La vacunació infantil contra la covid s’inicia a les Terres de l’Ebre a bon ritme

Escrit per el 16 de desembre de 2021

El servei de pediatria del CAP de Roquetes va iniciar ahir a la tarda la vacunació infantil contra la covid a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 11 anys. Des de les quatre de la tarda l’afluència d’infants acompanyats dels pares i mares va ser constant. De fet, les 110 places disponibles que hi havia es van esgotar dilluns en tan sols dues hores i  fins el dia 23 no hi ha hores lliures per a la vacuna infantil en aquest centre del Baix Ebre. La directora de la línea pediàtrica de l’ICS a les Terres de l’Ebre, Sònia Ponce,…

A banda que la dosi de la vacuna que s’inocula als xiquets és un terç de la dels adults, la vacunació infantil implica duplicar els equips d’infermeria per cada pacient perquè vaccinar a infants és més complicat, tal i com explica Sònia Ponce…

El director adjunt de pediatria a l’Ebre, Miquel Navarro, destaca la importància de la vacunació dels xiquets i xiquetes perquè permetrà normalitzar l’activitat escolar i a la vegada frenar la pandèmia perquè és en la franja de 5 a 11 anys on hi ha el reservori més importants del virus….

A les Terres de l’Ebre són 11.000 els infants d’entre 5 i 11 anys estan cridats a vacunar-se en un dels tres punts habilitats. A banda de Roquetes,també hi ha centres de vacunació infantil a Amposta i a Mora d’Ebre.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El servei de pediatria del CAP de Roquetes va iniciar ahir a la tarda la vacunació infantil contra la covid a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 11 anys. Des de les quatre de la tarda l’afluència d’infants acompanyats dels pares i mares va ser constant. De fet, les 110 places disponibles que hi havia es van esgotar dilluns en tan sols dues hores i  fins el dia 23 no hi ha hores lliures per a la vacuna infantil en aquest centre del Baix Ebre. La directora de la línea pediàtrica de l’ICS a les Terres de l’Ebre, Sònia Ponce,…

A banda que la dosi de la vacuna que s’inocula als xiquets és un terç de la dels adults, la vacunació infantil implica duplicar els equips d’infermeria per cada pacient perquè vaccinar a infants és més complicat, tal i com explica Sònia Ponce…

El director adjunt de pediatria a l’Ebre, Miquel Navarro, destaca la importància de la vacunació dels xiquets i xiquetes perquè permetrà normalitzar l’activitat escolar i a la vegada frenar la pandèmia perquè és en la franja de 5 a 11 anys on hi ha el reservori més importants del virus….

A les Terres de l’Ebre són 11.000 els infants d’entre 5 i 11 anys estan cridats a vacunar-se en un dels tres punts habilitats. A banda de Roquetes,també hi ha centres de vacunació infantil a Amposta i a Mora d’Ebre.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST