Els consells comarcals de les Terres de l’Ebre impulsen un pla de sostenibilitat turística de 6,3 MEUR, lligat als fons Next Generation

Escrit per el 2 de juny de 2022

Els 4 Consells Comarcals de les Terres de l’Ebre, a través del COPATE, impulsen un pla de sostenibilitat turística de la Reserva de la Biosfera. Un projecte que opta als fons europeus de recuperació Next Generation, amb una inversió global de 6,3 milions d’euros. El projecte inclou un total de 22 actuacions que es centren en quatre eixos: transició verda i sostenible, millora de l’eficiència energètica, transició digital i competitivitat. L’objectiu és actuar en les zones rurals i d’interior de les Terres de l’Ebre per assolir un equilibri en el desenvolupament econòmic del territori. Per materialitzar-lo els quatre consells comarcals de les Terres de l’Ebre optaran als fons europeus Next Generation per finançar les  actuacions. El president del Consell comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, detalla les accions que es desenvoluparan per promoure el turisme al territori…

Entre les actuacions que es duran a terme al Montsià destaca la interconnexió del Camí Natural Via Verda del Carrilet de la Cava amb el pont Penjant d’Amposta, amb la creació d’un nou itinerari resseguint el traçat de l’Eurovelo tal i com ha explicat el president del consell comarcal del Montsià, Joan Roig

També a la Via Verda de la Val de Zafán, el pla de sostenibilitat turística contempla la recuperació i reforma de les estacions de Bot i Horta de Sant Joan. Neus SAnromà és la presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta…

I a la Ribera d’Ebre a més d’actuacions  per la gestió de l’ús públic d’espais naturals i la millora dels equipaments a la Reserva Natural de Sebes, també s’aposta per la transició digital de manera que el pla contempla expandir el festival de vídeo màping EbreLumne a la resta de comarques ebrenques.Gemma Carim, presidenta del CC De la Ribera d’Ebre…

El pla que presenten els quatre consells comarcals de les TE als als Next Generation ha estat participatiu i consensuat entre agents públics i privats del territori. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Els 4 Consells Comarcals de les Terres de l’Ebre, a través del COPATE, impulsen un pla de sostenibilitat turística de la Reserva de la Biosfera. Un projecte que opta als fons europeus de recuperació Next Generation, amb una inversió global de 6,3 milions d’euros. El projecte inclou un total de 22 actuacions que es centren en quatre eixos: transició verda i sostenible, millora de l’eficiència energètica, transició digital i competitivitat. L’objectiu és actuar en les zones rurals i d’interior de les Terres de l’Ebre per assolir un equilibri en el desenvolupament econòmic del territori. Per materialitzar-lo els quatre consells comarcals de les Terres de l’Ebre optaran als fons europeus Next Generation per finançar les  actuacions. El president del Consell comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, detalla les accions que es desenvoluparan per promoure el turisme al territori…

Entre les actuacions que es duran a terme al Montsià destaca la interconnexió del Camí Natural Via Verda del Carrilet de la Cava amb el pont Penjant d’Amposta, amb la creació d’un nou itinerari resseguint el traçat de l’Eurovelo tal i com ha explicat el president del consell comarcal del Montsià, Joan Roig

També a la Via Verda de la Val de Zafán, el pla de sostenibilitat turística contempla la recuperació i reforma de les estacions de Bot i Horta de Sant Joan. Neus SAnromà és la presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta…

I a la Ribera d’Ebre a més d’actuacions  per la gestió de l’ús públic d’espais naturals i la millora dels equipaments a la Reserva Natural de Sebes, també s’aposta per la transició digital de manera que el pla contempla expandir el festival de vídeo màping EbreLumne a la resta de comarques ebrenques.Gemma Carim, presidenta del CC De la Ribera d’Ebre…

El pla que presenten els quatre consells comarcals de les TE als als Next Generation ha estat participatiu i consensuat entre agents públics i privats del territori. 

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST