L’Ajuntament de Tortosa renova la senyalització viària en passos de vianants

Escrit per el 18 de gener de 2022

L’ajuntament de Tortosa inicia avui les obres de renovació de la vorera de l’avinguda Felip Pedrell, entre els carrers Bisbe Aznar i Costa de  capellans. Per tal que la maquinària pugui dur a terme els treballs, serà necessari habilitar un sistema de pas alternatiu per als vehicles en aquest tram a partir d’avui mateix.

D’altra banda, L’Ajuntament de Tortosa ha renovat la senyalització viària en 270 passos de vianants de diversos barris de la ciutat. Els treballs tenen com a objectiu repintar diferents elements de senyalització horitzontal per tal d’incrementar la seguretat per a les persones. A més de passos de vianants, també s’han repintat diferents estacionaments per a vehicles així com línies que delimiten els carrils de circulació. Així mateix, els treballs han permès crear una nova àrea d’estacionament per a vehicles de dos rodes al carrer Sabina, i és en marxa la creació d’un altre estacionament per a motocicletes a la zona de l’avinguda de Lleida.

 Les tasques de repintada continuen, també, amb la renovació de la senyalització de diversos trams de carrils bici al nucli urbà.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’ajuntament de Tortosa inicia avui les obres de renovació de la vorera de l’avinguda Felip Pedrell, entre els carrers Bisbe Aznar i Costa de  capellans. Per tal que la maquinària pugui dur a terme els treballs, serà necessari habilitar un sistema de pas alternatiu per als vehicles en aquest tram a partir d’avui mateix.

D’altra banda, L’Ajuntament de Tortosa ha renovat la senyalització viària en 270 passos de vianants de diversos barris de la ciutat. Els treballs tenen com a objectiu repintar diferents elements de senyalització horitzontal per tal d’incrementar la seguretat per a les persones. A més de passos de vianants, també s’han repintat diferents estacionaments per a vehicles així com línies que delimiten els carrils de circulació. Així mateix, els treballs han permès crear una nova àrea d’estacionament per a vehicles de dos rodes al carrer Sabina, i és en marxa la creació d’un altre estacionament per a motocicletes a la zona de l’avinguda de Lleida.

 Les tasques de repintada continuen, també, amb la renovació de la senyalització de diversos trams de carrils bici al nucli urbà.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST