L’alcaldessa de Tortosa acusa l’oposició d’endarrerir innecessariament l’aprovació dels pressupostos per 2022

Escrit per el 13 de gener de 2022

Un cop el grup d’Esquerra Republicana Tortosa-Sí ha descartat donar suport a una moció de censura a l’alcaldessa, Meritxell Roigé, tot apunta que el proper mes de febrer Tortosa tindrà nou pressupost per al 2022. Davant este fet la mateixa alcaldessa de Tortosa s’ha mostrat satisfeta perquè no ha prosperat la moció per desbancar-la de l’alcaldia. Alhora però Roigé considera que lla negativa constant de l’oposició als nous comptes ha allargat innecessariament la situació.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, lamenta que els grups de l’oposició hagin restrasat l’aprovació del pressupost de 2022, sense motiu, ‘ja que no tenien cap intenció de formar un govern alternatiu’.

Després de votar en contra de la qüestió de confiança vinculada als comptes d’enguany, el passat 5 de gener, l’oposició té un mes per negociar amb la resta de grups i proposar un govern alternatiu mitjançant una moció de censura. Però el grup municipal d’ Esquerra Republicana al consitori tortosí ja ha confirmat que descarta aquesta opció. 

Arran l’anunci dels republicans i superat aquest mes sense acord, automàticament s’aprovaran els pressupostos. Una situació agredolça, segons l’alcaldessa perquè assegura que només s’ha perdut el temps en un moment clau per la ciutat que necessita un nou pressupost, per pal·liar les conseqüències de la pandèmia.

Roigé també ha respost a les crítiques de l’oposició que titllava de “maniobra” la qüestió de confiança, remarcant que és una eina legítima i que la van forçar davant la negativa a aprovar els comptes.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Coneixeu la nineta andalusina del s. XI trobada el 1990 en unes excavacions a la plaça de Sant Jaume? Veniu al #MuseudeTortosa i descobriu-ne la història. Aquest diumenge, l’últim del mes de gener, l’entrada és gratuïta!
@Tortosa @tortosacultura @tortosaturisme #Tortosa

Si ets menor de 25 anys ja no tens excusa per no venir al Teatre Auditori Felip Pedrell perquè tots els espectacles organitzats per l’Ajuntament de #Tortosa tenen un preu únic de 6 euros. Consulta la cartellera a https://t.co/SqX6YDxF1e. @tortosacultura @Tortosa #TerresdelEbre

Tres detinguts i 3.000 quilos d'haixix interceptats després de dos desembarcaments de matinada al delta de l'#Ebre. Les descàrregues de droga a la platja de Riumar, aprofitant la lluna plena, van tenir lloc dimarts i dijous @guardiacivil @mossos https://t.co/oaSANeQWUj

#Tortosa escenari del rodatge de la recreació de l'expulsió dels jueus en el documental Terra d'Edom. La productora que rodarà demà dissabre 22 de gener a Tortosa demana figurants
https://t.co/FcVg5Wsx8V
@lo_sirgador @terradedom @Tortosa @tortosaturisme

Tren València/Tortosa 19.38 - Estació de França 22.25 circula amb 45 minuts de demora.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Un cop el grup d’Esquerra Republicana Tortosa-Sí ha descartat donar suport a una moció de censura a l’alcaldessa, Meritxell Roigé, tot apunta que el proper mes de febrer Tortosa tindrà nou pressupost per al 2022. Davant este fet la mateixa alcaldessa de Tortosa s’ha mostrat satisfeta perquè no ha prosperat la moció per desbancar-la de l’alcaldia. Alhora però Roigé considera que lla negativa constant de l’oposició als nous comptes ha allargat innecessariament la situació.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, lamenta que els grups de l’oposició hagin restrasat l’aprovació del pressupost de 2022, sense motiu, ‘ja que no tenien cap intenció de formar un govern alternatiu’.

Després de votar en contra de la qüestió de confiança vinculada als comptes d’enguany, el passat 5 de gener, l’oposició té un mes per negociar amb la resta de grups i proposar un govern alternatiu mitjançant una moció de censura. Però el grup municipal d’ Esquerra Republicana al consitori tortosí ja ha confirmat que descarta aquesta opció. 

Arran l’anunci dels republicans i superat aquest mes sense acord, automàticament s’aprovaran els pressupostos. Una situació agredolça, segons l’alcaldessa perquè assegura que només s’ha perdut el temps en un moment clau per la ciutat que necessita un nou pressupost, per pal·liar les conseqüències de la pandèmia.

Roigé també ha respost a les crítiques de l’oposició que titllava de “maniobra” la qüestió de confiança, remarcant que és una eina legítima i que la van forçar davant la negativa a aprovar els comptes.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Coneixeu la nineta andalusina del s. XI trobada el 1990 en unes excavacions a la plaça de Sant Jaume? Veniu al #MuseudeTortosa i descobriu-ne la història. Aquest diumenge, l’últim del mes de gener, l’entrada és gratuïta!
@Tortosa @tortosacultura @tortosaturisme #Tortosa

Si ets menor de 25 anys ja no tens excusa per no venir al Teatre Auditori Felip Pedrell perquè tots els espectacles organitzats per l’Ajuntament de #Tortosa tenen un preu únic de 6 euros. Consulta la cartellera a https://t.co/SqX6YDxF1e. @tortosacultura @Tortosa #TerresdelEbre

Tres detinguts i 3.000 quilos d'haixix interceptats després de dos desembarcaments de matinada al delta de l'#Ebre. Les descàrregues de droga a la platja de Riumar, aprofitant la lluna plena, van tenir lloc dimarts i dijous @guardiacivil @mossos https://t.co/oaSANeQWUj

#Tortosa escenari del rodatge de la recreació de l'expulsió dels jueus en el documental Terra d'Edom. La productora que rodarà demà dissabre 22 de gener a Tortosa demana figurants
https://t.co/FcVg5Wsx8V
@lo_sirgador @terradedom @Tortosa @tortosaturisme

Tren València/Tortosa 19.38 - Estació de França 22.25 circula amb 45 minuts de demora.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

 


Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST