El Conseller d’Economia fa una crida a les empreses ebrenques perquè optin als Fons Next Generation

Escrit per el 23 de maig de 2022

El Conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, ha fet una crida a institucions i empreses de les TE perquè presentin projectes als Fons Next Generation. Fins ara, les TE han rebut 4,1 milions d’euros d’aquests recursos. El conseller va participar divendres a Tortosa en un acte per presentar  l’estat dels fons next generation a Catalunya i els reptes i oportunitats que comporten les diferents línies d’ajuts, davant de més  d’un centenar de persones, entre empresaris i representants d’institucions. Davant la dificultat que suposa la tramitació dels fons Next Generation, el Conseller Jaume Giró, ha fet una crida perquè les empreses del territori s’animin a presentar projectes…

Segons el Conseller el territori pot optar a 200 milions d’euros en 3 anys, una xifra que seria l’equivalent a la inversió que la Generalitat ha fet a les Terres de l’Ebre en els darrers 10 anys. La conselleria d’Economia s’ha posat a disposició dels empresaris i institucions de les Terres de ‘Ebre per ajudar a tramitar les sol.licituds d’aquests ajuts…

Dels 4.1 milions d’euros delf ons next generation a les TE, els ajuntaments d’Amposta i de la Ràpita han rebut dos milions d’euros cadascún en el marc del programa de la sostenibilitat turística. Mentre que l’Escola agrària d’amposta i l’institut de l’ebre de Tortosa han rebut 50 mil euros cada centre, per a projectes d’innovacio i recerca.

La Generalitat ja ha mobilitzat un 27,4% dels 1545 milions d’euros provinents dels Fons Next Generation de la Unió Europea ingressats a Catalunya.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El Conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, ha fet una crida a institucions i empreses de les TE perquè presentin projectes als Fons Next Generation. Fins ara, les TE han rebut 4,1 milions d’euros d’aquests recursos. El conseller va participar divendres a Tortosa en un acte per presentar  l’estat dels fons next generation a Catalunya i els reptes i oportunitats que comporten les diferents línies d’ajuts, davant de més  d’un centenar de persones, entre empresaris i representants d’institucions. Davant la dificultat que suposa la tramitació dels fons Next Generation, el Conseller Jaume Giró, ha fet una crida perquè les empreses del territori s’animin a presentar projectes…

Segons el Conseller el territori pot optar a 200 milions d’euros en 3 anys, una xifra que seria l’equivalent a la inversió que la Generalitat ha fet a les Terres de l’Ebre en els darrers 10 anys. La conselleria d’Economia s’ha posat a disposició dels empresaris i institucions de les Terres de ‘Ebre per ajudar a tramitar les sol.licituds d’aquests ajuts…

Dels 4.1 milions d’euros delf ons next generation a les TE, els ajuntaments d’Amposta i de la Ràpita han rebut dos milions d’euros cadascún en el marc del programa de la sostenibilitat turística. Mentre que l’Escola agrària d’amposta i l’institut de l’ebre de Tortosa han rebut 50 mil euros cada centre, per a projectes d’innovacio i recerca.

La Generalitat ja ha mobilitzat un 27,4% dels 1545 milions d’euros provinents dels Fons Next Generation de la Unió Europea ingressats a Catalunya.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST