La llibreria La Irreal guanya el premi Emprenedoria 2021 del Consell Comarcal del Baix Ebre

Escrit per el 16 de desembre de 2021

La llibreria La Irreal de Tortosa ha guanyat el Premi Emprenedoria 2021 que concedeix el Consell Comarcal del Baix Ebre amb l’objectiu de reconèixer i fomentar l’esperit emprenedor i innovador, així com potenciar les oportunitats de negoci a la comarca. A més d’una llibreria, La Irreal pretén ser un lloc de reunió d’escriptors, lectors, músics i artistes en general que vulguen organitzar activitats que giren al voltant de la cultura de les Terres de l’Ebre. Pel que fa a la dotació econòmica del premi és de 1.500 euros, així com l’assessorament tècnic i el suport logístic dels tècnics del Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova. També s’ha concedit un accèssit a les promotores del diari digital A Prop Ebre, Judith Camacho i Laia Viñas, que consisteix en la cessió durant un any dels espais comuns del Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova. 

El Premi Acció Jove, amb una dotació de 900 euros, ha estat pel Club Esportiu Futsal Tortosa 2014 pel projecte ‘Xuta amb el cor’. Una iniciativa que dona l’oportunitat dintre el món de l’esport a nois i noies amb dificultats socials i econòmiques; un projecte que fomenta valors com la convivència, la solidaritat i l’aprenentatge. D’altra banda, el segon premi, amb una dotació de 600 euros, ha estat pel Club de Rem Tortosa pel projecte de formació de joves monitors per a la instrucció del rem. 

Quant al Premi Solidaritat, amb una dotació de 1.500 euros, s’ha entregat a la Fundació La Marató de TV3, que enguany es destina a la salut mental. Finalment, en el cas del premi Fotografia a Instagram, el primer premi (amb una dotació de 200 euros) ha estat per Ana Belén Aguado per la imatge ‘Recorregut entre dos parcs naturals. Una meravella’; el segon premi (de 125 euros) per Òscar Lanau, per la fotografia amb el títol ‘Cada dia un descobriment’ i el tercer premi (50 euros) per Jordi Adsuar amb la imatge ‘Posta de sol des de dins d’un túnel’. L’acte de lliurament dels Premis Baix Ebre 2021 s’ha tancat amb l’actuació musical del director de la banda de la Lira de Roquetes i de la Banda del Perelló, Denís Casanova i del clarinetista, Oriol Pérez.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La llibreria La Irreal de Tortosa ha guanyat el Premi Emprenedoria 2021 que concedeix el Consell Comarcal del Baix Ebre amb l’objectiu de reconèixer i fomentar l’esperit emprenedor i innovador, així com potenciar les oportunitats de negoci a la comarca. A més d’una llibreria, La Irreal pretén ser un lloc de reunió d’escriptors, lectors, músics i artistes en general que vulguen organitzar activitats que giren al voltant de la cultura de les Terres de l’Ebre. Pel que fa a la dotació econòmica del premi és de 1.500 euros, així com l’assessorament tècnic i el suport logístic dels tècnics del Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova. També s’ha concedit un accèssit a les promotores del diari digital A Prop Ebre, Judith Camacho i Laia Viñas, que consisteix en la cessió durant un any dels espais comuns del Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova. 

El Premi Acció Jove, amb una dotació de 900 euros, ha estat pel Club Esportiu Futsal Tortosa 2014 pel projecte ‘Xuta amb el cor’. Una iniciativa que dona l’oportunitat dintre el món de l’esport a nois i noies amb dificultats socials i econòmiques; un projecte que fomenta valors com la convivència, la solidaritat i l’aprenentatge. D’altra banda, el segon premi, amb una dotació de 600 euros, ha estat pel Club de Rem Tortosa pel projecte de formació de joves monitors per a la instrucció del rem. 

Quant al Premi Solidaritat, amb una dotació de 1.500 euros, s’ha entregat a la Fundació La Marató de TV3, que enguany es destina a la salut mental. Finalment, en el cas del premi Fotografia a Instagram, el primer premi (amb una dotació de 200 euros) ha estat per Ana Belén Aguado per la imatge ‘Recorregut entre dos parcs naturals. Una meravella’; el segon premi (de 125 euros) per Òscar Lanau, per la fotografia amb el títol ‘Cada dia un descobriment’ i el tercer premi (50 euros) per Jordi Adsuar amb la imatge ‘Posta de sol des de dins d’un túnel’. L’acte de lliurament dels Premis Baix Ebre 2021 s’ha tancat amb l’actuació musical del director de la banda de la Lira de Roquetes i de la Banda del Perelló, Denís Casanova i del clarinetista, Oriol Pérez.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}
Etiquetes

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST