Presenten T-Valley a Tortosa, un nou projecte per mantenir i captar talent a l’Ebre

Escrit per el 7 de juny de 2022

El projecte, impulsat des de la consultora U-Grow, es presentarà el pròxim 7 de juny a les 18.00 hores a l’aula didàctica del Museu de Tortosa, a l’edifici de l’antic escorxador 

L’aula didàctica del Museu de Tortosa acollirà avui a les 18.00 hores la presentació d’una iniciativa privada innovadora, T-Valley Ecosystem, un projecte impulsat des de la consultor U-Grow, que pretén mantenir i captar talent al territori a través de l’atracció d’startups (empreses emergents). 

Encapçalen aquest projecte una quinzena d’empresaris, amb àmplia experiència en la creació i la gestió de companyies. L’objectiu és atreure empreses tecnològiques dels sectors agroalimentari i turístic i de les indústries ecològica i logística de les comarques ebrenques.

L’ojbectiu és crear un ecosistema compost per empresaris que desenvoluparan i instal·laran empreses al territori, recolzant a joves emprenedors amb la seva experiència i invertint en les seves companyies amb l’esperit per donar impuls al desenvolupament de les Terres de l’Ebre.

S’hi han sumat, fins al moment, 15 persones entre empresaris i professionals dels sectors agroalimentari i turístic, consultors d’empreses, assessors empresarials, advocats, gestors de fons d’inversió, entre d’altres. Aquests tenen com a finalitat sumar, en els pròxims mesos, 15 empresaris i empreses de referència a l’Ebre, arribant així a la xifra de 30 agents amb la visió de ser un ecosistema empresarial de referència en el desenvolupament, transformació i creixement de companyies que aportin valor i sinergies al territori.

Nombrosos estudis acadèmics, en l’àmbit dels Estats Units i Europa, certifiquen que el desenvolupament d’ecosistemes que potencien la creació d’startups i que faciliten la inversió d’aquestes, és clau per a generar creixement econòmic i impulsar la innovació empresarial i el desenvolupament de sectors i indústries.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El projecte, impulsat des de la consultora U-Grow, es presentarà el pròxim 7 de juny a les 18.00 hores a l’aula didàctica del Museu de Tortosa, a l’edifici de l’antic escorxador 

L’aula didàctica del Museu de Tortosa acollirà avui a les 18.00 hores la presentació d’una iniciativa privada innovadora, T-Valley Ecosystem, un projecte impulsat des de la consultor U-Grow, que pretén mantenir i captar talent al territori a través de l’atracció d’startups (empreses emergents). 

Encapçalen aquest projecte una quinzena d’empresaris, amb àmplia experiència en la creació i la gestió de companyies. L’objectiu és atreure empreses tecnològiques dels sectors agroalimentari i turístic i de les indústries ecològica i logística de les comarques ebrenques.

L’ojbectiu és crear un ecosistema compost per empresaris que desenvoluparan i instal·laran empreses al territori, recolzant a joves emprenedors amb la seva experiència i invertint en les seves companyies amb l’esperit per donar impuls al desenvolupament de les Terres de l’Ebre.

S’hi han sumat, fins al moment, 15 persones entre empresaris i professionals dels sectors agroalimentari i turístic, consultors d’empreses, assessors empresarials, advocats, gestors de fons d’inversió, entre d’altres. Aquests tenen com a finalitat sumar, en els pròxims mesos, 15 empresaris i empreses de referència a l’Ebre, arribant així a la xifra de 30 agents amb la visió de ser un ecosistema empresarial de referència en el desenvolupament, transformació i creixement de companyies que aportin valor i sinergies al territori.

Nombrosos estudis acadèmics, en l’àmbit dels Estats Units i Europa, certifiquen que el desenvolupament d’ecosistemes que potencien la creació d’startups i que faciliten la inversió d’aquestes, és clau per a generar creixement econòmic i impulsar la innovació empresarial i el desenvolupament de sectors i indústries.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST