L’EMD de Campredó aprova el pressupost per 2022 que preveu actuacions de millora en infraestructures i via pública.

Escrit per el 24 de gener de 2022

L’equip de govern de l’EMD de Campredó destaca que el pressupost de 2022 té dos eixos principals. D’una banda, la línia continuista que assegura les partides que consideren “prioritaries” com l’atenció a la ciutadania, les millores en manteniment, cultura, educació, i afers socials. I de l’altra, el capítol d’inversions que permeten realitzar accions de millora en infraestructures i via pública.

Damià Grau, president de l’EMD de Campredó, ha destacat que durant l’exercici de 2022 hi ha previstes sis actuacions de millora a tot el terme municipal, de les quals destaca la urbanització del carrer Solicrú, amb un cost 180.000 euros, que suposa un pas endavant per desbloquejar el pla urbanístic de Campredó.

Grau ha valorat positivament l’augment del 20% de l’assignació a les EMD de Tortosa que ha realitzat el consistori tortosí per al pressupost de 2022.

Durant aquest any també es durà a terme la la repavimentació i eixamplament del camí vell de Campredó- Tortosa, al tram de l’Horta de Soldevila, s’efectuaran millores a la zona lúdica i esportiva amb la construcció de dos pistes de pàdel, així com la dignificació de l’entrada a Font de Quinto pel Canal de l’esquerra i la redacció de projectes per executar en els propers anys.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’equip de govern de l’EMD de Campredó destaca que el pressupost de 2022 té dos eixos principals. D’una banda, la línia continuista que assegura les partides que consideren “prioritaries” com l’atenció a la ciutadania, les millores en manteniment, cultura, educació, i afers socials. I de l’altra, el capítol d’inversions que permeten realitzar accions de millora en infraestructures i via pública.

Damià Grau, president de l’EMD de Campredó, ha destacat que durant l’exercici de 2022 hi ha previstes sis actuacions de millora a tot el terme municipal, de les quals destaca la urbanització del carrer Solicrú, amb un cost 180.000 euros, que suposa un pas endavant per desbloquejar el pla urbanístic de Campredó.

Grau ha valorat positivament l’augment del 20% de l’assignació a les EMD de Tortosa que ha realitzat el consistori tortosí per al pressupost de 2022.

Durant aquest any també es durà a terme la la repavimentació i eixamplament del camí vell de Campredó- Tortosa, al tram de l’Horta de Soldevila, s’efectuaran millores a la zona lúdica i esportiva amb la construcció de dos pistes de pàdel, així com la dignificació de l’entrada a Font de Quinto pel Canal de l’esquerra i la redacció de projectes per executar en els propers anys.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST