Jordi Jordan porta al Parlament les reclamacions dels treballadors i treballadores de l’Hospital de Jesús

Escrit per el 12 de maig de 2022

El diputat al Parlament i portaveu de Movem Tortosa ha registrat una bateria de preguntes adreçades al Conseller de Salut  per saber quin calendari ha previst el Departament per pagar el 100% dels incentius acordats pendents als treballadors i treballadores de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús. Jordan també ha demanat concreció envers el finançament del centre sanitari, si es preveu la seua millora i en quins serveis i quantitats. El portaveu de Movem ha recordat que l’hospital de la Santa Creu, de titularitat municipal amb conveni amb el Departament de Salut, va ser designat durant la pandèmia com a hospital de referència covid, i per tant, els seus treballadors i treballadores havien de rebre els incentius corresponents….

Els treballadors i treballadores de l’hospital es van manifestar fa uns dies davant les dependències de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre per exigir els pagaments pendents per part de la Generalitat, ja que fins ara només se’ls hi vol pagar el 28% de les DPO acordades. 

Segons el comitè de l’hospital, aquests ja s’havien de rebre al març però a hores d’ara encara no han arribat, pel que han donat un temps prudencial al departament de salut abans d’emprendre mesures addicionals.

A més d’aquests incentius pendents, els treballadors i treballadores també reclamen un nou finançament a la Generalitat, atès que no ha destinat prou recursos econòmics per al sosteniment del centre, que recordem, ha hagut de fer front a l’atenció de més de mig miler de pacients covid.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El diputat al Parlament i portaveu de Movem Tortosa ha registrat una bateria de preguntes adreçades al Conseller de Salut  per saber quin calendari ha previst el Departament per pagar el 100% dels incentius acordats pendents als treballadors i treballadores de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús. Jordan també ha demanat concreció envers el finançament del centre sanitari, si es preveu la seua millora i en quins serveis i quantitats. El portaveu de Movem ha recordat que l’hospital de la Santa Creu, de titularitat municipal amb conveni amb el Departament de Salut, va ser designat durant la pandèmia com a hospital de referència covid, i per tant, els seus treballadors i treballadores havien de rebre els incentius corresponents….

Els treballadors i treballadores de l’hospital es van manifestar fa uns dies davant les dependències de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre per exigir els pagaments pendents per part de la Generalitat, ja que fins ara només se’ls hi vol pagar el 28% de les DPO acordades. 

Segons el comitè de l’hospital, aquests ja s’havien de rebre al març però a hores d’ara encara no han arribat, pel que han donat un temps prudencial al departament de salut abans d’emprendre mesures addicionals.

A més d’aquests incentius pendents, els treballadors i treballadores també reclamen un nou finançament a la Generalitat, atès que no ha destinat prou recursos econòmics per al sosteniment del centre, que recordem, ha hagut de fer front a l’atenció de més de mig miler de pacients covid.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

⚫ Tallada l'AP-7 a l'Ametlla de Mar en sentit nord per un #accident

ℹ Desviaments per la sortida 39 (L'Ametlla de Mar)

#SCT

Una cinquantena de representants dels sindicats d’Educació i professors tallen la c-12 a Tortosa en protesta per les polítiques d’Educació del departament. S’han creat importants cues de retenció a l’encreuament amb la c-42.

⚠ AVÍS. Avui dilluns al migdia es durà a terme un tall temporal de trànsit al carrer Montcada, a la confluència amb el carrer Replà. La circulació quedarà restablida esta mateixa tarda.

Un incendi crema vegetació a la riba dreta de l’Ebre a l’altura del Parc Lluís Companys al barri de Ferreries de #Tortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST