El sector de la restauració de les Terres de l’Ebre engega la campanya ‘No anul.lis’ per salvar el Nadal davant les declaracions del conseller de Salut

Escrit per el 16 de desembre de 2021

En un comunicat conjunt de les associacions de restauració  de les Terres de l’Ebre han expressat el malestar del sector PER les recomanacions del conseller de Salut davant l’increment de positius per covid registrats els darrers dies. Josep Maria Argimón ha demanat que no es celebrin els tradicionals àpats d’empresa per celebrar el Nadal. Un fet que ha provocat un degoteig d’anul.lacions de reserves a molts restaurants. El sector considera que s’ha tornat a criminalitzar els establiments de restauració tot i que s’estan complint totes les mesures de seguretat i es demana el certificat covid per accedir als locals. Per revertir aquesta situació, les associacions de restauradors de les TE han engegat la campanya ‘No anul.lis, el nostre local és segur amb el teu passaport covid. Aqueste feste gaudeix en bona companyia de la gastronomia ebrenca. Els restauradors ebrencs consideren desafortunades les declaracions del responsable de salut i reclamen a la ciutadania que continui confiant en la restauració ebrenca per fer les seves celebracions aquestes festes. Ramon Turón és el delegat de la Federació Intercomarcal d’hostaleria, restauració i Turisme a les Terres de l’Ebre. 

El sector de la restauració i l’hosteleria considera que un cop més s’està davant de restriccions encobertes i aquest tipus de declaracions només generen incertesa a l’hora d’omplir les neveres dels establiments. El delegat de la FIHRT assegura que el sector és molt conscient que la pandèmia no ha acabat, però demana que no se’l penalitzi…

Tot i que no tenen dades del nombre de cancel.lacions rebudes aquests dies, Les associacions de restauradors del territori  consideren que es poden tornar a generar pèrdues importants al sector, tenint en compte que la de Nadal és una de les campanyes més fortes de l’any. Al comunicat s’hi han afegit a més de les associacions de restauració i hostaleria de les TE, distribuidors i productors i associacions d’empresaris i de comerciants del territori.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

En un comunicat conjunt de les associacions de restauració  de les Terres de l’Ebre han expressat el malestar del sector PER les recomanacions del conseller de Salut davant l’increment de positius per covid registrats els darrers dies. Josep Maria Argimón ha demanat que no es celebrin els tradicionals àpats d’empresa per celebrar el Nadal. Un fet que ha provocat un degoteig d’anul.lacions de reserves a molts restaurants. El sector considera que s’ha tornat a criminalitzar els establiments de restauració tot i que s’estan complint totes les mesures de seguretat i es demana el certificat covid per accedir als locals. Per revertir aquesta situació, les associacions de restauradors de les TE han engegat la campanya ‘No anul.lis, el nostre local és segur amb el teu passaport covid. Aqueste feste gaudeix en bona companyia de la gastronomia ebrenca. Els restauradors ebrencs consideren desafortunades les declaracions del responsable de salut i reclamen a la ciutadania que continui confiant en la restauració ebrenca per fer les seves celebracions aquestes festes. Ramon Turón és el delegat de la Federació Intercomarcal d’hostaleria, restauració i Turisme a les Terres de l’Ebre. 

El sector de la restauració i l’hosteleria considera que un cop més s’està davant de restriccions encobertes i aquest tipus de declaracions només generen incertesa a l’hora d’omplir les neveres dels establiments. El delegat de la FIHRT assegura que el sector és molt conscient que la pandèmia no ha acabat, però demana que no se’l penalitzi…

Tot i que no tenen dades del nombre de cancel.lacions rebudes aquests dies, Les associacions de restauradors del territori  consideren que es poden tornar a generar pèrdues importants al sector, tenint en compte que la de Nadal és una de les campanyes més fortes de l’any. Al comunicat s’hi han afegit a més de les associacions de restauració i hostaleria de les TE, distribuidors i productors i associacions d’empresaris i de comerciants del territori.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST