Bítem tanca el parc infantil durant les nits del cap de setmana després de patir actes vandàlics.

Escrit per el 26 de gener de 2022

Durant dos caps de setmana consecutius el parc infantil del consultori de l’EMD de Bítem ha estat escenari d’actes incívics, amb pintades a les parets, vidres trencats i desperfectes. Fins ara s’havien produit algunes incidències aïllades, però en els darrers mesos els actes vandàlics han anat a més.

Com a conseqüència dels fets, l’equip de Govern ha decidit tancar el parc en horari nocturn durant el cap de setmana i demana més civisme a la ciutadania. Lourdes Domènech és la presidenta de l’EMD de Bítem.

Amb aquests indicis, l’equip de govern i la policia local continuen amb les investigacions per trobar els autors dels desperfectes i esclarir els fets. Es demana als veïns que es dirigeixen a les autoritats si tenen alguna informació.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Durant dos caps de setmana consecutius el parc infantil del consultori de l’EMD de Bítem ha estat escenari d’actes incívics, amb pintades a les parets, vidres trencats i desperfectes. Fins ara s’havien produit algunes incidències aïllades, però en els darrers mesos els actes vandàlics han anat a més.

Com a conseqüència dels fets, l’equip de Govern ha decidit tancar el parc en horari nocturn durant el cap de setmana i demana més civisme a la ciutadania. Lourdes Domènech és la presidenta de l’EMD de Bítem.

Amb aquests indicis, l’equip de govern i la policia local continuen amb les investigacions per trobar els autors dels desperfectes i esclarir els fets. Es demana als veïns que es dirigeixen a les autoritats si tenen alguna informació.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}
Etiquetes

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST