El Dávima CB Cantaires de Tortosa es proclama campió i puja a Segona Catalana

Escrit per el 16 de maig de 2022

El Dávima CB Cantaires de tortosa ja és equip de Segona Catalana. El conjunt tortosí ha certificat l’ascens de categoria aquest dissabte en imposar-se per un contundent 103 a 56 al CB Rapitenc. Aquesta victòria combinada amb la derrota del Cambrils que perdia a la seva pista davant Montblanc, han permès al Cantaires proclamar-se campió del grup 9 de Tercera Catalana. L’equip tortosí ha finalitzat la temporada amb 20 partits guanyats i 4 de perduts. L’últim disputat ahir a la pista del Sant Pere i Sant Pau. El President del Cantaires, Joan Reverté, s’ha mostrat molt satisfet del rendiment de l’equip i ha destacat que a partir d’ara la junta treballarà per planificar la propera temporada on ha avançat que hi haurà una restructuració tan de l’staff com de la plantilla …

L’afició que omplia dissabte el pavelló del Temple va poder festejar amb l’equip el campionat i l’ascens de categoria a la vegada que va acomiadar el capità de l’equip, Héctor Paris, que penja les botes després de tota la vida jugant al Cantaires. Quan faltaven 3 minuts per finalitzar el partit, Paris va ser substituït  pel seu fill que juga al júnior, produïnt-se un dels moments més emotius de la tarde. A  més el club li va lliurar una placa a mode de reconeixement. Héctor Paris destacava la satisfacció que suposa retirar-se havent contribuït a l’ascens de categoria…

El CB Rapitenc per la seva banda, ja havia certificat el descens de categoria fa unes setmanes.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El Dávima CB Cantaires de tortosa ja és equip de Segona Catalana. El conjunt tortosí ha certificat l’ascens de categoria aquest dissabte en imposar-se per un contundent 103 a 56 al CB Rapitenc. Aquesta victòria combinada amb la derrota del Cambrils que perdia a la seva pista davant Montblanc, han permès al Cantaires proclamar-se campió del grup 9 de Tercera Catalana. L’equip tortosí ha finalitzat la temporada amb 20 partits guanyats i 4 de perduts. L’últim disputat ahir a la pista del Sant Pere i Sant Pau. El President del Cantaires, Joan Reverté, s’ha mostrat molt satisfet del rendiment de l’equip i ha destacat que a partir d’ara la junta treballarà per planificar la propera temporada on ha avançat que hi haurà una restructuració tan de l’staff com de la plantilla …

L’afició que omplia dissabte el pavelló del Temple va poder festejar amb l’equip el campionat i l’ascens de categoria a la vegada que va acomiadar el capità de l’equip, Héctor Paris, que penja les botes després de tota la vida jugant al Cantaires. Quan faltaven 3 minuts per finalitzar el partit, Paris va ser substituït  pel seu fill que juga al júnior, produïnt-se un dels moments més emotius de la tarde. A  més el club li va lliurar una placa a mode de reconeixement. Héctor Paris destacava la satisfacció que suposa retirar-se havent contribuït a l’ascens de categoria…

El CB Rapitenc per la seva banda, ja havia certificat el descens de categoria fa unes setmanes.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST