Els representants dels sindicats d’educació tallen el trànsit a la c-12 per protestar contra les polítiques del departament.

Escrit per el 18 de maig de 2022

Els sindicats d’Educació han dut a terme aquest dimarts la primera aturada de protesta, per reclamar una Educació pública de qualitat. Una cinquantena de docents van tallar ahir al matí  la c-12, al seu pas per Tortosa, concretament a la rotonda dels nusos. El tall va provocar llargues cues de vehicles de dos quilòmetres en direcció Amposta i Jesús mentre els manifestants feien la protesta al voltant de la rotonda sota els crits de: “Cambray dimissió´” i “No són vacances, són mancances”. El portaveu de la junta de personal docent a les Terres de l’Ebre, Marc Martinez, ha reclamat negociacions reals per revertir les retallades, eliminar el nou decret de plantilles i no aplicar el nou horari previst el proper curs, entre d’altres. Martínez també ha lamentat la manca de diàleg del departament del qui ha dit, vol trencar la unitat sindical.

Aquest tall és l’inici d’una nova tanda de mobilitzacions que es combinen amb vagues als centres educatius durant les pròximes setmanes. El 25 de maig i 6 de juny hi ha convocades manifestacions unitàries a Barcelona, mentre que el dos de juny hi haurà mobilitzacions territorials i una nova aturada de vuit a deu dell matí. Una segona ronda de protestes que s’organitzen després de no arribar a cap acord el passat mes de març quan van convocar 5 dies de vaga com a mostra de rebuig a les polítiques del departament.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Els sindicats d’Educació han dut a terme aquest dimarts la primera aturada de protesta, per reclamar una Educació pública de qualitat. Una cinquantena de docents van tallar ahir al matí  la c-12, al seu pas per Tortosa, concretament a la rotonda dels nusos. El tall va provocar llargues cues de vehicles de dos quilòmetres en direcció Amposta i Jesús mentre els manifestants feien la protesta al voltant de la rotonda sota els crits de: “Cambray dimissió´” i “No són vacances, són mancances”. El portaveu de la junta de personal docent a les Terres de l’Ebre, Marc Martinez, ha reclamat negociacions reals per revertir les retallades, eliminar el nou decret de plantilles i no aplicar el nou horari previst el proper curs, entre d’altres. Martínez també ha lamentat la manca de diàleg del departament del qui ha dit, vol trencar la unitat sindical.

Aquest tall és l’inici d’una nova tanda de mobilitzacions que es combinen amb vagues als centres educatius durant les pròximes setmanes. El 25 de maig i 6 de juny hi ha convocades manifestacions unitàries a Barcelona, mentre que el dos de juny hi haurà mobilitzacions territorials i una nova aturada de vuit a deu dell matí. Una segona ronda de protestes que s’organitzen després de no arribar a cap acord el passat mes de març quan van convocar 5 dies de vaga com a mostra de rebuig a les polítiques del departament.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST