ERC presenta Xavier Faura com a alcaldable a Tortosa per les municipals del 2023

Escrit per el 23 de maig de 2022

Esquerra Republicana ha presentat oficialment el seu candidat a l’alcaldia de Tortosa, Xavier Faura, de cara a les eleccions municipals del 2023. Ho ha fet aquest dissabte en un acte a la plaça Barcelona, davant d’un centenar de persones i acompanyat del president del partit, Oriol Junqueras. Sota el lema ‘Escrivim la Tortosa republicana del futur’, Faura ha reivindicat la necessitat de “transformar” Tortosa per fer-la una ciutat més “amable”….

Faura, que repeteix com a cap de llista de la formació republicana, ha assegurat que ERC és l’alternativa real de govern per assolir els consensos necessaris per tirar endavant els grans projectes de ciutat…

 El cap de llista d’ERC ha detallat quins seran els principals eixos del seu programa i que implicaran fomentar la corresponsabilitat amb les cures i la millora de la gestió de l’ús del temps; polítiques d’ajuts socials des de l’escola bressol fins a la inserció laboral; l’accés a l’habitatge amb un pla per joves i un pla d’habitatge social; l’ampliació i connexió dels carrils bici; la creació de comunitats energètiques; la potenciació del comerç, del turisme i de la marca Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera, així com recuperar el paper de capital “real” i “efectiva” de les Terres de l’Ebre.

Per la seva banda, el president d’ERC, Oriol Junqueras ha apel·lat els republicans de la ciutat de Tortosa a liderar les Terres de l’Ebre amb “ambició” per enfortir-se mútuament amb el territori….

Des de Tortosa, Junqueras també va fer una  crida al consens per defensar la llengua, reclamant responsabilitat…

L’acte el va presentar la coordinadora territorial d’Igualtat i Feminismes, Mar Lleixà, que serà la número dos de la candidatura d’ERC a Tortosa.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Esquerra Republicana ha presentat oficialment el seu candidat a l’alcaldia de Tortosa, Xavier Faura, de cara a les eleccions municipals del 2023. Ho ha fet aquest dissabte en un acte a la plaça Barcelona, davant d’un centenar de persones i acompanyat del president del partit, Oriol Junqueras. Sota el lema ‘Escrivim la Tortosa republicana del futur’, Faura ha reivindicat la necessitat de “transformar” Tortosa per fer-la una ciutat més “amable”….

Faura, que repeteix com a cap de llista de la formació republicana, ha assegurat que ERC és l’alternativa real de govern per assolir els consensos necessaris per tirar endavant els grans projectes de ciutat…

 El cap de llista d’ERC ha detallat quins seran els principals eixos del seu programa i que implicaran fomentar la corresponsabilitat amb les cures i la millora de la gestió de l’ús del temps; polítiques d’ajuts socials des de l’escola bressol fins a la inserció laboral; l’accés a l’habitatge amb un pla per joves i un pla d’habitatge social; l’ampliació i connexió dels carrils bici; la creació de comunitats energètiques; la potenciació del comerç, del turisme i de la marca Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera, així com recuperar el paper de capital “real” i “efectiva” de les Terres de l’Ebre.

Per la seva banda, el president d’ERC, Oriol Junqueras ha apel·lat els republicans de la ciutat de Tortosa a liderar les Terres de l’Ebre amb “ambició” per enfortir-se mútuament amb el territori….

Des de Tortosa, Junqueras també va fer una  crida al consens per defensar la llengua, reclamant responsabilitat…

L’acte el va presentar la coordinadora territorial d’Igualtat i Feminismes, Mar Lleixà, que serà la número dos de la candidatura d’ERC a Tortosa.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Unable to load Tweets

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}
Etiquetes

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST