L’Ajuntament de Tortosa inicia la renovació de les voreres dels carrers Amor i Pina, a la part històrica de Ferreries

Escrit per el 25 de gener de 2022

L’Ajuntament de Tortosa ha començat els treballs de renovació de les voreres dels carrers Amor i Pina, en els trams que van del carrer Ràpita a la llarga de Sant Vicent, al barri de Ferreries. Els treballs suposen la substitució de l’actual paviment, després que hagen complit la seua vida útil. Alguns trams d’estes voreres encara tenien la definició antiga amb una capa de formigó estès, que ara quedarà definit amb un nou paviment de panot.

 L’obra, amb un cost de 35.000 euros, se centra en un tram d’uns 400 metres lineals a la part més històrica de Ferreries. Fa poc temps ja s’han dut a terme altres actuacions de renovació de voreres a la zona, com la que s’ha realitzat al carrer Mas de Barberans. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, destaca que aquest tipus d’actuacions permeten millorar la imatge de la ciutat…

Recordem que l’Ajuntament de Tortosa ha dut a terme en els darrers mesos  renovacions de voreres en diferents punts del municipi. Ara mateix estan en marxa les obres a l’avinguda Felip Pedrell, entre la plaça del Paiolet i la plaça de la Catedral, o les fetes a les voreres de l’avinguda del Canigó, els carrers Alcanyís, Alfara de Carles, Castelló, passeig de l’Ebre, avinguda de Remolins, passeig Moreira, ronda Docs, i als carrers Mossèn Manyà i Sebastià Juan Arbó, a l’àmbit de Voraparc, entre d’altres.

Recordem que al pressupost d’enguany hi ha una partida de 960.000 euros per a millores a la via pública.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Ajuntament de Tortosa ha començat els treballs de renovació de les voreres dels carrers Amor i Pina, en els trams que van del carrer Ràpita a la llarga de Sant Vicent, al barri de Ferreries. Els treballs suposen la substitució de l’actual paviment, després que hagen complit la seua vida útil. Alguns trams d’estes voreres encara tenien la definició antiga amb una capa de formigó estès, que ara quedarà definit amb un nou paviment de panot.

 L’obra, amb un cost de 35.000 euros, se centra en un tram d’uns 400 metres lineals a la part més històrica de Ferreries. Fa poc temps ja s’han dut a terme altres actuacions de renovació de voreres a la zona, com la que s’ha realitzat al carrer Mas de Barberans. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, destaca que aquest tipus d’actuacions permeten millorar la imatge de la ciutat…

Recordem que l’Ajuntament de Tortosa ha dut a terme en els darrers mesos  renovacions de voreres en diferents punts del municipi. Ara mateix estan en marxa les obres a l’avinguda Felip Pedrell, entre la plaça del Paiolet i la plaça de la Catedral, o les fetes a les voreres de l’avinguda del Canigó, els carrers Alcanyís, Alfara de Carles, Castelló, passeig de l’Ebre, avinguda de Remolins, passeig Moreira, ronda Docs, i als carrers Mossèn Manyà i Sebastià Juan Arbó, a l’àmbit de Voraparc, entre d’altres.

Recordem que al pressupost d’enguany hi ha una partida de 960.000 euros per a millores a la via pública.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST