Sense Spoilers 07/04/2022

Escrit per el 7 d'abril de 2022

Animales fantásticos: Los secretos de Dumbledore

Títol original: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Any: 2022

Durada: 142 min.

País: Regne Unit

Direcció: David Yates

Guió: Steve Kloves , JK Rowling .Personatge: JK Rowling

Música: James Newton Howard

Fotografia: George Richmond

Repartiment: Mads Mikkelsen, Jude Law, Eddie Redmayne, Ezra Miller, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Jessica Williams, Jeremy Azis, Fiona Glascott, Callum Turner, Victòria Yeates, Poppy Corby-Tuech, veure 17 més

Productora

Coproducció Regne Unit-Estats Units;Warner Bros. , Pel·lícules d’apogeu .Distribuïdora: Warner Bros.

Gènere

Fantàstic . Aventures | Màgia . Spin-off . Seqüela

Grups

Saga Harry Potter | Adaptacions de JK Rowling | Animals fantàstics

Sinopsi: El professor Albus Dumbledore (Jude Law) sap que el poderós mag fosc Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) està fent plans per apoderar-se del món màgic. Incapaç d’aturar-lo ell sol, confia en el Magizoòleg Newt Scamander (Eddie Redmayne) per dirigir un intrèpid equip de mags, bruixes i un valent forner Muggle en una missió perillosa, on es troben amb antics i nous animals i s’enfronten a una legió cada vegada més nombrosa de seguidors de Grindelwald. Hi ha molt en joc així que ens preguntem fins quan podrà romandre Dumbledore al marge.

 

PARÍS, Distrito 13

Títol original: Les Olympiades

Any: 2021

Durada: 106 min.

País: França

Direcció: Jacques Audiard

Guió: Jacques Audiard Leah Mysius , Celine Sciamma , Nicolas Livecchi .Històries: Adrià Tomine

Música: rone

Fotografia: Paul Guillaume

Repartiment: Lucia Zhang, Makita Samba, Noemie Merlant, Jehnny Beth, Genevieve Doang, Lumina Wang |, Camille Berthomier, Línia Phe, Pol White, Lily Rubens, Anaïde Rozam, Camille Leon-Fucien, Oceane Cairaty, veure 9 més

Productora: pàgina 114 , France 2 Cinema , Canal+ , Cine+ , França Televisió , Cofinova 17

Gènere: Romanç . Drama | Amistat . Drama romàntic

Sinopsi: París, districte 13, barri de les Olympiades. Émilie coneix Camille, que se sent atret per Nora, que, a la vegada, es creua al camí d’Amber. Tres noies i un noi. Són amics, de vegades amants i, sovint, totes dues coses.

 

Las cartas de amor no existen

Títol original: Chère Léa

Any: 2021

Durada: 89 min.

País: França

Direcció: Jerome Bonnell

Guió: Jerome Bonnell

Música: David Sztanke

Fotografia: Pascal Lagriffoul

Repartiment: Gregori Montel, Anais Demoustier, Nadege Beausson-Diagne, Lea Drucker, Gregory Gadebois, Pau Pauly, Charlotte Clamens, Gaëtan Skin, Jean-François Sivadier, Solene Rigot, Stephanie Aflalo, Nadir Legrand, Gabrielle Legrand, veure 8 més

Productora: Distribució Diaphana , Canal+ , Cine+ , Cofimage 31 , Estrella Palatina 17 , Cinecap 3 , Pel·lícules MK2

Gènere: Romanç . Comèdia | Comèdia romàntica

Sinopsi: Jonas, parisenc de quaranta-tants, segueix bojament enamorat de la seva ex, Léa. Després d’una nit de borratxera, truca a la porta per confessar-li els seus sentiments però la Lea el rebutja. Despullat, acaba a la cafeteria de sota casa i comença a escriure-li una carta d’amor, oblidant tot el que havia de fer aquell dia. Amb l’ajuda d’un divertit cambrer i alguns veïns del barri, Jonas s’enfrontarà a les seves relacions passades, a un futur incert i sobretot, a si mateix. El que comença sent un últim intent de recuperar la seva ex, esdevindrà tota una reflexió sobre la seva vida.

 

Ariaferma

Títol original: Ariaferma

Any: 2021

Durada: 117 min.

País: Itàlia

Direcció: Leonardo di Costanzo

Guió: Leonardo di Costanzo , Bruno Oliviero , Valia Santella

Música: Pasquale Scialo

Fotografia: Luca Bigazzi

Repartiment: Toni Servillo, Silvio Orlando, Fabrizio Ferracane, Salvatore Striano, Roberto De Francesco, Antonio Buil, Giovanni Vastarella, Leonardo Capuano

Productora: Coproducció Itàlia-Suïssa-França;Tempesta , Amka Films Productions , RAI Cinema , RSI-Radiotelevisione Svizzera , Office Fédéral de la Culture , Fondazione Sardegna Film Commission , Eurimages

Gènere: Drama | Drama carcerari

Sinopsi: Una antiga presó del segle XIX, ubicada en una zona inaccessible i indeterminada del territori italià, està sent abandonada. Per problemes burocràtics, els trasllats estan bloquejats i queden al voltant d’una dotzena de presos, amb pocs agents, esperant noves destinacions. En aquesta atmosfera estranya, a poc a poc, les regles semblen tenir cada cop menys sentit, els protocols es relaxen i s’entreveuen noves formes de relació entre els homes que hi queden.

 

El hombre que vendió su piel

Títol original: L’Homme qui a vendu sa peau

Any: 2020

Durada: 104 min.

País: Tunísia

Direcció: Kaouther Ben Hania

Guió: Kaouther Ben Hania

Música: Amin Bouhafa

Fotografia: Christopher Aoun

Repartiment: Koen De Bouw, Monica Bellucci, Husam Chadat, Rupert Wynne-James, Adrienne Mei Irving, Najoua Zouheir, Yahya Mahayni, Saad Lostan, Nadim Cheikhrouha, Dea Liane, Wim Delvoye, Montassar Alaya, Marc de Panda, Jan Dahdoh

Productora: Coproducció Tunísia-França-Bèlgica-Alemanya-Suècia;Cinétéléfilms , Tanit Films , Kwassa Films , Laika Film & Television , Twenty Twenty Vision Filmproduktion , ZDF/Art

Gènere: Drama

Sinopsi: Sam Ali, un jove sensible i impulsiu de Síria, abandona el seu país posant rumb cap al Líban fugint de la guerra. Per poder viatjar per Europa i així viure amb l’amor de la seva vida, accepta tatuar-se l’esquena a mans d’un dels artistes contemporanis més importants que existeixen. Després de convertir el seu cos en una prestigiosa obra d’art, Sam comprèn a poc a poc que la seva decisió implica tot el contrari del que ell desitjava al principi: la llibertat.

 

La orquesta terrestre

Títol original: Orkestra Lurtarra

Any: 2022

Durada: 70 min.

País: Espanya

Direcció: Imanol Zinkunegi, Joseba Ponce

Guió: Harkaitz Cano , Eneko Olasagasti

Música: Joseba Ponce

Fotografia: Animació

Repartiment: Animació

Productora: Enllaça pel·lícules

Gènere: Animació . Infantil | Música

Sinopsi: Manu, sent nen, es va enamorar platònicament de la gran Pianista Stella Panini i el seu somni és conèixer-la. Per això, seguint el consell d’un tèrbol personatge, Stefano Salegi, que després es convertirà en mànager, formarà una orquestra. Però Manu, a més d’un somiador amb majúscules, també és un incomprès, un outsider que va per lliure, començant per la peculiaritat del seu instrument, que no és altre que l’escombra… Això no li impedeix crear una orquestra peculiar formada per una contrabaixista que sent picors a l’aixella quan està nerviosa, dos germans bessons que toquen els vents i compten amb un olfacte sobrenatural, un contratenor bigotut i un percussionista que toca un triangle on es posa una cadernera. Els acompanya, a més, una cabra gitana que fa el número de l’escala.

 

El Rezador

Títol original: El Rezador

Any: 2021

País: Equador

Direcció: Tito Jara

Guió: Tito Jara

Música: Daniel Sais

Fotografia: Carles de Miquel

Repartiment:

Andrés Crespo, Carles València

Productora

Coproducció Equador-Colòmbia-Espanya;atefilms , El Médano Producciones SL , HotelB Filmes , RTVE

Gènere

Thriller | Religió

Sinopsi: Un precari estafador s’aprofita econòmicament d’una nena que diuen que té visions de la Mare de Déu ia qui molts consideren miraculosa. Amb els pares de la nena, generarà un negoci gran i lucratiu.

 

Élite

Títol original: Élite

Any: 2018

Durada: 50 min.

País: Espanya

Direcció: Carlos Montero (Creador) , Darío Madrona (Creador) , Ramon Salazar, Dani de l’Ordre, Sílvia vol, Jorge Torregrossa, Eduardo Chapero-Jackson, Ginesta Guindal

Guió: Carlos Montero , Darío Madrona , Breixo Corral , Abril Zamora , veure 6 més

Música: Lucas Vidal

Fotografia: Ricard de Gràcia , Daniel Sosa

Repartiment: Miguel Bernardeau, Mina El Hammani, Itzan Escamilla, Aaron Piper, Omar Ayuso, Danna Paola, Ester Expósito, Álvaro Rico, Miguel Herrán, Maria Pedraza, Jaume Lorente, Claudia Sales, Jorge López, veure 32 més

Productora: Zeta Audiovisual , Netflix Espanya .Distribuïdora: Netflix

Gènere: Sèrie de TV . Drama . Thriller | Crim . Col·legis & Universitat . Adolescència

Grups: Élite (Netflix)

Sinopsi: Sèrie de TV (2018-Actualitat). 5 temporades. Las Encinas és el col·legi més exclusiu del país i al que l’elit envia els seus fills a estudiar. Un món privilegiat amb festes d´alta societat, nens rics, sexe i drogues. Hi acaben de ser admesos tres nois de classe obrera després que un terratrèmol destruís el col·legi públic i els seus alumnes haguessin de ser repartits per altres instituts de la zona. El xoc entre els que ho tenen tot i els que no tenen res a perdre crea una tempesta perfecta que acaba en un assassinat. Qui ha comès el crim?

 

Las niñas de cristal

Títol original: Las niñas de cristal

Any: 2022

Durada: 138 min.

País: Espanya

Direcció: Jota Linares

Guió: Jota Linares , Jorge Naranjo

Música: Ivan Palomares

Fotografia: Gris Jordana

Repartiment: Maria Pedraza, Paula Losada, Marta Hazas, Ana Wagener, Jota Castellà, Olivia Baglivi, Mona Martínez, Fernando Delgado-Hierro, Sílvia Kal, Juanjo Almeida, Iria del Río

Productora: Netflix Espanya , Federació Espanya .Distribuïdora: Netflix

Gènere: Drama | Ballet

Sinopsi: Després que l’estrella del Ballet Clàssic Nacional se suïcidi tràgicament, Irene és seleccionada per ocupar el seu lloc a la major producció de ballet de la companyia: Giselle. Ara, sent el blanc de tota la gelosia i la crueltat de les seves companyes, Irene troba una amiga a la nova ballarina, Aurora, una solitària adolescent dominada per la seva mare. Aïllades i pressionades pel sacrifici que suposa triomfar a la dansa, la relació d’Irene i Aurora es torna cada cop més propera, alhora que obsessiva. Juntes emprenen una fugida cap endavant a la recerca de si mateixes.

 

Huevos verdes con jamón

Títol original: Green Eggs and Ham

Any: 2019

Durada: 28 min.

País: Estats Units

Direcció: Jared Stern (Creador) , Cody Cameron, Aurian Redson, Lawrence Gong, Piero Piluso

Guió: Jared Stern , Mark Rizzo , Vanessa McGee , John Whittington .Llibre: Dr. Seuss

Música: David Newman

Fotografia: Animació

Repartiment: Animació

Productora: Una conversa severa amb , A Very Good Production Inc , Dr. Seuss Enterprises , Gulfstream Television , Warner Bros. Animació , Televisió de Warner Bros.Distribuïdora: Netflix

Gènere: Sèrie de TV . Animació . Comèdia . Infantil

Grups: Adaptacions de Dr. Seuss

Sinopsi: Gus i Sam, dos personatges totalment oposats, emprenen un viatge per rescatar un animal en perill. Durant la seva missió descobriran l’amistat… i un plat molt ric! Sèrie animada basada en la popular història del Dr. Seuss: “Green Eggs and Ham”.

 

Metal Lords

Títol original: Metal Lords

Any: 2022

Durada: 97 min.

País: Estats Units

Direcció: Pere Sollett

Guió: DB Weiss

Fotografia: Anette Haellmigk

Repartiment: Brett Gelman, Jaeden Martell, Sufe Bradshaw, Katie O’Grady, Isis Hainsworth, Teddy Van Ee, Noah Urrea, Michelle Fang, Katie McCabe, Mike D Harris, Parker Hall, Analesa Fisher, Lilian McNeil, veure 9 més

Productora: Capgrossos Cap petit .Distribuïdora: Netflix

Gènere: Comèdia . Drama | Amistat . Música . Adolescència . Col·legis & Universitat

Sinopsi: Per a Hunter i Kevin, dos adolescents marginats, el camí a la glòria és clar: lliurar-se al metall, guanyar la Batalla de Bandes i ser adorats com si fossin déus.

 

Líneas eróticas

Títol original:  Dirty Lines

Any: 2022

País: Països Baixos (Holanda)

Direcció: Preses Kaan, Anna van der Heide

Guió: Pieter Bart Korthuis .Llibre: Fred Saueressig

Fotografia: Gregg Telussa , Mick Van Rossum

Repartiment: Abbey Hoes, Charlie Dagelet, Benja Bruijning, Andre Dongelmans, Anar a l’escola, Chris Peters, Joy Magrana, Gustavo Ruben Valenzuela, Les seves cartes de la mort, Lawrence Sheldon, Julia Akkermans, Joe’s Brewers, Ayla Satin, Manoushka Zeegelaar-Breeveld, Eric van Sauers, Casper Nusselder

Productora: Four One Media .Distribuïdora: Netflix

Gènere: Sèrie de TV . Drama | Anys 80

Sinopsi: A la dècada de 1980 a Amsterdam, una família inicia la primera línia telefònica de sexe, però estar en el negoci dels desitjos sexuals els porta a qüestionar els seus.

 

Yaksha: Operaciones despiadadas

Títol original: Yaksha: Operaciones despiadadas

Any: 2022

Durada: 125 min.

País: Corea del Sud

Direcció: Hyeon Na

Repartiment: Sul Kyoung-gu, Parc Hae-soo, Hiroyuki Ikeuchi, Yang Dong-kun, El Llegeix, Song Jae-rim, Parc Jinyoung, Lee Soo-kyung

Productora: Pel·lícula Sang Sang , Pel·lícula Sangsang .Distribuïdora: Netflix , Showbox/Mediaplex

Gènere: Thriller . Acció

Sinopsi: Un líder d’operacions encobertes notòriament despietat rep el sobrenom de Yaksha, en honor a un esperit devorador d’humans. Un fiscal decideix investigar-ho, per descobrir una missió que podria sacsejar tot el continent.

 

 

Tiger & Bunny 2

Títol original: Tiger & Bunny 2

Any: 2022

País: Japó

Direcció: Mitsuko Kase

Guió: Masafumi Nishida

Fotografia: Animació

Repartiment: Animació

Productora: Jocs de Bandai Namco

Gènere: Sèrie de TV . Animació . Ciència ficció . Acció . Intriga . Comèdia | Seqüela . Robots . Superherois . Televisió

Grups: Tiger & Bunny

Sinopsi: Sèrie de TV (2022). Seqüela de la sèrie animi “Tiger & Bunny”, després dels esdeveniments de la pel·lícula “Tiger & Bunny: The Rising”.

 

Tokyo Vice

Títol original: Tokyo Vice

Any: 2022

País: Estats Units

Direcció: Home Miquel, Destin Cretton

Guió: Jake Adelstein , JT Rogers , Jessica Brickman , Karl Taro Greenfeld , veure 5 més

Música: Danny Bensi , Saunder Jurriaans

Fotografia: Daniel Satinoff , Joan Grillo

Repartiment: Ansel Elgort, Ken Watanabe, Ella Rumpf, Odessa jove, Rinko Kikuchi, Hideaki Ito, Shô Kasamatsu, Tomohisa Yamashita, Noémie Nakai

Productora: Contingut Endeavour , Wow pel·lícules .Distribuïdora: HBO Max

Gènere: Sèrie de TV . Thriller . Drama | Crim . Yakuza & Triada

Sinopsi: 10 episodis. Un periodista occidental que treballa en una publicació de Tòquio comença a investigar un dels criminals més poderosos del país.

 

Sex Appeal

Títol original: Sex Appeal

Any: 2022

Durada: 90 min.

País: Estats Units

Direcció: Talia Osteen

Guió: Tate Hanyok

Música: Jeffrey Brodsky

Fotografia: Sherri Kauk

Repartiment: Paris Jackson, Margaret Cho, Fortuna Feimster, Skai Jackson, Jake Short, Rebecca Henderson, Hayden Szeto, Mika Abdalla, Joshua Colley, Ben Wang, Ashley Szczerbacki, Patrick Klein, Luciana VanDette, Jonathan Campano

Productora: Fotos de Nickel City , Lit Entertainment Group , High American , LD Entertainment .Distribuïdora: Hulu

Gènere: Comèdia . Drama . Romanç | Adolescència

Sinopsi: Avery Hansen-White, que no fa coses en què no és excel·lent, quan el seu xicot de llarga distància insinua que vol portar la seva relació al següent nivell, Avery comença a estudiar la mecànica de l’amor i s’adona que les relacions requereixen menys ciència i més cor.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Programes recents

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Animales fantásticos: Los secretos de Dumbledore

Títol original: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Any: 2022

Durada: 142 min.

País: Regne Unit

Direcció: David Yates

Guió: Steve Kloves , JK Rowling .Personatge: JK Rowling

Música: James Newton Howard

Fotografia: George Richmond

Repartiment: Mads Mikkelsen, Jude Law, Eddie Redmayne, Ezra Miller, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Jessica Williams, Jeremy Azis, Fiona Glascott, Callum Turner, Victòria Yeates, Poppy Corby-Tuech, veure 17 més

Productora

Coproducció Regne Unit-Estats Units;Warner Bros. , Pel·lícules d’apogeu .Distribuïdora: Warner Bros.

Gènere

Fantàstic . Aventures | Màgia . Spin-off . Seqüela

Grups

Saga Harry Potter | Adaptacions de JK Rowling | Animals fantàstics

Sinopsi: El professor Albus Dumbledore (Jude Law) sap que el poderós mag fosc Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) està fent plans per apoderar-se del món màgic. Incapaç d’aturar-lo ell sol, confia en el Magizoòleg Newt Scamander (Eddie Redmayne) per dirigir un intrèpid equip de mags, bruixes i un valent forner Muggle en una missió perillosa, on es troben amb antics i nous animals i s’enfronten a una legió cada vegada més nombrosa de seguidors de Grindelwald. Hi ha molt en joc així que ens preguntem fins quan podrà romandre Dumbledore al marge.

 

PARÍS, Distrito 13

Títol original: Les Olympiades

Any: 2021

Durada: 106 min.

País: França

Direcció: Jacques Audiard

Guió: Jacques Audiard Leah Mysius , Celine Sciamma , Nicolas Livecchi .Històries: Adrià Tomine

Música: rone

Fotografia: Paul Guillaume

Repartiment: Lucia Zhang, Makita Samba, Noemie Merlant, Jehnny Beth, Genevieve Doang, Lumina Wang |, Camille Berthomier, Línia Phe, Pol White, Lily Rubens, Anaïde Rozam, Camille Leon-Fucien, Oceane Cairaty, veure 9 més

Productora: pàgina 114 , France 2 Cinema , Canal+ , Cine+ , França Televisió , Cofinova 17

Gènere: Romanç . Drama | Amistat . Drama romàntic

Sinopsi: París, districte 13, barri de les Olympiades. Émilie coneix Camille, que se sent atret per Nora, que, a la vegada, es creua al camí d’Amber. Tres noies i un noi. Són amics, de vegades amants i, sovint, totes dues coses.

 

Las cartas de amor no existen

Títol original: Chère Léa

Any: 2021

Durada: 89 min.

País: França

Direcció: Jerome Bonnell

Guió: Jerome Bonnell

Música: David Sztanke

Fotografia: Pascal Lagriffoul

Repartiment: Gregori Montel, Anais Demoustier, Nadege Beausson-Diagne, Lea Drucker, Gregory Gadebois, Pau Pauly, Charlotte Clamens, Gaëtan Skin, Jean-François Sivadier, Solene Rigot, Stephanie Aflalo, Nadir Legrand, Gabrielle Legrand, veure 8 més

Productora: Distribució Diaphana , Canal+ , Cine+ , Cofimage 31 , Estrella Palatina 17 , Cinecap 3 , Pel·lícules MK2

Gènere: Romanç . Comèdia | Comèdia romàntica

Sinopsi: Jonas, parisenc de quaranta-tants, segueix bojament enamorat de la seva ex, Léa. Després d’una nit de borratxera, truca a la porta per confessar-li els seus sentiments però la Lea el rebutja. Despullat, acaba a la cafeteria de sota casa i comença a escriure-li una carta d’amor, oblidant tot el que havia de fer aquell dia. Amb l’ajuda d’un divertit cambrer i alguns veïns del barri, Jonas s’enfrontarà a les seves relacions passades, a un futur incert i sobretot, a si mateix. El que comença sent un últim intent de recuperar la seva ex, esdevindrà tota una reflexió sobre la seva vida.

 

Ariaferma

Títol original: Ariaferma

Any: 2021

Durada: 117 min.

País: Itàlia

Direcció: Leonardo di Costanzo

Guió: Leonardo di Costanzo , Bruno Oliviero , Valia Santella

Música: Pasquale Scialo

Fotografia: Luca Bigazzi

Repartiment: Toni Servillo, Silvio Orlando, Fabrizio Ferracane, Salvatore Striano, Roberto De Francesco, Antonio Buil, Giovanni Vastarella, Leonardo Capuano

Productora: Coproducció Itàlia-Suïssa-França;Tempesta , Amka Films Productions , RAI Cinema , RSI-Radiotelevisione Svizzera , Office Fédéral de la Culture , Fondazione Sardegna Film Commission , Eurimages

Gènere: Drama | Drama carcerari

Sinopsi: Una antiga presó del segle XIX, ubicada en una zona inaccessible i indeterminada del territori italià, està sent abandonada. Per problemes burocràtics, els trasllats estan bloquejats i queden al voltant d’una dotzena de presos, amb pocs agents, esperant noves destinacions. En aquesta atmosfera estranya, a poc a poc, les regles semblen tenir cada cop menys sentit, els protocols es relaxen i s’entreveuen noves formes de relació entre els homes que hi queden.

 

El hombre que vendió su piel

Títol original: L’Homme qui a vendu sa peau

Any: 2020

Durada: 104 min.

País: Tunísia

Direcció: Kaouther Ben Hania

Guió: Kaouther Ben Hania

Música: Amin Bouhafa

Fotografia: Christopher Aoun

Repartiment: Koen De Bouw, Monica Bellucci, Husam Chadat, Rupert Wynne-James, Adrienne Mei Irving, Najoua Zouheir, Yahya Mahayni, Saad Lostan, Nadim Cheikhrouha, Dea Liane, Wim Delvoye, Montassar Alaya, Marc de Panda, Jan Dahdoh

Productora: Coproducció Tunísia-França-Bèlgica-Alemanya-Suècia;Cinétéléfilms , Tanit Films , Kwassa Films , Laika Film & Television , Twenty Twenty Vision Filmproduktion , ZDF/Art

Gènere: Drama

Sinopsi: Sam Ali, un jove sensible i impulsiu de Síria, abandona el seu país posant rumb cap al Líban fugint de la guerra. Per poder viatjar per Europa i així viure amb l’amor de la seva vida, accepta tatuar-se l’esquena a mans d’un dels artistes contemporanis més importants que existeixen. Després de convertir el seu cos en una prestigiosa obra d’art, Sam comprèn a poc a poc que la seva decisió implica tot el contrari del que ell desitjava al principi: la llibertat.

 

La orquesta terrestre

Títol original: Orkestra Lurtarra

Any: 2022

Durada: 70 min.

País: Espanya

Direcció: Imanol Zinkunegi, Joseba Ponce

Guió: Harkaitz Cano , Eneko Olasagasti

Música: Joseba Ponce

Fotografia: Animació

Repartiment: Animació

Productora: Enllaça pel·lícules

Gènere: Animació . Infantil | Música

Sinopsi: Manu, sent nen, es va enamorar platònicament de la gran Pianista Stella Panini i el seu somni és conèixer-la. Per això, seguint el consell d’un tèrbol personatge, Stefano Salegi, que després es convertirà en mànager, formarà una orquestra. Però Manu, a més d’un somiador amb majúscules, també és un incomprès, un outsider que va per lliure, començant per la peculiaritat del seu instrument, que no és altre que l’escombra… Això no li impedeix crear una orquestra peculiar formada per una contrabaixista que sent picors a l’aixella quan està nerviosa, dos germans bessons que toquen els vents i compten amb un olfacte sobrenatural, un contratenor bigotut i un percussionista que toca un triangle on es posa una cadernera. Els acompanya, a més, una cabra gitana que fa el número de l’escala.

 

El Rezador

Títol original: El Rezador

Any: 2021

País: Equador

Direcció: Tito Jara

Guió: Tito Jara

Música: Daniel Sais

Fotografia: Carles de Miquel

Repartiment:

Andrés Crespo, Carles València

Productora

Coproducció Equador-Colòmbia-Espanya;atefilms , El Médano Producciones SL , HotelB Filmes , RTVE

Gènere

Thriller | Religió

Sinopsi: Un precari estafador s’aprofita econòmicament d’una nena que diuen que té visions de la Mare de Déu ia qui molts consideren miraculosa. Amb els pares de la nena, generarà un negoci gran i lucratiu.

 

Élite

Títol original: Élite

Any: 2018

Durada: 50 min.

País: Espanya

Direcció: Carlos Montero (Creador) , Darío Madrona (Creador) , Ramon Salazar, Dani de l’Ordre, Sílvia vol, Jorge Torregrossa, Eduardo Chapero-Jackson, Ginesta Guindal

Guió: Carlos Montero , Darío Madrona , Breixo Corral , Abril Zamora , veure 6 més

Música: Lucas Vidal

Fotografia: Ricard de Gràcia , Daniel Sosa

Repartiment: Miguel Bernardeau, Mina El Hammani, Itzan Escamilla, Aaron Piper, Omar Ayuso, Danna Paola, Ester Expósito, Álvaro Rico, Miguel Herrán, Maria Pedraza, Jaume Lorente, Claudia Sales, Jorge López, veure 32 més

Productora: Zeta Audiovisual , Netflix Espanya .Distribuïdora: Netflix

Gènere: Sèrie de TV . Drama . Thriller | Crim . Col·legis & Universitat . Adolescència

Grups: Élite (Netflix)

Sinopsi: Sèrie de TV (2018-Actualitat). 5 temporades. Las Encinas és el col·legi més exclusiu del país i al que l’elit envia els seus fills a estudiar. Un món privilegiat amb festes d´alta societat, nens rics, sexe i drogues. Hi acaben de ser admesos tres nois de classe obrera després que un terratrèmol destruís el col·legi públic i els seus alumnes haguessin de ser repartits per altres instituts de la zona. El xoc entre els que ho tenen tot i els que no tenen res a perdre crea una tempesta perfecta que acaba en un assassinat. Qui ha comès el crim?

 

Las niñas de cristal

Títol original: Las niñas de cristal

Any: 2022

Durada: 138 min.

País: Espanya

Direcció: Jota Linares

Guió: Jota Linares , Jorge Naranjo

Música: Ivan Palomares

Fotografia: Gris Jordana

Repartiment: Maria Pedraza, Paula Losada, Marta Hazas, Ana Wagener, Jota Castellà, Olivia Baglivi, Mona Martínez, Fernando Delgado-Hierro, Sílvia Kal, Juanjo Almeida, Iria del Río

Productora: Netflix Espanya , Federació Espanya .Distribuïdora: Netflix

Gènere: Drama | Ballet

Sinopsi: Després que l’estrella del Ballet Clàssic Nacional se suïcidi tràgicament, Irene és seleccionada per ocupar el seu lloc a la major producció de ballet de la companyia: Giselle. Ara, sent el blanc de tota la gelosia i la crueltat de les seves companyes, Irene troba una amiga a la nova ballarina, Aurora, una solitària adolescent dominada per la seva mare. Aïllades i pressionades pel sacrifici que suposa triomfar a la dansa, la relació d’Irene i Aurora es torna cada cop més propera, alhora que obsessiva. Juntes emprenen una fugida cap endavant a la recerca de si mateixes.

 

Huevos verdes con jamón

Títol original: Green Eggs and Ham

Any: 2019

Durada: 28 min.

País: Estats Units

Direcció: Jared Stern (Creador) , Cody Cameron, Aurian Redson, Lawrence Gong, Piero Piluso

Guió: Jared Stern , Mark Rizzo , Vanessa McGee , John Whittington .Llibre: Dr. Seuss

Música: David Newman

Fotografia: Animació

Repartiment: Animació

Productora: Una conversa severa amb , A Very Good Production Inc , Dr. Seuss Enterprises , Gulfstream Television , Warner Bros. Animació , Televisió de Warner Bros.Distribuïdora: Netflix

Gènere: Sèrie de TV . Animació . Comèdia . Infantil

Grups: Adaptacions de Dr. Seuss

Sinopsi: Gus i Sam, dos personatges totalment oposats, emprenen un viatge per rescatar un animal en perill. Durant la seva missió descobriran l’amistat… i un plat molt ric! Sèrie animada basada en la popular història del Dr. Seuss: “Green Eggs and Ham”.

 

Metal Lords

Títol original: Metal Lords

Any: 2022

Durada: 97 min.

País: Estats Units

Direcció: Pere Sollett

Guió: DB Weiss

Fotografia: Anette Haellmigk

Repartiment: Brett Gelman, Jaeden Martell, Sufe Bradshaw, Katie O’Grady, Isis Hainsworth, Teddy Van Ee, Noah Urrea, Michelle Fang, Katie McCabe, Mike D Harris, Parker Hall, Analesa Fisher, Lilian McNeil, veure 9 més

Productora: Capgrossos Cap petit .Distribuïdora: Netflix

Gènere: Comèdia . Drama | Amistat . Música . Adolescència . Col·legis & Universitat

Sinopsi: Per a Hunter i Kevin, dos adolescents marginats, el camí a la glòria és clar: lliurar-se al metall, guanyar la Batalla de Bandes i ser adorats com si fossin déus.

 

Líneas eróticas

Títol original:  Dirty Lines

Any: 2022

País: Països Baixos (Holanda)

Direcció: Preses Kaan, Anna van der Heide

Guió: Pieter Bart Korthuis .Llibre: Fred Saueressig

Fotografia: Gregg Telussa , Mick Van Rossum

Repartiment: Abbey Hoes, Charlie Dagelet, Benja Bruijning, Andre Dongelmans, Anar a l’escola, Chris Peters, Joy Magrana, Gustavo Ruben Valenzuela, Les seves cartes de la mort, Lawrence Sheldon, Julia Akkermans, Joe’s Brewers, Ayla Satin, Manoushka Zeegelaar-Breeveld, Eric van Sauers, Casper Nusselder

Productora: Four One Media .Distribuïdora: Netflix

Gènere: Sèrie de TV . Drama | Anys 80

Sinopsi: A la dècada de 1980 a Amsterdam, una família inicia la primera línia telefònica de sexe, però estar en el negoci dels desitjos sexuals els porta a qüestionar els seus.

 

Yaksha: Operaciones despiadadas

Títol original: Yaksha: Operaciones despiadadas

Any: 2022

Durada: 125 min.

País: Corea del Sud

Direcció: Hyeon Na

Repartiment: Sul Kyoung-gu, Parc Hae-soo, Hiroyuki Ikeuchi, Yang Dong-kun, El Llegeix, Song Jae-rim, Parc Jinyoung, Lee Soo-kyung

Productora: Pel·lícula Sang Sang , Pel·lícula Sangsang .Distribuïdora: Netflix , Showbox/Mediaplex

Gènere: Thriller . Acció

Sinopsi: Un líder d’operacions encobertes notòriament despietat rep el sobrenom de Yaksha, en honor a un esperit devorador d’humans. Un fiscal decideix investigar-ho, per descobrir una missió que podria sacsejar tot el continent.

 

 

Tiger & Bunny 2

Títol original: Tiger & Bunny 2

Any: 2022

País: Japó

Direcció: Mitsuko Kase

Guió: Masafumi Nishida

Fotografia: Animació

Repartiment: Animació

Productora: Jocs de Bandai Namco

Gènere: Sèrie de TV . Animació . Ciència ficció . Acció . Intriga . Comèdia | Seqüela . Robots . Superherois . Televisió

Grups: Tiger & Bunny

Sinopsi: Sèrie de TV (2022). Seqüela de la sèrie animi “Tiger & Bunny”, després dels esdeveniments de la pel·lícula “Tiger & Bunny: The Rising”.

 

Tokyo Vice

Títol original: Tokyo Vice

Any: 2022

País: Estats Units

Direcció: Home Miquel, Destin Cretton

Guió: Jake Adelstein , JT Rogers , Jessica Brickman , Karl Taro Greenfeld , veure 5 més

Música: Danny Bensi , Saunder Jurriaans

Fotografia: Daniel Satinoff , Joan Grillo

Repartiment: Ansel Elgort, Ken Watanabe, Ella Rumpf, Odessa jove, Rinko Kikuchi, Hideaki Ito, Shô Kasamatsu, Tomohisa Yamashita, Noémie Nakai

Productora: Contingut Endeavour , Wow pel·lícules .Distribuïdora: HBO Max

Gènere: Sèrie de TV . Thriller . Drama | Crim . Yakuza & Triada

Sinopsi: 10 episodis. Un periodista occidental que treballa en una publicació de Tòquio comença a investigar un dels criminals més poderosos del país.

 

Sex Appeal

Títol original: Sex Appeal

Any: 2022

Durada: 90 min.

País: Estats Units

Direcció: Talia Osteen

Guió: Tate Hanyok

Música: Jeffrey Brodsky

Fotografia: Sherri Kauk

Repartiment: Paris Jackson, Margaret Cho, Fortuna Feimster, Skai Jackson, Jake Short, Rebecca Henderson, Hayden Szeto, Mika Abdalla, Joshua Colley, Ben Wang, Ashley Szczerbacki, Patrick Klein, Luciana VanDette, Jonathan Campano

Productora: Fotos de Nickel City , Lit Entertainment Group , High American , LD Entertainment .Distribuïdora: Hulu

Gènere: Comèdia . Drama . Romanç | Adolescència

Sinopsi: Avery Hansen-White, que no fa coses en què no és excel·lent, quan el seu xicot de llarga distància insinua que vol portar la seva relació al següent nivell, Avery comença a estudiar la mecànica de l’amor i s’adona que les relacions requereixen menys ciència i més cor.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Notícies publicades

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST