L’Ajuntament de Tortosa inicia la renovació de la vorera de l’Av. Felip Pedrell

Escrit per el 19 de gener de 2022

L’ajuntament de Tortosa ha iniciat els treballs d’arranjament de la vorera de l’Avinguda Felip Pedrell en el tram comprès des del carrer Bisbe Aznar fins la costa Capellans, al costat de la Catedral. Una actuació que continua el conjunt d’accions al voltant de la Catedral i que permet renovar tota la vorera i en alguns trams ampliar-la. A més també es realitzaran treballs per millorar el subministrament d’aigua. El cost de les obres és de 55.000 euros i s’allargaran durant sis setmanes. 

Un cop finalitzada esta actuació i quan el nou pressupost municipal estigue actiu també es licitaran els treballs per asfaltar la via d’este tram. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha remarcat la importància de l’obra, ja que és un punt estratègic que connecta amb la nova plaça de la Catedral i l’espai museístic Cota Zero, just al davant de la façana fluvial.

No és l’única acció que hi ha prevista al nucli antic, ja que amb els nous comptes també s’iniciaran els treballs per posar a un únic nivell el carrer Santa Anna i la baixada Costa de Capellans, així com l’entorn de plaça de la Catedral fins l’Avinguda Felip Pedrell. S’espera que durant els primers mesos de l’any també finalitze la museïtzació de les restes de la Catedral amb el Cota Zero.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’ajuntament de Tortosa ha iniciat els treballs d’arranjament de la vorera de l’Avinguda Felip Pedrell en el tram comprès des del carrer Bisbe Aznar fins la costa Capellans, al costat de la Catedral. Una actuació que continua el conjunt d’accions al voltant de la Catedral i que permet renovar tota la vorera i en alguns trams ampliar-la. A més també es realitzaran treballs per millorar el subministrament d’aigua. El cost de les obres és de 55.000 euros i s’allargaran durant sis setmanes. 

Un cop finalitzada esta actuació i quan el nou pressupost municipal estigue actiu també es licitaran els treballs per asfaltar la via d’este tram. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha remarcat la importància de l’obra, ja que és un punt estratègic que connecta amb la nova plaça de la Catedral i l’espai museístic Cota Zero, just al davant de la façana fluvial.

No és l’única acció que hi ha prevista al nucli antic, ja que amb els nous comptes també s’iniciaran els treballs per posar a un únic nivell el carrer Santa Anna i la baixada Costa de Capellans, així com l’entorn de plaça de la Catedral fins l’Avinguda Felip Pedrell. S’espera que durant els primers mesos de l’any també finalitze la museïtzació de les restes de la Catedral amb el Cota Zero.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST