L’EMD de Jesús denuncia actes vandàlics a l’ermita de Sant Bernabé

Escrit per el 17 de gener de 2022

L’ermita de Sant Bernabé de Jesús ha estat objecte aquest cap de setmana d’actes vandàlics. Un treballador de la brigada municipal va detectar dissabte al matí que havien forçat la porta i dins s’havia malmès l’altar i alguns bancs. També s’hi van trobar ampolles i d’altres deixalles. L’EMD de Jesús ja ha posat denúncia a la Policia Local i als Mossos d’Esquadra. L’entorn de l’ermita de SAnt Bernabé és un punt de trobada habitual de botellots però mai s’havia accedit a l’interior de la capella. Tot fa pensar que aquesta vegada s’ha anat més enllà i s’han utilitzat les dependències d’aquesta capella per fer-hi una festa.  Víctor Ferrando, president de l’EMD de Jesús…

L’ermita de Sant Bernabé està situada aproximadament, a un km del nucli urbà de Jesús. La seva singularitat és que no és propietat ni de la parròquia ni del bisbat, sinó que es troba dins d’una finca de propietat privada. Tot i això, els jesusencs  anualment hi celebren el romiatge en honor al sant.

Segons ha explicat Ferrando, fa un temps es va vendre la finca i ara l’EMD té més dificultats per contactar amb els nous propietaris. Tot i això els operaris municipals van tancar-la provisionalment per evitar més destrosses al seu interior…

Des de l’EMD de Jesús demanen que qualsevol persona que tingui algun tipus d’informació de moviments estranys per l’ermita de Sant Bernabé ho facen saber a la Policia Local o Mossos d’Esquadra per tal de poder identificar a l’autor o autors dels actes vandàlics.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

La companyia @CircoEia presenta dissabte a #Tortosa NUYE, finalista a millor espectacle de circ dels Premis de la Crítica 2021. Circ d’alta qualitat al Teatre Auditori Felip Pedrell. Entrades a la venda a https://t.co/SqX6YDxF1e.

@Tortosa @tortosacultura @radiotortosa

⚫ La C-12 està tallada a Flix ↔ en tots dos sentits per un #accident. Hi ha desviaments senyalitzats #precaució

Avui es commemora el #DiaInternacionalDelsMuseus, i per este motiu, durant tota la setmana es pot visitar de manera gratuïta el @MuseudeTortosa.

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

La companyia @CircoEia presenta dissabte a #Tortosa NUYE, finalista a millor espectacle de circ dels Premis de la Crítica 2021. Circ d’alta qualitat al Teatre Auditori Felip Pedrell. Entrades a la venda a https://t.co/SqX6YDxF1e.

@Tortosa @tortosacultura @radiotortosa

⚫ La C-12 està tallada a Flix ↔ en tots dos sentits per un #accident. Hi ha desviaments senyalitzats #precaució

Avui es commemora el #DiaInternacionalDelsMuseus, i per este motiu, durant tota la setmana es pot visitar de manera gratuïta el @MuseudeTortosa.

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST