L’alcaldessa de Tortosa acusa l’oposició d’endarrerir innecessariament l’aprovació dels pressupostos per 2022

Escrit per el 13 de gener de 2022

Un cop el grup d’Esquerra Republicana Tortosa-Sí ha descartat donar suport a una moció de censura a l’alcaldessa, Meritxell Roigé, tot apunta que el proper mes de febrer Tortosa tindrà nou pressupost per al 2022. Davant este fet la mateixa alcaldessa de Tortosa s’ha mostrat satisfeta perquè no ha prosperat la moció per desbancar-la de l’alcaldia. Alhora però Roigé considera que lla negativa constant de l’oposició als nous comptes ha allargat innecessariament la situació.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, lamenta que els grups de l’oposició hagin restrasat l’aprovació del pressupost de 2022, sense motiu, ‘ja que no tenien cap intenció de formar un govern alternatiu’.

Després de votar en contra de la qüestió de confiança vinculada als comptes d’enguany, el passat 5 de gener, l’oposició té un mes per negociar amb la resta de grups i proposar un govern alternatiu mitjançant una moció de censura. Però el grup municipal d’ Esquerra Republicana al consitori tortosí ja ha confirmat que descarta aquesta opció. 

Arran l’anunci dels republicans i superat aquest mes sense acord, automàticament s’aprovaran els pressupostos. Una situació agredolça, segons l’alcaldessa perquè assegura que només s’ha perdut el temps en un moment clau per la ciutat que necessita un nou pressupost, per pal·liar les conseqüències de la pandèmia.

Roigé també ha respost a les crítiques de l’oposició que titllava de “maniobra” la qüestió de confiança, remarcant que és una eina legítima i que la van forçar davant la negativa a aprovar els comptes.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Mor l’exregidora de l’Ajuntament de @Tortosa i Presidenta Fundadora de l’Associació de Familiars i Mallats d’Alzheimer, a l’edat de 71 anys

Recupera el ‘Fem Gran la Festa’ d’avui i escolta l’entrevista a la Procuradora en cap, @meritxellroige , i al @CorLabinota que ens ha fet un tast del seu espectacle ‘Embolica que fa amor’. També hem parlat d’història, cuina i agenda!
https://t.co/lKmjn80tQT

#festadelrenaixement

2

Avui el ‘Fem Gran la Festa’ es trasllada a la plaça de la Cinta’!

Sintonitza’ns al 103.3 FM o a https://t.co/WjkmdzTPk4

2

Concert de cloenda de la XXIX @jazztortosa Dissabte 16 de juliol 21:30h a la plaça de l’Ajuntament. Scarlets & The femme soul Band. El grup inicialment previst, Soul Machine, ha estat substituït per motius mèdics. @Tortosa @tortosacultura

2

El DeltaChamber Music Festival porta la música de cambra al #MuseudeTortosa. El concert s’ha programat el 7 d’agost, a les 20.00 hores. +info i venda d’entrades: https://t.co/5rgW35fSqq.

@Tortosa @tortosacultura @DeltaChamberMF @TeatreTortosa @radiotortosa #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Un cop el grup d’Esquerra Republicana Tortosa-Sí ha descartat donar suport a una moció de censura a l’alcaldessa, Meritxell Roigé, tot apunta que el proper mes de febrer Tortosa tindrà nou pressupost per al 2022. Davant este fet la mateixa alcaldessa de Tortosa s’ha mostrat satisfeta perquè no ha prosperat la moció per desbancar-la de l’alcaldia. Alhora però Roigé considera que lla negativa constant de l’oposició als nous comptes ha allargat innecessariament la situació.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, lamenta que els grups de l’oposició hagin restrasat l’aprovació del pressupost de 2022, sense motiu, ‘ja que no tenien cap intenció de formar un govern alternatiu’.

Després de votar en contra de la qüestió de confiança vinculada als comptes d’enguany, el passat 5 de gener, l’oposició té un mes per negociar amb la resta de grups i proposar un govern alternatiu mitjançant una moció de censura. Però el grup municipal d’ Esquerra Republicana al consitori tortosí ja ha confirmat que descarta aquesta opció. 

Arran l’anunci dels republicans i superat aquest mes sense acord, automàticament s’aprovaran els pressupostos. Una situació agredolça, segons l’alcaldessa perquè assegura que només s’ha perdut el temps en un moment clau per la ciutat que necessita un nou pressupost, per pal·liar les conseqüències de la pandèmia.

Roigé també ha respost a les crítiques de l’oposició que titllava de “maniobra” la qüestió de confiança, remarcant que és una eina legítima i que la van forçar davant la negativa a aprovar els comptes.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Mor l’exregidora de l’Ajuntament de @Tortosa i Presidenta Fundadora de l’Associació de Familiars i Mallats d’Alzheimer, a l’edat de 71 anys

Recupera el ‘Fem Gran la Festa’ d’avui i escolta l’entrevista a la Procuradora en cap, @meritxellroige , i al @CorLabinota que ens ha fet un tast del seu espectacle ‘Embolica que fa amor’. També hem parlat d’història, cuina i agenda!
https://t.co/lKmjn80tQT

#festadelrenaixement

2

Avui el ‘Fem Gran la Festa’ es trasllada a la plaça de la Cinta’!

Sintonitza’ns al 103.3 FM o a https://t.co/WjkmdzTPk4

2

Concert de cloenda de la XXIX @jazztortosa Dissabte 16 de juliol 21:30h a la plaça de l’Ajuntament. Scarlets & The femme soul Band. El grup inicialment previst, Soul Machine, ha estat substituït per motius mèdics. @Tortosa @tortosacultura

2

El DeltaChamber Music Festival porta la música de cambra al #MuseudeTortosa. El concert s’ha programat el 7 d’agost, a les 20.00 hores. +info i venda d’entrades: https://t.co/5rgW35fSqq.

@Tortosa @tortosacultura @DeltaChamberMF @TeatreTortosa @radiotortosa #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

 


Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST