluna plena, van tenir lloc dimarts i dijous @guardiacivil @mossos https://t.co/oaSANeQWUj

#Tortosa escenari del rodatge de la recreació de l'expulsió dels jueus en el documental Terra d'Edom. La productora que rodarà demà dissabre 22 de gener a Tortosa demana figurants
https://t.co/FcVg5Wsx8V
@lo_sirgador @terradedom @Tortosa @tortosaturisme

Tren València/Tortosa 19.38 - Estació de França 22.25 circula amb 45 minuts de demora.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Coneixeu la nineta andalusina del s. XI trobada el 1990 en unes excavacions a la plaça de Sant Jaume? Veniu al #MuseudeTortosa i descobriu-ne la història. Aquest diumenge, l’últim del mes de gener, l’entrada és gratuïta!
@Tortosa @tortosacultura @tortosaturisme #Tortosa

Si ets menor de 25 anys ja no tens excusa per no venir al Teatre Auditori Felip Pedrell perquè tots els espectacles organitzats per l’Ajuntament de #Tortosa tenen un preu únic de 6 euros. Consulta la cartellera a https://t.co/SqX6YDxF1e. @tortosacultura @Tortosa #TerresdelEbre

Tres detinguts i 3.000 quilos d'haixix interceptats després de dos desembarcaments de matinada al delta de l'#Ebre. Les descàrregues de droga a la platja de Riumar, aprofitant la lluna plena, van tenir lloc dimarts i dijous @guardiacivil @mossos https://t.co/oaSANeQWUj

#Tortosa escenari del rodatge de la recreació de l'expulsió dels jueus en el documental Terra d'Edom. La productora que rodarà demà dissabre 22 de gener a Tortosa demana figurants
https://t.co/FcVg5Wsx8V
@lo_sirgador @terradedom @Tortosa @tortosaturisme

Tren València/Tortosa 19.38 - Estació de França 22.25 circula amb 45 minuts de demora.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST