Jabil construirà una nova planta de manufactura i embalatge de productes de consum al Polígon Catalunya Sud

Escrit per el 18 de gener de 2022

La multinacional nord-americana de serveis de fabricació, JABIL construirà una planta de manufactura i embalatge de productes de consum al polígon Catalunya Sud, al terme municipal de l’Aldea. La inversió prevista és de 4 MEUR i crearà, d’entrada, 50 llocs de treball, que es poden doblar. Es posarà en marxa al tercer trimestre d’enguany, juntament amb la planta d’ampolles de paper que la multinacional va anunciar l’any passat i on invertirà 12 MEUR i tindrà uns 80 treballadors. L’Ajuntament de l’Aldea ha concedit la llicència d’obres a Jabil per construir la nova planta. L’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo, destaca que és una oportunitat per al municipi però també per al territori

Jabil, líder mundial en serveis de fabricació, té més de 100 plantes en una trentena de països i 260.000 treballadors. La multinacional nord-americana té la seu europea del grup a Tortosa i un centre tecnològic a l’Aldea des del 2017.

Després de l’arribada de Florette o Kronospan al Catalunya sud, i amb l’expansió de Jabil, amb dues plantes més, l’Ajuntament de l’Aldea estudia fer una estació de busos. El terreny a l’entrada del polígon i de l’autopista AP-7, on s’aturen ara els busos de llarg recorregut, és propietat municipal i el consistori es planteja treure a licitació la construcció d’una estació inetrmondal amb parada per a freqüències de proximitat. Xavier Royo, alcalde de l’Aldea…

A més de Florette, Kornospan o Jabil, a l’Aldea també s’ha consolidat l’empresa paperera DAPSA que va ampliar les seves instal·lacions a tocar d’Amposta. Amb requalificació de la nau de l’Antic Colonial, a més a més, s’ha aconseguit retenir una empresa d’envasatges de fusta que es plantejava marxar a Girona. L’operació permetrà que la companyia dupliqui el nombre de treballadors actuals, una quinzena. Royo descarta que l’ampliació del polígon Catalunya Sud mentre encara quedi sòl industrial per desenvolupar.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

La companyia @CircoEia presenta dissabte a #Tortosa NUYE, finalista a millor espectacle de circ dels Premis de la Crítica 2021. Circ d’alta qualitat al Teatre Auditori Felip Pedrell. Entrades a la venda a https://t.co/SqX6YDxF1e.

@Tortosa @tortosacultura @radiotortosa

⚫ La C-12 està tallada a Flix ↔ en tots dos sentits per un #accident. Hi ha desviaments senyalitzats #precaució

Avui es commemora el #DiaInternacionalDelsMuseus, i per este motiu, durant tota la setmana es pot visitar de manera gratuïta el @MuseudeTortosa.

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La multinacional nord-americana de serveis de fabricació, JABIL construirà una planta de manufactura i embalatge de productes de consum al polígon Catalunya Sud, al terme municipal de l’Aldea. La inversió prevista és de 4 MEUR i crearà, d’entrada, 50 llocs de treball, que es poden doblar. Es posarà en marxa al tercer trimestre d’enguany, juntament amb la planta d’ampolles de paper que la multinacional va anunciar l’any passat i on invertirà 12 MEUR i tindrà uns 80 treballadors. L’Ajuntament de l’Aldea ha concedit la llicència d’obres a Jabil per construir la nova planta. L’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo, destaca que és una oportunitat per al municipi però també per al territori

Jabil, líder mundial en serveis de fabricació, té més de 100 plantes en una trentena de països i 260.000 treballadors. La multinacional nord-americana té la seu europea del grup a Tortosa i un centre tecnològic a l’Aldea des del 2017.

Després de l’arribada de Florette o Kronospan al Catalunya sud, i amb l’expansió de Jabil, amb dues plantes més, l’Ajuntament de l’Aldea estudia fer una estació de busos. El terreny a l’entrada del polígon i de l’autopista AP-7, on s’aturen ara els busos de llarg recorregut, és propietat municipal i el consistori es planteja treure a licitació la construcció d’una estació inetrmondal amb parada per a freqüències de proximitat. Xavier Royo, alcalde de l’Aldea…

A més de Florette, Kornospan o Jabil, a l’Aldea també s’ha consolidat l’empresa paperera DAPSA que va ampliar les seves instal·lacions a tocar d’Amposta. Amb requalificació de la nau de l’Antic Colonial, a més a més, s’ha aconseguit retenir una empresa d’envasatges de fusta que es plantejava marxar a Girona. L’operació permetrà que la companyia dupliqui el nombre de treballadors actuals, una quinzena. Royo descarta que l’ampliació del polígon Catalunya Sud mentre encara quedi sòl industrial per desenvolupar.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

La companyia @CircoEia presenta dissabte a #Tortosa NUYE, finalista a millor espectacle de circ dels Premis de la Crítica 2021. Circ d’alta qualitat al Teatre Auditori Felip Pedrell. Entrades a la venda a https://t.co/SqX6YDxF1e.

@Tortosa @tortosacultura @radiotortosa

⚫ La C-12 està tallada a Flix ↔ en tots dos sentits per un #accident. Hi ha desviaments senyalitzats #precaució

Avui es commemora el #DiaInternacionalDelsMuseus, i per este motiu, durant tota la setmana es pot visitar de manera gratuïta el @MuseudeTortosa.

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}
Etiquetes

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST