La Marató de Sang de Tortosa aconsegueix prop de 400 donacions

Escrit per el 16 de maig de 2022

La Marató de Sang de Tortosa, que es va celebrar divendres al Centre Cívic de Ferreries  va aplegar prop de 400 donants, complint les previsions del Banc de Sang i Teixits de Tarragona i TE. Concretament hi va haver 344 donacions de sang, 49 de plasma i 33 oferiments. Mentre que es van regidtrar 2 donants de medul.la òssea. Un total de 54 persones van donar sang per primera vegada. Amb aquestes donacions es contribueix a incrementar les reserves del Banc de Sang. La Marató va comptar amb la col.laboració de desenes de voluntaris i voluntàries de l’Associació de Donants del Baix Ebre així com d’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de ‘Cures Auxiliars d’Infermeria’ de l’Institut de l’Ebre.

Cal recordar que a Catalunya es necessiten cada dia 1.100 bosses de sang per atendre malalts dels diferents centres hospitalaris del país.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La Marató de Sang de Tortosa, que es va celebrar divendres al Centre Cívic de Ferreries  va aplegar prop de 400 donants, complint les previsions del Banc de Sang i Teixits de Tarragona i TE. Concretament hi va haver 344 donacions de sang, 49 de plasma i 33 oferiments. Mentre que es van regidtrar 2 donants de medul.la òssea. Un total de 54 persones van donar sang per primera vegada. Amb aquestes donacions es contribueix a incrementar les reserves del Banc de Sang. La Marató va comptar amb la col.laboració de desenes de voluntaris i voluntàries de l’Associació de Donants del Baix Ebre així com d’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de ‘Cures Auxiliars d’Infermeria’ de l’Institut de l’Ebre.

Cal recordar que a Catalunya es necessiten cada dia 1.100 bosses de sang per atendre malalts dels diferents centres hospitalaris del país.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST