Tortosa recull més de 17.500 quilos a la 9a recollida d’aliments de primavera

Escrit per el 9 de maig de 2022

El Banc dels Aliments, en col·laboració amb Càritas, Creu Roja, l’Arxiconfraria de la Cinta, Protecció Civil i l’Ajuntament de Tortosa, ha recaptat 17.500 quilos d’aliments bàsics en només 2 dies. Una recollida que s’ha hagut d’avançar un mes per la necessitat immediata d’aliments i per no haver de reduir la quantitat d’aliments que es reparteix a les famílies en situació de vulnerabilitat, tal i com s’ha fet a altres indrets del país. I és que l’augment del preu dels aliments, les conseqüències socials de la Covid-19 i la crisi migratòria d’Ucraïna han deixat sota mínims les reserves de les entitats socials. El portaveu del Banc dels Aliments a les TE, Oscar Ologaray, ha agraït la col.laboració ciutadana així com la dels 500 voluntaris i voluntàries que han fet possible aquesta recollida de primavera que ha tornat a ser presencial i ha assegurat que avui mateix es començaran a repartir els aliments a les famílies en situació de vulnerabilitat a la ciutat…

Del mig miler de voluntaris que han participat, 150 han estat joves d’instituts de la ciutat que han participat per primera vegada en la recollida.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El Banc dels Aliments, en col·laboració amb Càritas, Creu Roja, l’Arxiconfraria de la Cinta, Protecció Civil i l’Ajuntament de Tortosa, ha recaptat 17.500 quilos d’aliments bàsics en només 2 dies. Una recollida que s’ha hagut d’avançar un mes per la necessitat immediata d’aliments i per no haver de reduir la quantitat d’aliments que es reparteix a les famílies en situació de vulnerabilitat, tal i com s’ha fet a altres indrets del país. I és que l’augment del preu dels aliments, les conseqüències socials de la Covid-19 i la crisi migratòria d’Ucraïna han deixat sota mínims les reserves de les entitats socials. El portaveu del Banc dels Aliments a les TE, Oscar Ologaray, ha agraït la col.laboració ciutadana així com la dels 500 voluntaris i voluntàries que han fet possible aquesta recollida de primavera que ha tornat a ser presencial i ha assegurat que avui mateix es començaran a repartir els aliments a les famílies en situació de vulnerabilitat a la ciutat…

Del mig miler de voluntaris que han participat, 150 han estat joves d’instituts de la ciutat que han participat per primera vegada en la recollida.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST