Movem Tortosa proposa convertir Santa Clara en un districte cultural i de creació artística

Escrit per el 24 de maig de 2022

Movem Tortosa proposa rehabilitar i convertir l’antiga església de Sant Francesc, de propietat municipal, en un centre de creació artística, onze anys després de l’anunci per part de l’equip de govern de la creació d’un centre d’adults que mai s’ha tirat endavant

Movem Tortosa torna a posar damunt la taula la proposta de convertir el barri de Santa Clara en un districte cultural i de creació artística. Per arribar a aquest objectiu, aposten per rehabilitar l’antiga església de Sant Francesc i transformar-la en un espai de creació artística.

La proposta arriba onze anys després de l’anunci fet pel govern de Ferran Bel i Meritxell Roigé d’establir un centre de menors i les dependències de serveis socials de l’Ajuntament a l’església, de propietat municipal, que mai s’ha arribat a materialitzar i que des de Movem asseguren que actualment està en desús i abandonament, més enllà d’alguns arranjaments inicials. Un projecte que comptava amb un pressupost de 900.000€ i que havia d’estar acabat en 7 mesos per donar un espai de 600 metres quadrats al servei de la ciutat.

Movem Tortosa recorda que aquest projecte només forma part d’una llarga sèrie de promeses que l’equip de govern de Roigé ha fet durant els últims anys i que no s’han complert. Jordi Jordan, portaveu de Movem Tortosa al consistori…

La proposta defensada per Movem Tortosa vol ser el primer pas en la revitalització del barrii de Santa Clara, que consideren té moltes necessitats no resoltes, tan en rehabilitació d’habitatges com de millora de la via pública. Per aquesta raó des de la formació progressita, proposen convertir l’antiga església de Sant Francesc amb un espai de creació artística i que pugui ser punt d’atracció per artistes locals i foranis. Una actuació que permetria la recuperació i regeneració del barri. Jordi Jordan…

Movem Tortosa  ha criticat la priorització de grans obres a determinades zones de la ciutat per part de l’equip de govern de Meritxell Roigé, en detriment de la Tortosa antiga.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎙‘Units per la diabetis’ vol conscienciar sobre l’afectació de la diabetis tipus 1 en els infants

🎙Coneix el projecte de la Casa d’Acollida 👇
@CaritasTortosa

🚧 Fins dilluns 14/NOV, un equip de #CarreteresDipta està duent a terme a #laTorredelEspanyol treballs de millora del camí de #laPalmadEbre 🚜
#MunicipisDipta #MésConnectats #RiberadEbre

Sortegem dues entrades dobles per assistir a l’espectacle de circ contemporani NUYE, que interpretarà la companyia @CircoEia divendres, 18 de novembre, al @TeatreTortosa. Cliqueu aquest enllaç per participar-hi: https://t.co/bFX2TPMHVc

#Tortosa #TerresdelEbre @radiotortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Movem Tortosa proposa rehabilitar i convertir l’antiga església de Sant Francesc, de propietat municipal, en un centre de creació artística, onze anys després de l’anunci per part de l’equip de govern de la creació d’un centre d’adults que mai s’ha tirat endavant

Movem Tortosa torna a posar damunt la taula la proposta de convertir el barri de Santa Clara en un districte cultural i de creació artística. Per arribar a aquest objectiu, aposten per rehabilitar l’antiga església de Sant Francesc i transformar-la en un espai de creació artística.

La proposta arriba onze anys després de l’anunci fet pel govern de Ferran Bel i Meritxell Roigé d’establir un centre de menors i les dependències de serveis socials de l’Ajuntament a l’església, de propietat municipal, que mai s’ha arribat a materialitzar i que des de Movem asseguren que actualment està en desús i abandonament, més enllà d’alguns arranjaments inicials. Un projecte que comptava amb un pressupost de 900.000€ i que havia d’estar acabat en 7 mesos per donar un espai de 600 metres quadrats al servei de la ciutat.

Movem Tortosa recorda que aquest projecte només forma part d’una llarga sèrie de promeses que l’equip de govern de Roigé ha fet durant els últims anys i que no s’han complert. Jordi Jordan, portaveu de Movem Tortosa al consistori…

La proposta defensada per Movem Tortosa vol ser el primer pas en la revitalització del barrii de Santa Clara, que consideren té moltes necessitats no resoltes, tan en rehabilitació d’habitatges com de millora de la via pública. Per aquesta raó des de la formació progressita, proposen convertir l’antiga església de Sant Francesc amb un espai de creació artística i que pugui ser punt d’atracció per artistes locals i foranis. Una actuació que permetria la recuperació i regeneració del barri. Jordi Jordan…

Movem Tortosa  ha criticat la priorització de grans obres a determinades zones de la ciutat per part de l’equip de govern de Meritxell Roigé, en detriment de la Tortosa antiga.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

🎙‘Units per la diabetis’ vol conscienciar sobre l’afectació de la diabetis tipus 1 en els infants

🎙Coneix el projecte de la Casa d’Acollida 👇
@CaritasTortosa

🚧 Fins dilluns 14/NOV, un equip de #CarreteresDipta està duent a terme a #laTorredelEspanyol treballs de millora del camí de #laPalmadEbre 🚜
#MunicipisDipta #MésConnectats #RiberadEbre

Sortegem dues entrades dobles per assistir a l’espectacle de circ contemporani NUYE, que interpretarà la companyia @CircoEia divendres, 18 de novembre, al @TeatreTortosa. Cliqueu aquest enllaç per participar-hi: https://t.co/bFX2TPMHVc

#Tortosa #TerresdelEbre @radiotortosa

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST