El Ple de Tortosa rebutja el Pressupost per al 2022, amb els vots en contra de tots els grups a l’oposició

Escrit per el 30 de desembre de 2021

El Pressupost presentat pel govern de Junts x Tortosa i PSC a l’Ajuntament de Tortosa ha quedat rebutjat avui amb 11 els vots en contra de tots els grups a l’oposició i els 10 a favor dels regidors i regidores a l’equip de govern municipal. 

En un Ple extraordinari que ha durat gairebé 4 hores, Movem Tortosa, ERC, Ciutadans i la CUP han ratificat el seu vot en contra del Pressupost presentat pel Govern muncipal,  perquè els comptes no inclouen cap de les propostes que han fet en les diferents reunions mantingudes amb l’Alcaldessa. L’oposició en bloc ha acusat el Govern de Tortosa de manca de voluntat de consens.

Només el grup municipal de Ciutadans s’ha mostrat disposat a abstenir-se si els pressupostos incloïen una partida per adquirir terrenys per la construcció del nou hospital.  L’Alcaldessa ha assegurat que quan la Generalitat tingui voluntat de construir el nou equipament ja es buscaran els terrenys adequats.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha defensat que el Pressupost presentat, de 78,5 milions d’euros, és el que necessita Tortosa. Ha insistit que es tracta d’un pressupost tècnic, que no conté grans obres ni inversions, que preveu una rebaixa de l’endeutament i que està focalitzat en el benestar de les persones, la recuperació econòmica i l’impuls cultural de la cituat. 

Segons Roigé era important aprovara el pressupost de l’any que ve per poder utilitzar els ingressos extraordinaris provinents de l’Estat, 3,8 milions d’euros.

En aquest enllaç podeu escoltar el Ple Extraordinari de Pressupostos celebrat aquest dijous, 30 de Desembre de 2021

https://www.youtube.com/watch?v=nFbeaI_-W2w

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El Pressupost presentat pel govern de Junts x Tortosa i PSC a l’Ajuntament de Tortosa ha quedat rebutjat avui amb 11 els vots en contra de tots els grups a l’oposició i els 10 a favor dels regidors i regidores a l’equip de govern municipal. 

En un Ple extraordinari que ha durat gairebé 4 hores, Movem Tortosa, ERC, Ciutadans i la CUP han ratificat el seu vot en contra del Pressupost presentat pel Govern muncipal,  perquè els comptes no inclouen cap de les propostes que han fet en les diferents reunions mantingudes amb l’Alcaldessa. L’oposició en bloc ha acusat el Govern de Tortosa de manca de voluntat de consens.

Només el grup municipal de Ciutadans s’ha mostrat disposat a abstenir-se si els pressupostos incloïen una partida per adquirir terrenys per la construcció del nou hospital.  L’Alcaldessa ha assegurat que quan la Generalitat tingui voluntat de construir el nou equipament ja es buscaran els terrenys adequats.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha defensat que el Pressupost presentat, de 78,5 milions d’euros, és el que necessita Tortosa. Ha insistit que es tracta d’un pressupost tècnic, que no conté grans obres ni inversions, que preveu una rebaixa de l’endeutament i que està focalitzat en el benestar de les persones, la recuperació econòmica i l’impuls cultural de la cituat. 

Segons Roigé era important aprovara el pressupost de l’any que ve per poder utilitzar els ingressos extraordinaris provinents de l’Estat, 3,8 milions d’euros.

En aquest enllaç podeu escoltar el Ple Extraordinari de Pressupostos celebrat aquest dijous, 30 de Desembre de 2021

https://www.youtube.com/watch?v=nFbeaI_-W2w

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST