Una vuitantena de vídeos opten al XV Premi Federico Mayor Zaragoza

Escrit per el 11 de maig de 2022

Un total de 81 vídeos opten als guardons del XV Premi Federico Mayor Zaragoza, que convoca anualment l’Associació d’Amigues i Amics de la UNESCO de Tortosa amb l’objectiu de sensibilitzar els joves sobre la justícia, la pau, els drets humans i la sostenibilitat del planeta. Enguany la temàtica s’allunya del medi ambient i la sostenibilitat i gira entorn als drets de les persones, concretament a la igualtat entre dones i homes. Els treballs rebuts provenen de les Terres de l’Ebre però també d’altres punts de Catalunya així com també de l’Estat Espanyol i fins i tot n’hi ha un d’Hondures. La presidenta de l’Assocació d’Amigues i Amics de la Unesco, Consol Sagrera, ha destacat la gran qualitat dels treballs rebuts i es lliuraran fins a 21 premis en les 6 categories…

La URV coorganitza un any més el premi Federico Mayor Zaragoza i la rectora Maria José Figueras, ha explicat que la temàtica d’aquest certamen s’adiu amb el compromís de la universitat amb la perspectiva de gènere i ha avançat que la URV impartirà a partir del curs que ve un grau específic en la matèria…

L’acte de lliurament del XV Premi Federico Mayor Zaragoza tindrà lloc el proper 21 de maig a les 11 del matí al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa i s’espera que enguany hi pugui assistir de forma presencial el mateix Federico Mayor

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎙 No us podeu perdre l’entrevista en profunditat que li vam fer a @ManelOlle, on vam copsar la seua passió per l literatura, la llengua catalana i la cultura 👇🏻

🎙Entrevistem el rector de la @universitatURV , Josep Pallarès, per parlar sobre el nou curs universitari 👇🏻

Dins de les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat a #Tortosa, avui el passeig Moreira deixa de banda els vehicles i dona tot el protagonisme a les persones i als vehicles de mobilitat personal. Incentivem que hi haja una mobilitat més sostenible tots els dies de l'any.

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Un total de 81 vídeos opten als guardons del XV Premi Federico Mayor Zaragoza, que convoca anualment l’Associació d’Amigues i Amics de la UNESCO de Tortosa amb l’objectiu de sensibilitzar els joves sobre la justícia, la pau, els drets humans i la sostenibilitat del planeta. Enguany la temàtica s’allunya del medi ambient i la sostenibilitat i gira entorn als drets de les persones, concretament a la igualtat entre dones i homes. Els treballs rebuts provenen de les Terres de l’Ebre però també d’altres punts de Catalunya així com també de l’Estat Espanyol i fins i tot n’hi ha un d’Hondures. La presidenta de l’Assocació d’Amigues i Amics de la Unesco, Consol Sagrera, ha destacat la gran qualitat dels treballs rebuts i es lliuraran fins a 21 premis en les 6 categories…

La URV coorganitza un any més el premi Federico Mayor Zaragoza i la rectora Maria José Figueras, ha explicat que la temàtica d’aquest certamen s’adiu amb el compromís de la universitat amb la perspectiva de gènere i ha avançat que la URV impartirà a partir del curs que ve un grau específic en la matèria…

L’acte de lliurament del XV Premi Federico Mayor Zaragoza tindrà lloc el proper 21 de maig a les 11 del matí al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa i s’espera que enguany hi pugui assistir de forma presencial el mateix Federico Mayor

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎙 No us podeu perdre l’entrevista en profunditat que li vam fer a @ManelOlle, on vam copsar la seua passió per l literatura, la llengua catalana i la cultura 👇🏻

🎙Entrevistem el rector de la @universitatURV , Josep Pallarès, per parlar sobre el nou curs universitari 👇🏻

Dins de les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat a #Tortosa, avui el passeig Moreira deixa de banda els vehicles i dona tot el protagonisme a les persones i als vehicles de mobilitat personal. Incentivem que hi haja una mobilitat més sostenible tots els dies de l'any.

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST