Francesc Minguell assumeix la presidència del Club Tennis Tortosa

Escrit per el 7 de juny de 2022

Els socis del Club Tennis Tortosa van escollir el passat divendres 3 de juny la nova junta directiva de l’entitat. L’elecció es produïa en l’Assemblea Extraordinària, continuació de la convocada el 26 de maig, i després de la presentació d’una única candidatura en- capçalada per Francesc Minguell. La nova directiva la conformen socis de tota la vida i d’altres de nous que han tingut durant els darrers temps una gran implicació a través de l’Escola de Tennis, on més de 60 xiquets i xiquetes estan competint per tot Catalunya representant a l’entitat i a la ciutat de Tortosa.

La presidència del club l’ha assumit Francesc Minguell, acompanyat com a vicepresident i responsable de l’àrea espor- tiva de Jordi Colomé, Núria Ricart com a cap visible de l’àrea social, i Alberto Sabaté i Josep Homedes a les àrees d’es- tratègia comercial i administració. La resta de l’equip directiu el formen Cinta Martínez, Maria José Arbiol, Inmaculada Benet, Martina López i Jordi Vázquez, i on també caldria sumar un equip de suport format per Montse Pegueroles, Rita Faiges, Jordi Marro, Manel Seoane, Xavi Martí i Víctor Pujol.

El principal objectiu de la nova junta és la captació de nous socis, l’organització de campionats i la implementació d’una bona gestió que dignifiqui l’entitat i faciliti les vies de solució el més aviat i urgent possible. Francesc Minguell, ha fet una crida als veïns i veïnes de Tortosa, “perquè joves i grans s’apropen a la pràctica del tennis i el pàdel, i a unes instal·lacions que la ciutat de Tortosa i les Terres de l’Ebre no es poden permetre desaprofitar”.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Els socis del Club Tennis Tortosa van escollir el passat divendres 3 de juny la nova junta directiva de l’entitat. L’elecció es produïa en l’Assemblea Extraordinària, continuació de la convocada el 26 de maig, i després de la presentació d’una única candidatura en- capçalada per Francesc Minguell. La nova directiva la conformen socis de tota la vida i d’altres de nous que han tingut durant els darrers temps una gran implicació a través de l’Escola de Tennis, on més de 60 xiquets i xiquetes estan competint per tot Catalunya representant a l’entitat i a la ciutat de Tortosa.

La presidència del club l’ha assumit Francesc Minguell, acompanyat com a vicepresident i responsable de l’àrea espor- tiva de Jordi Colomé, Núria Ricart com a cap visible de l’àrea social, i Alberto Sabaté i Josep Homedes a les àrees d’es- tratègia comercial i administració. La resta de l’equip directiu el formen Cinta Martínez, Maria José Arbiol, Inmaculada Benet, Martina López i Jordi Vázquez, i on també caldria sumar un equip de suport format per Montse Pegueroles, Rita Faiges, Jordi Marro, Manel Seoane, Xavi Martí i Víctor Pujol.

El principal objectiu de la nova junta és la captació de nous socis, l’organització de campionats i la implementació d’una bona gestió que dignifiqui l’entitat i faciliti les vies de solució el més aviat i urgent possible. Francesc Minguell, ha fet una crida als veïns i veïnes de Tortosa, “perquè joves i grans s’apropen a la pràctica del tennis i el pàdel, i a unes instal·lacions que la ciutat de Tortosa i les Terres de l’Ebre no es poden permetre desaprofitar”.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST