Unes 200 persones es concentren a Tortosa per dir no a la guerra i en suport a UcraÏna

Escrit per el 2 de març de 2022

Unes 200 de persones es van concentrar ahir al vespre a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa per donar suport a Ucraïna i fer un crit en contra de la guerra. Moltes de les persones que van participar en l’acte eren d’origen ucraÏnès i portaven la bandera blava i groga del seu país, així com pancartes amb lemes contraris a la invasió russa. 

L’alcaldessa i els portaveus de totes les formacions polítiques representades al consistori tortosí van llegir una declaració institucional del Fons de Cooperació al desenvolupament i la xarxa d’alcaldes i alcaldesses per la Pau de Catalunya, al qual s’ha adherit l’Ajuntament de Tortosa. El manifest reclama la pau a UcraÏna i fa una crida a la mediació per donar resposta a la migració que està provocant aquest conflicte…

Des de l’associació És per Tu d’acollida de xiquets i xiquetes de Txernòbil, s’ha reclamat un corredor humanitari per facilitar la sortida d’Ucraïna de les famílies que volen abandonar el país així com per poder entrar el material d’ajut necessari. Laila Sayed és la representant de l’ONG a Tortosa…

Un dels moments més emotius de l’acte va ser quan la comunitat ucraÏnesa va cantar de forma espontànea l’himne del seu país i van cridar proclames a favor d’UcraÏna (glòria a UcraÏna i glòria als seus herois) i i en contra de Putin. …

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Mor l’exregidora de l’Ajuntament de @Tortosa i Presidenta Fundadora de l’Associació de Familiars i Mallats d’Alzheimer, a l’edat de 71 anys

Recupera el ‘Fem Gran la Festa’ d’avui i escolta l’entrevista a la Procuradora en cap, @meritxellroige , i al @CorLabinota que ens ha fet un tast del seu espectacle ‘Embolica que fa amor’. També hem parlat d’història, cuina i agenda!
https://t.co/lKmjn80tQT

#festadelrenaixement

2

Avui el ‘Fem Gran la Festa’ es trasllada a la plaça de la Cinta’!

Sintonitza’ns al 103.3 FM o a https://t.co/WjkmdzTPk4

2

Concert de cloenda de la XXIX @jazztortosa Dissabte 16 de juliol 21:30h a la plaça de l’Ajuntament. Scarlets & The femme soul Band. El grup inicialment previst, Soul Machine, ha estat substituït per motius mèdics. @Tortosa @tortosacultura

2

El DeltaChamber Music Festival porta la música de cambra al #MuseudeTortosa. El concert s’ha programat el 7 d’agost, a les 20.00 hores. +info i venda d’entrades: https://t.co/5rgW35fSqq.

@Tortosa @tortosacultura @DeltaChamberMF @TeatreTortosa @radiotortosa #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Unes 200 de persones es van concentrar ahir al vespre a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa per donar suport a Ucraïna i fer un crit en contra de la guerra. Moltes de les persones que van participar en l’acte eren d’origen ucraÏnès i portaven la bandera blava i groga del seu país, així com pancartes amb lemes contraris a la invasió russa. 

L’alcaldessa i els portaveus de totes les formacions polítiques representades al consistori tortosí van llegir una declaració institucional del Fons de Cooperació al desenvolupament i la xarxa d’alcaldes i alcaldesses per la Pau de Catalunya, al qual s’ha adherit l’Ajuntament de Tortosa. El manifest reclama la pau a UcraÏna i fa una crida a la mediació per donar resposta a la migració que està provocant aquest conflicte…

Des de l’associació És per Tu d’acollida de xiquets i xiquetes de Txernòbil, s’ha reclamat un corredor humanitari per facilitar la sortida d’Ucraïna de les famílies que volen abandonar el país així com per poder entrar el material d’ajut necessari. Laila Sayed és la representant de l’ONG a Tortosa…

Un dels moments més emotius de l’acte va ser quan la comunitat ucraÏnesa va cantar de forma espontànea l’himne del seu país i van cridar proclames a favor d’UcraÏna (glòria a UcraÏna i glòria als seus herois) i i en contra de Putin. …

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Mor l’exregidora de l’Ajuntament de @Tortosa i Presidenta Fundadora de l’Associació de Familiars i Mallats d’Alzheimer, a l’edat de 71 anys

Recupera el ‘Fem Gran la Festa’ d’avui i escolta l’entrevista a la Procuradora en cap, @meritxellroige , i al @CorLabinota que ens ha fet un tast del seu espectacle ‘Embolica que fa amor’. També hem parlat d’història, cuina i agenda!
https://t.co/lKmjn80tQT

#festadelrenaixement

2

Avui el ‘Fem Gran la Festa’ es trasllada a la plaça de la Cinta’!

Sintonitza’ns al 103.3 FM o a https://t.co/WjkmdzTPk4

2

Concert de cloenda de la XXIX @jazztortosa Dissabte 16 de juliol 21:30h a la plaça de l’Ajuntament. Scarlets & The femme soul Band. El grup inicialment previst, Soul Machine, ha estat substituït per motius mèdics. @Tortosa @tortosacultura

2

El DeltaChamber Music Festival porta la música de cambra al #MuseudeTortosa. El concert s’ha programat el 7 d’agost, a les 20.00 hores. +info i venda d’entrades: https://t.co/5rgW35fSqq.

@Tortosa @tortosacultura @DeltaChamberMF @TeatreTortosa @radiotortosa #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

 


Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST