La millora de l’skateparc de Sant LLàtzer torna a ser l’opció més votada als pressupostos participatius de Tortosa

Escrit per el 9 de juny de 2022

La millora i instal·lació de nous elements a l’skateparc del parc dels Països Catalans, al barri de Sant Llàzer, ha estat novament l’opció més votada en els pressupostos participatius de 2022. Una actuació té un pressupost de 48.000 euros. En segon lloc, l’opció més votada ha sigut la millora de l’accessibilitat de voreres en 38 punts de Ferreries i del Temple  on es destinaran 47.000 euros. També han sortit escollides la millora de les escales d’accés al Seminari (45.000 euros); la instal·lació de plaques solars a l’escola de Ferreries (24.000 euros); la instal·lació d’una àrea de lleure a la platja de la Xiquina, al darrera del pavelló firal (18.000 euros); la instal·lació de punts d’alimentació per a colònies de gats a Sant Llàtzer (6.500 euros); la renovació de les cistelles a les pistes de bàsquet exteriors del pavelló poliesportiu del Temple (12.000 euros), i la instal·lació de jardineres al centre comercial, als carrers Sant Blai, de’n Carbó i de la Sang, valorades en 9.000 euros.

Enguany hi ha participat un 30,5% més de persones que a l’última edició del 2021, una dada que s’ha vist afavorida també per la recuperació de la votació presencial durant la fira Expoebre, que des del 2019 no s’havia pogut incloure en el procés com a conseqüència de la pandèmia.  Tan l’alcaldessa de Tortosa com la regidora de participació ciutadana, han valorat positivament l’increment de participació i han posat en valor el fet que en alguns casos, s’hagi incentivat el vot per alguna de les propostes. Escoltem Meritxell Roigé i Dolors Bel…


En el cas dels Reguers, les dos opcions més votades es reparteixen els diners disponibles: l’adquisició de mobiliari per a les festes del poble (taules i cadires), amb un cost de 8.000 euros, i la instal·lació d’elements per a exercici físic a l’aire lliure, valorada en 12.000 euros. A Vinallop, les dos opcions més votades són la renovació de l’enllumenat de la pista poliesportiva amb lluminàries LED (17.000 euros) i la instal·lació d’enllumenat a la zona del circuit biosaludable (3.000 euros). 

Per a esta edició dels pressupostos participatius, l’Ajuntament de Tortosa ha destinat un 25% més de recursos que a les anteriors edicions. Això representa que s’ha passat dels 200.000 euros inicials als 250.000 euros.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La millora i instal·lació de nous elements a l’skateparc del parc dels Països Catalans, al barri de Sant Llàzer, ha estat novament l’opció més votada en els pressupostos participatius de 2022. Una actuació té un pressupost de 48.000 euros. En segon lloc, l’opció més votada ha sigut la millora de l’accessibilitat de voreres en 38 punts de Ferreries i del Temple  on es destinaran 47.000 euros. També han sortit escollides la millora de les escales d’accés al Seminari (45.000 euros); la instal·lació de plaques solars a l’escola de Ferreries (24.000 euros); la instal·lació d’una àrea de lleure a la platja de la Xiquina, al darrera del pavelló firal (18.000 euros); la instal·lació de punts d’alimentació per a colònies de gats a Sant Llàtzer (6.500 euros); la renovació de les cistelles a les pistes de bàsquet exteriors del pavelló poliesportiu del Temple (12.000 euros), i la instal·lació de jardineres al centre comercial, als carrers Sant Blai, de’n Carbó i de la Sang, valorades en 9.000 euros.

Enguany hi ha participat un 30,5% més de persones que a l’última edició del 2021, una dada que s’ha vist afavorida també per la recuperació de la votació presencial durant la fira Expoebre, que des del 2019 no s’havia pogut incloure en el procés com a conseqüència de la pandèmia.  Tan l’alcaldessa de Tortosa com la regidora de participació ciutadana, han valorat positivament l’increment de participació i han posat en valor el fet que en alguns casos, s’hagi incentivat el vot per alguna de les propostes. Escoltem Meritxell Roigé i Dolors Bel…


En el cas dels Reguers, les dos opcions més votades es reparteixen els diners disponibles: l’adquisició de mobiliari per a les festes del poble (taules i cadires), amb un cost de 8.000 euros, i la instal·lació d’elements per a exercici físic a l’aire lliure, valorada en 12.000 euros. A Vinallop, les dos opcions més votades són la renovació de l’enllumenat de la pista poliesportiva amb lluminàries LED (17.000 euros) i la instal·lació d’enllumenat a la zona del circuit biosaludable (3.000 euros). 

Per a esta edició dels pressupostos participatius, l’Ajuntament de Tortosa ha destinat un 25% més de recursos que a les anteriors edicions. Això representa que s’ha passat dels 200.000 euros inicials als 250.000 euros.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST