L’ampliació de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta estarà enllestida a principis de 2025

Escrit per el 7 de juny de 2022

El departament de Salut preveu tenir enllestit a finals de 2024 o inicis de 2025 l’ampliació de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Una ampliació més petita que l’última projectada, ja que paral·lelament es treballa per la construcció del nou hospital.

Es tracta d’un edifici de 6.000 m2 i distribuits en cinc plantes connectat a l’actual. Destaca la polivalència de l’espai que comptarà amb àrea quirúrgica, àrees ambulatòries de consultes i hospitals de dia; així com serveis centrals, generals i de suport. El projecte també preveu solucionar els problemes d’accessibilitat a peu amb un ascensor ubicat al nucli històric per salvar els 30 metres de desnivell. 

La directora del Servei Català de la Salut, Gemma Craywinckel, ha detallat que es tracta d’una ampliació funcional i ràpida que dona resposta a les mancances assistencials i atenció al ciutadà que té el Verge de la Cinta

Per tal de complir el termini de 2 anys, el projecte i l’obra és licitaran al mateix temps i reduint així els tràmits administratius que en un projecte com aquest seria de 6 anys. Es preveu que es licite aquest estiu per poder iniciar les obres el primer semestre de 2023. Però abans d’iniciar les obres està prevista la construcció del pàrquing provisional al fossar amb capacitat per a més de 400 vehicles.

Des de Salut ja han fet la petició a l’ajuntament amb els criteris tècnics dels terrenys i paral·lelament es fan proves complementàries com escàners per documentar els riscos que podrien haver-hi al subsòl.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El departament de Salut preveu tenir enllestit a finals de 2024 o inicis de 2025 l’ampliació de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Una ampliació més petita que l’última projectada, ja que paral·lelament es treballa per la construcció del nou hospital.

Es tracta d’un edifici de 6.000 m2 i distribuits en cinc plantes connectat a l’actual. Destaca la polivalència de l’espai que comptarà amb àrea quirúrgica, àrees ambulatòries de consultes i hospitals de dia; així com serveis centrals, generals i de suport. El projecte també preveu solucionar els problemes d’accessibilitat a peu amb un ascensor ubicat al nucli històric per salvar els 30 metres de desnivell. 

La directora del Servei Català de la Salut, Gemma Craywinckel, ha detallat que es tracta d’una ampliació funcional i ràpida que dona resposta a les mancances assistencials i atenció al ciutadà que té el Verge de la Cinta

Per tal de complir el termini de 2 anys, el projecte i l’obra és licitaran al mateix temps i reduint així els tràmits administratius que en un projecte com aquest seria de 6 anys. Es preveu que es licite aquest estiu per poder iniciar les obres el primer semestre de 2023. Però abans d’iniciar les obres està prevista la construcció del pàrquing provisional al fossar amb capacitat per a més de 400 vehicles.

Des de Salut ja han fet la petició a l’ajuntament amb els criteris tècnics dels terrenys i paral·lelament es fan proves complementàries com escàners per documentar els riscos que podrien haver-hi al subsòl.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST