Tortosa allarga el recorregut de la Cavalcada de Reis i no es farà repartiment de regals al Parc

Escrit per el 3 de gener de 2022

Tortosa tornarà a rebre els Reis d’Orient amb una Cavalcada pel centre de la ciutat, a diferència de l’any passat que va ser estàtica al pavelló de Ferreries. Per tal de garantir les mesures de seguretat anticovid, s’amplia el recorregut i no es repartiran caramels al públic ni es farà el lliurament de regals al Parc Municipal Teodor Gonzàlez com era tradició.

Els Reis d’Orient arribaran a Tortosa pel riu Ebre ,com ho feien abans de la pandèmia, el proper dimecres dia 5 de gener a les 17,30h, a l’embarcador del Mercat. A continuació visitaran el Pessebre de l’Església del Roser, al barri de Ferreries. La comitiva reial es desplaçarà després fins a l’Ajuntament on l’Alcaldessa de Tortosa  farà lliurament de les claus de la ciutat a Ses Majestats els Reis d’Orient a les 18,30h. I a les 19,00h s’iniciarà la tradicional Cavalcada.

L’Ajuntament de Tortosa ha previst però una cavalcada que compleixi amb totes les normes de seguretat per evitar els contagis de covid: no es repartiran caramels, ni es farà el tradicional lliurament de regals al Parc Municipal i s’allarga el recorregut, que anirà des de la Plaça de l’Ajuntament fins la Plaça del Carrilet, per l’Avinguda de la Generalitat. A més, tots els membres de la comitiva reial, inclosos els Reis d’Orient, portaran mascareta. Així ho ha explicat l’Alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé

La Cavalcada de Reis comptarà de nou amb la participació de totes les entitats de cultura tradicional i popular de la ciutat, unes 250 persones. La desfilada reial tindrà com a temàtica central els musicals de Disney: Aladin, Frozen i el Rei Lleó.

Avui dilluns, a partir de les 19h, els Patges reials recolliran les cartes dels xiquets i xiquetes a la plaça de l’Ajuntament.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Coneixeu la nineta andalusina del s. XI trobada el 1990 en unes excavacions a la plaça de Sant Jaume? Veniu al #MuseudeTortosa i descobriu-ne la història. Aquest diumenge, l’últim del mes de gener, l’entrada és gratuïta!
@Tortosa @tortosacultura @tortosaturisme #Tortosa

Si ets menor de 25 anys ja no tens excusa per no venir al Teatre Auditori Felip Pedrell perquè tots els espectacles organitzats per l’Ajuntament de #Tortosa tenen un preu únic de 6 euros. Consulta la cartellera a https://t.co/SqX6YDxF1e. @tortosacultura @Tortosa #TerresdelEbre

Tres detinguts i 3.000 quilos d'haixix interceptats després de dos desembarcaments de matinada al delta de l'#Ebre. Les descàrregues de droga a la platja de Riumar, aprofitant la lluna plena, van tenir lloc dimarts i dijous @guardiacivil @mossos https://t.co/oaSANeQWUj

#Tortosa escenari del rodatge de la recreació de l'expulsió dels jueus en el documental Terra d'Edom. La productora que rodarà demà dissabre 22 de gener a Tortosa demana figurants
https://t.co/FcVg5Wsx8V
@lo_sirgador @terradedom @Tortosa @tortosaturisme

Tren València/Tortosa 19.38 - Estació de França 22.25 circula amb 45 minuts de demora.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Tortosa tornarà a rebre els Reis d’Orient amb una Cavalcada pel centre de la ciutat, a diferència de l’any passat que va ser estàtica al pavelló de Ferreries. Per tal de garantir les mesures de seguretat anticovid, s’amplia el recorregut i no es repartiran caramels al públic ni es farà el lliurament de regals al Parc Municipal Teodor Gonzàlez com era tradició.

Els Reis d’Orient arribaran a Tortosa pel riu Ebre ,com ho feien abans de la pandèmia, el proper dimecres dia 5 de gener a les 17,30h, a l’embarcador del Mercat. A continuació visitaran el Pessebre de l’Església del Roser, al barri de Ferreries. La comitiva reial es desplaçarà després fins a l’Ajuntament on l’Alcaldessa de Tortosa  farà lliurament de les claus de la ciutat a Ses Majestats els Reis d’Orient a les 18,30h. I a les 19,00h s’iniciarà la tradicional Cavalcada.

L’Ajuntament de Tortosa ha previst però una cavalcada que compleixi amb totes les normes de seguretat per evitar els contagis de covid: no es repartiran caramels, ni es farà el tradicional lliurament de regals al Parc Municipal i s’allarga el recorregut, que anirà des de la Plaça de l’Ajuntament fins la Plaça del Carrilet, per l’Avinguda de la Generalitat. A més, tots els membres de la comitiva reial, inclosos els Reis d’Orient, portaran mascareta. Així ho ha explicat l’Alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé

La Cavalcada de Reis comptarà de nou amb la participació de totes les entitats de cultura tradicional i popular de la ciutat, unes 250 persones. La desfilada reial tindrà com a temàtica central els musicals de Disney: Aladin, Frozen i el Rei Lleó.

Avui dilluns, a partir de les 19h, els Patges reials recolliran les cartes dels xiquets i xiquetes a la plaça de l’Ajuntament.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Coneixeu la nineta andalusina del s. XI trobada el 1990 en unes excavacions a la plaça de Sant Jaume? Veniu al #MuseudeTortosa i descobriu-ne la història. Aquest diumenge, l’últim del mes de gener, l’entrada és gratuïta!
@Tortosa @tortosacultura @tortosaturisme #Tortosa

Si ets menor de 25 anys ja no tens excusa per no venir al Teatre Auditori Felip Pedrell perquè tots els espectacles organitzats per l’Ajuntament de #Tortosa tenen un preu únic de 6 euros. Consulta la cartellera a https://t.co/SqX6YDxF1e. @tortosacultura @Tortosa #TerresdelEbre

Tres detinguts i 3.000 quilos d'haixix interceptats després de dos desembarcaments de matinada al delta de l'#Ebre. Les descàrregues de droga a la platja de Riumar, aprofitant la lluna plena, van tenir lloc dimarts i dijous @guardiacivil @mossos https://t.co/oaSANeQWUj

#Tortosa escenari del rodatge de la recreació de l'expulsió dels jueus en el documental Terra d'Edom. La productora que rodarà demà dissabre 22 de gener a Tortosa demana figurants
https://t.co/FcVg5Wsx8V
@lo_sirgador @terradedom @Tortosa @tortosaturisme

Tren València/Tortosa 19.38 - Estació de França 22.25 circula amb 45 minuts de demora.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST