Sílvia Estirado Fernández, de Castelló, guanya el concurs de disseny de cartells de la XXIX Mostra Jazz Tortosa.

Escrit per el 18 de maig de 2022

La 29 edició de la Mostra de Jazz de Tortosa ja té cartell anunciador. La proposta guanyadora és la de Sílvia Estirado Fernández, de Castelló amb una imatge suggerent d’un teclat i la paraula Jazz sobreposada i en color rosa. El jurat ha valorat tant l’aspecte artístic com el tècnic de l’obra. La guanyadora rebrà un premi en metàl·lic de 700 euros, col·laboració de la Fundació Privada Duran Martí. En aquesta convocatòria s’hi han presentat una setantena de dissenys i una selecció dels millors formarà part d’una exposició que es podrà visitar durant la Mostra. El director del certamen Xavi Bertomeu, destaca que el cartell recull l’essència de la Mostra de Jazz…

Una Mostra de Jazz que arriba a la 29a edició i que recupera les dates habituals d’abans de pandèmia, a principis de juliol,  tot i que manté programació durant dues setmanes. A més incorporara de nou  concerts a càrrec de formacions internacionals, que en els dos darrers anys no ha estat possible programar a causa de la pandèmia. Bertomeu ha avançat que la Mostra s’afegeix a la commemoració de l’Any Pedrell, amb motiu del centenari de la mort del compositor i musicòleg tortosí…

D’altra banda l’organització del certamen ha obert també la convocatòria de particiació a l’espai del Jazz Jove dels Països Catalans. Els grups poden presentar les seves propostes de participació artística fins el dia 1 de juny. Els grups escollits tindran  la possibilitat d’actuar a la Mostra de Jazz de Tortosa però també a d’altres municipis de les TE.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La 29 edició de la Mostra de Jazz de Tortosa ja té cartell anunciador. La proposta guanyadora és la de Sílvia Estirado Fernández, de Castelló amb una imatge suggerent d’un teclat i la paraula Jazz sobreposada i en color rosa. El jurat ha valorat tant l’aspecte artístic com el tècnic de l’obra. La guanyadora rebrà un premi en metàl·lic de 700 euros, col·laboració de la Fundació Privada Duran Martí. En aquesta convocatòria s’hi han presentat una setantena de dissenys i una selecció dels millors formarà part d’una exposició que es podrà visitar durant la Mostra. El director del certamen Xavi Bertomeu, destaca que el cartell recull l’essència de la Mostra de Jazz…

Una Mostra de Jazz que arriba a la 29a edició i que recupera les dates habituals d’abans de pandèmia, a principis de juliol,  tot i que manté programació durant dues setmanes. A més incorporara de nou  concerts a càrrec de formacions internacionals, que en els dos darrers anys no ha estat possible programar a causa de la pandèmia. Bertomeu ha avançat que la Mostra s’afegeix a la commemoració de l’Any Pedrell, amb motiu del centenari de la mort del compositor i musicòleg tortosí…

D’altra banda l’organització del certamen ha obert també la convocatòria de particiació a l’espai del Jazz Jove dels Països Catalans. Els grups poden presentar les seves propostes de participació artística fins el dia 1 de juny. Els grups escollits tindran  la possibilitat d’actuar a la Mostra de Jazz de Tortosa però també a d’altres municipis de les TE.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST