El Banc de Sang organitza una nova Marató de Donació de Sang a Tortosa

Escrit per el 10 de maig de 2022

El pròxim divendres 13 de maig tindrà lloc la Marató de Donació de Sang a Tortosa que enguany vol captar nous donants i augmentar les reserves que estan sota mínims. El lema d’aquesta edició és: ‘Lo goig és donar-ne’ i té com a imatge la Cucafera

Les reserves de sang a Catalunya estan entre 4 i 5 dies quan un nivell òptim estaria al voltant de 10 dies. Es tracta de les xifres més baixes dels darrers anys com a conseqüència de la pandèmia i l’augment de l’activitat als hospitals. Situació que preocupa als professionals sanitaris i des del Banc de Sang i Teixits fan una crida a la participació a la Marató del pròxim divendres a Tortosa. 

L’objectiu és revertir aquesta tendència a la baixa i recuperar un nivell òptim de reserves. Per la Marató enguany s’han marcat com a fita aconseguir 350 donacions de sang i una cinquantena de plasma. 

La coordinadora del Banc de Sang i Teixits de Tarragona i Terres de l’Ebre, la doctora Núria Vilanova, ha encoratjat als nous donants que hi participen, ja que la pandèmia ha dificultat noves persones comencessin a donar sang per primera vegada.

Un any més des de que va esclatar la pandèmia es manté el Centre Cívic de Ferreries com a punt de donació. Obriran portes a les 10 del matí fins les nou de la nit de forma ininterrompuda. Es necessari demanar cita a donarsang.gencat.cat

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El pròxim divendres 13 de maig tindrà lloc la Marató de Donació de Sang a Tortosa que enguany vol captar nous donants i augmentar les reserves que estan sota mínims. El lema d’aquesta edició és: ‘Lo goig és donar-ne’ i té com a imatge la Cucafera

Les reserves de sang a Catalunya estan entre 4 i 5 dies quan un nivell òptim estaria al voltant de 10 dies. Es tracta de les xifres més baixes dels darrers anys com a conseqüència de la pandèmia i l’augment de l’activitat als hospitals. Situació que preocupa als professionals sanitaris i des del Banc de Sang i Teixits fan una crida a la participació a la Marató del pròxim divendres a Tortosa. 

L’objectiu és revertir aquesta tendència a la baixa i recuperar un nivell òptim de reserves. Per la Marató enguany s’han marcat com a fita aconseguir 350 donacions de sang i una cinquantena de plasma. 

La coordinadora del Banc de Sang i Teixits de Tarragona i Terres de l’Ebre, la doctora Núria Vilanova, ha encoratjat als nous donants que hi participen, ja que la pandèmia ha dificultat noves persones comencessin a donar sang per primera vegada.

Un any més des de que va esclatar la pandèmia es manté el Centre Cívic de Ferreries com a punt de donació. Obriran portes a les 10 del matí fins les nou de la nit de forma ininterrompuda. Es necessari demanar cita a donarsang.gencat.cat

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST