Sense Spoilers 09/06/2022

Escrit per el 9 de juny de 2022

Jurassic World: Dominion

Títol original: Jurassic World: Dominion

Any: 2022

Durada: 146 min.

País: Estats Units

Adreça: Colin Trevorrow

Guió: Emily Carmichael , Colin Trevorrow .Història: Derek Connolly , Colin Trevorrow .Personatges: Michael Crichton

Música: Michael Giacchino

Fotografia: John Schwartzman

Repartiment: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern, Jeff Goldblum, Sam Neill, Isabella Sermon, DeWanda Wise, Mamoudou Athie, Omar Sy, Campbell Scott, BD Wong, Justice Smith, Daniella Pineda, veure 8 més

Productora: Amblin Entertainment , Universal Pictures , Perfect World Pictures .Distribuïdora: Universal Pictures

Gènere: Ciència ficció . Acció . Fantàstic . Aventures | Dinosaures . Seqüela

Grups: Parc Juràssic | Jurassic World

Sinopsi: Quatre anys després de la destrucció d’Illa Nublar, els dinosaures ara viuen i cacen al costat dels humans a tot el món. Aquest fràgil equilibri remodelarà el futur i determinarà, de cop i volta, si els éssers humans continuaran sent els depredadors màxims en un planeta que ara comparteixen amb les criatures més temibles de la història.

 

Mr. Wain

Títol original: Electrical Life of Louis Wain

Any: 2021

Durada: 111 min.

País: Regne Unit

Adreça: Will Sharpe

Guió: Will Sharpe .Història: Simon Stephenson

Fotografia: Erik Wilson

Repartiment: Benedict Cumberbatch, Claire Foy, Andrea Riseborough, Toby Jones, Stacy Martin, Aimee Lou Wood, Adeel Akhtar, Julian Barratt, Sharon Rooney, Hayley Squires, Asim Chaudhry, Sophia Di Martino, Jamie Demetriou, veure 9 més

Productora: Coproducció Regne Unit-Estats Units-França;Film 4 , Shoebox Films , SunnyMarch , Amazon Studios , Studiocanal

Gènere: Drama | Biogràfic . Segle XIX

Sinopsi: Explica la història real del britànic Louis Wain, un artista, inventor i empresari, que va fer tot el possible per cuidar les cinc germanes i la mare. Dos esdeveniments van canviar la seva vida per sempre: conèixer Emily, l’amor de la seva vida, i adoptar Peter, un gatet perdut. Tots dos esdevindran tant la seva família com la seva inspiració per pintar les extraordinàries imatges de gats que ho van fer mundialment famós.

 

Los jóvenes amantes

Títol original: Els joves amants

Any: 2021

Durada: 112 min.

País: França

Adreça: Carine Tardieu

Música: Alisha Heng

Fotografia: Elin Kirschfink

Repartiment: Sharif Andoura, Fanny Ardant, Cecile De France, Florència Loiret-Caille, Melvil Poupaud, Mana Touré

Productora: Coproducció França-Bèlgica;Del no res Kare Productions

Gènere: Drama . Romanç

Sinopsi: Dos amants són 15 anys després, al corredor d’un hospital. Ella en té 71, ell en té 45. Repel·lits, però atrets l’un per l’altre, tornen a connectar. Vídua, mare, àvia, Shauma vol reafirmar que continua sent dona, abans de res.

 

Tenor

Títol original: Tenor

Any: 2022

Durada: 100 min.

País: França

Adreça: Claude Zidi Jr.

Guió: Claude Zidi Jr.

Música: Laurent Perez del Mar

Fotografia: Laurent Dailland

Repartiment: Mohammed Belkhir, Guillaume Duhesme, Michèle Laroque

Productora: Firstep Productions

Gènere: Comèdia . Drama | Comèdia dramàtica . Música . Òpera

Sinopsi: Mentre treballa a temps parcial com a repartidor de sushi, Antoine, un jove aspirant a raper dels suburbis de París, coneix la Sra. Loiseau, una eminent professora de l’Òpera de París. Sorpresa pel talent del jove, ella ho introdueix al món de l’òpera i li ofereix un lloc com a alumne seu. Tement que no l’entenguin, Antoine, l’oculta als seus amics i familiars però aquesta doble vida l’aclapara… En algun lloc entre la daurada i encotillada classe alta parisenca, i els durs suburbis en què va créixer, Antoine haurà de trobar la seva pròpia veu.

 

Ninjababy

Títol original: Ninjababy

Any: 2021

Durada: 103 min.

País: Noruega

Adreça: Yngvild Sve Flikke

Guió: Johan Fasting , Yngvild Sve Flikke , Inga Sætre

Música: Kare Vestrheim

Fotografia: Marianne Bakke

Repartiment: Kristine Kujath Thorp, Arthur Berning, Nader Khademi, Tora Christine Dietrichson, Silya Nymoen, Herman Tømmeraas

Productora: Motlys

Gènere: Comèdia | Maternitat . Comèdia dramàtica

Sinopsi: Als 23 anys la vida de Rakel canvia quan se n’assabenta, potser massa tard, que està embarassada. Rakel és il·lustradora i li encanta estar involucrada en diferents projectes, però criar un nadó? Rakel s’ha d’enfrontar a aquesta pregunta abans del que s’esperava, i la sorpresa és doble: està de sis mesos, i per això no hi ha opció d’avortar. Amant de la cervesa, les drogues i el sexe sense aferraments, no té cap interès a ser mare. Abans de prendre cap decisió, comença a dibuixar la seva “ninjababy”, que no li posarà les coses gens fàcils.

 

The Deer King (El rey ciervo)

Títol original: Shika no Ō: Yuna to Yakusoku no Tabi

Any: 2021

Durada: 113 min.

País: Japó

Adreça: Camino Masahi, Masayuki Miyaji

Guió: Taku Kishimoto .Novel·les: Nahoko Uehashi

Música: Harumi Fuuki

Fotografia: Animació

Repartiment: Animació

Productora: Production IG .Distribuïdora: Toho

Gènere: Animació . Drama . Fantàstic | Medicina . Pandèmies . Supervivència

Sinopsi: Després de defensar les seves terres contra un poderós imperi, el soldat Van és pres com a esclau i enviat a les mines de sal. Una nit, una manada d’estranys gossos ataca la mina i comença a propagar-se una misteriosa malaltia. Van troba una nena anomenada Yuna, i com a únics supervivents de la pesta, inicien junts un viatge com a pare i filla sense llaços de sang.

 

Finlandia

Títol original: Finlàndia

Any: 2021

Durada: 97 min.

País: Espanya

Adreça: Horaci Alcalá

Guió: Horaci Alcalá , Jesús Cavaller

Música: Esteve Testolini

Fotografia: David Palacios

Repartiment: Noé Hernández, Andrea Guasch, Raquel Menor Rodriguez, Cuauhtli Jiménez, Leonardo Alonso, Érick Israel Consol, Àngels Cruz, Graciela Orozco, Palemon Olmedo, Silvia Matos

Productora: Coproducció Espanya-Mèxic;The Aurora Project Entertainment , Atlántika Films

Gènere: Drama . Fantàstic | Transsexualitat/transgènere . Realisme màgic

Sinopsi: Marta és dissenyadora i fa un viatge a Oaxaca per documentar-se. La seva forma d’apreciar la realitat i la visió de si mateixa canvia quan comença a conviure amb les muxes, un col·lectiu que lluita pel reconeixement del seu gènere com un tipus més a la societat, alhora que combat amb les seves pròpies passions, traumes i sentiments amagats. Un terratrèmol inesperat, que sacseja totes les emocions de la comunitat, aconsegueix finalment que Marta i l’espectador descobreixin l’origen del seu turment.

 

La voluntaria

Títol original: La voluntària

Any: 2022

Durada: 99 min.

País: Espanya

Adreça: Nely Reguera

Guió: Nely Reguera , Eduard Solà , Valentina Viso

Música: Javier Rodero

Fotografia: Aitor Echevarría

Repartiment: Carmen Machi, Itsaso Arana, Dèlia Brufau, Arnau Comas, Yohan Lévy, Henrietta Rauth

Productora: Coproducció Espanya-Grècia;Fasten Films , BTeam Pictures , RTVE , Movistar+ , TV3

Gènere: Drama

Sinopsi: Cansada de la seva vida de jubilada, i de comparar-se amb les seves amigues que són àvies, Marisa (Carmen Machi) decideix viatjar a un camp de refugiats grec on, a parer seu, necessiten gent exactament com ella. En arribar-hi, descobreix una realitat que no s’hauria pogut imaginar i que el porta a explorar els límits entre l’amor i la necessitat de sentir-se útil.

 

Peaky Blinders

Títol original: Peaky Blinders

Any: 2013

Durada: 60 min.

País: Regne Unit

Adreça: Steven Knight (Creador) , Colm McCarthy, Tim Mielants, Otto Bathurst, Tom Harper, David Caffrey

Guió: Steven Knight , Toby Finlay , Stephen Russell

Música: Martin Phipps

Fotografia: George Steel

Repartiment: Cillian Murphy, Sam Neill, Paul Anderson, Helen McCrory, Joe Cole, Sophie Rundle, Eric Campbell, Ned Dennehy, Annabelle Wallis, Tom Hardy, Tony Pitts, Ian Peck, Adrien Brody, veure 23 més

Productora: BBC , Caryn Mandabach Productions

Gènere: Sèrie de TV . Drama . Thriller | Màfia . Anys 1910-1919 . Anys 20 . Crim . Neo-noir

Sinopsi: Sèrie de TV (2013-2022). 6 temporades. 36 episodis. Una família de gàngsters assentada a Birmingham després de la Primera Guerra Mundial (1914-1918) dirigeix ​​un local d’apostes hípiques. Les activitats de l’ambiciós cap de la banda criden l’atenció de l’Inspector en cap Chester Campbell, un detectiu de la Reial Policia Irlandesa que és enviat des de Belfast per netejar la ciutat i acabar amb la banda.


Los árboles de la paz

Títol original: Trees of Peace

Any: 2021

Durada: 97 min.

País: Estats Units

Adreça: Alanna Brown

Guió: Alanna Brown

Música: David Buckley

Fotografia: Michael Rizzi

Repartiment: Eliane Umuhire, Charmaine Bingwa, Ella Cannon, Bola Koleosho, Tongayi Chirisa

Productora: RR Film Production , Abstract Entertainment , ABrownGirl Films , Trees of Peace .Distribuïdora: Netflix

Gènere: Drama

Sinopsi: L’abril del 1994, quatre dones de diferents orígens i creences es troben atrapades i amagades durant el genocidi contra els tutsis a Rwanda. La seva lluita per la supervivència contra tot pronòstic uneix les dones en una germanor infrangible.

 

La primera muerte

Títol original: First Kill

Any: 2022

Durada: 60 min.

País: Estats Units

Adreça: Jet Wilkinson

Guió: Felicia D. Henderson .Llibre: VEU Schwab

Fotografia: Cliff Charles

Repartiment: Sarah Catherine Hook, Imani Lewis, Jonas Dylan Allen, Elizabeth Mitchell, Gracie Dzienny, Will Swenson, Jason R. Moore, Phillip Mullings Jr., Dominic Goodman, Dylan McNamara, Walnette Marie Santiago, Gail Soltys, Joseph D. Reitman, veure 23 més

Productora: Belletrist .Productor: Emma Roberts .Distribuïdora: Netflix

Gènere: Sèrie de TV . Drama . Terror . Intriga | Vampirs . Young Adult

Sinopsi: Quan arriba el moment que la vampira adolescent Juliette faci la seva primera mort per poder ocupar el seu lloc entre una poderosa família de vampirs, posa la mirada en una nova noia a la ciutat anomenada Calliope.

 

Intimidad

Títol original: Intimitat

Any: 2022

País: Espanya

Adreça: Laura Sarment (Creador) , Verònica Fernández (Creador) , Jorge Torregrossa, Koldo Almandoz, Ben Gutteridge, Marta Font

Guió: Laura Sarment , Verònica Fernández

Música: Aitor Etxebarria

Repartiment: Emma Suárez, Itziar Ituño, Verónica Echegui, Ana Wagener, Patricia López Arnaiz, Yune Nogueiras, Daniel Barea Cabrera, Eduardo Lloveras, Miguel Garcés, Elisabeth Larena

Productora: Txintxua Films , Netflix Espanya .Distribuïdora: Netflix Espanya

Gènere: Sèrie de TV . Drama

Sinopsi: Un vídeo sexual d’una política amb futur prometedor, filtrat a la premsa, és el catalitzador d’aquesta història que narra la vida de quatre dones que es veuen forçades a trepitjar la línia prima entre el que pertany a la vida pública i privada. On són els límits de la nostra Intimitat? Què passa amb les nostres vides quan la nostra privadesa es converteix en la conversa de tot el món?

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Programes recents

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Jurassic World: Dominion

Títol original: Jurassic World: Dominion

Any: 2022

Durada: 146 min.

País: Estats Units

Adreça: Colin Trevorrow

Guió: Emily Carmichael , Colin Trevorrow .Història: Derek Connolly , Colin Trevorrow .Personatges: Michael Crichton

Música: Michael Giacchino

Fotografia: John Schwartzman

Repartiment: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern, Jeff Goldblum, Sam Neill, Isabella Sermon, DeWanda Wise, Mamoudou Athie, Omar Sy, Campbell Scott, BD Wong, Justice Smith, Daniella Pineda, veure 8 més

Productora: Amblin Entertainment , Universal Pictures , Perfect World Pictures .Distribuïdora: Universal Pictures

Gènere: Ciència ficció . Acció . Fantàstic . Aventures | Dinosaures . Seqüela

Grups: Parc Juràssic | Jurassic World

Sinopsi: Quatre anys després de la destrucció d’Illa Nublar, els dinosaures ara viuen i cacen al costat dels humans a tot el món. Aquest fràgil equilibri remodelarà el futur i determinarà, de cop i volta, si els éssers humans continuaran sent els depredadors màxims en un planeta que ara comparteixen amb les criatures més temibles de la història.

 

Mr. Wain

Títol original: Electrical Life of Louis Wain

Any: 2021

Durada: 111 min.

País: Regne Unit

Adreça: Will Sharpe

Guió: Will Sharpe .Història: Simon Stephenson

Fotografia: Erik Wilson

Repartiment: Benedict Cumberbatch, Claire Foy, Andrea Riseborough, Toby Jones, Stacy Martin, Aimee Lou Wood, Adeel Akhtar, Julian Barratt, Sharon Rooney, Hayley Squires, Asim Chaudhry, Sophia Di Martino, Jamie Demetriou, veure 9 més

Productora: Coproducció Regne Unit-Estats Units-França;Film 4 , Shoebox Films , SunnyMarch , Amazon Studios , Studiocanal

Gènere: Drama | Biogràfic . Segle XIX

Sinopsi: Explica la història real del britànic Louis Wain, un artista, inventor i empresari, que va fer tot el possible per cuidar les cinc germanes i la mare. Dos esdeveniments van canviar la seva vida per sempre: conèixer Emily, l’amor de la seva vida, i adoptar Peter, un gatet perdut. Tots dos esdevindran tant la seva família com la seva inspiració per pintar les extraordinàries imatges de gats que ho van fer mundialment famós.

 

Los jóvenes amantes

Títol original: Els joves amants

Any: 2021

Durada: 112 min.

País: França

Adreça: Carine Tardieu

Música: Alisha Heng

Fotografia: Elin Kirschfink

Repartiment: Sharif Andoura, Fanny Ardant, Cecile De France, Florència Loiret-Caille, Melvil Poupaud, Mana Touré

Productora: Coproducció França-Bèlgica;Del no res Kare Productions

Gènere: Drama . Romanç

Sinopsi: Dos amants són 15 anys després, al corredor d’un hospital. Ella en té 71, ell en té 45. Repel·lits, però atrets l’un per l’altre, tornen a connectar. Vídua, mare, àvia, Shauma vol reafirmar que continua sent dona, abans de res.

 

Tenor

Títol original: Tenor

Any: 2022

Durada: 100 min.

País: França

Adreça: Claude Zidi Jr.

Guió: Claude Zidi Jr.

Música: Laurent Perez del Mar

Fotografia: Laurent Dailland

Repartiment: Mohammed Belkhir, Guillaume Duhesme, Michèle Laroque

Productora: Firstep Productions

Gènere: Comèdia . Drama | Comèdia dramàtica . Música . Òpera

Sinopsi: Mentre treballa a temps parcial com a repartidor de sushi, Antoine, un jove aspirant a raper dels suburbis de París, coneix la Sra. Loiseau, una eminent professora de l’Òpera de París. Sorpresa pel talent del jove, ella ho introdueix al món de l’òpera i li ofereix un lloc com a alumne seu. Tement que no l’entenguin, Antoine, l’oculta als seus amics i familiars però aquesta doble vida l’aclapara… En algun lloc entre la daurada i encotillada classe alta parisenca, i els durs suburbis en què va créixer, Antoine haurà de trobar la seva pròpia veu.

 

Ninjababy

Títol original: Ninjababy

Any: 2021

Durada: 103 min.

País: Noruega

Adreça: Yngvild Sve Flikke

Guió: Johan Fasting , Yngvild Sve Flikke , Inga Sætre

Música: Kare Vestrheim

Fotografia: Marianne Bakke

Repartiment: Kristine Kujath Thorp, Arthur Berning, Nader Khademi, Tora Christine Dietrichson, Silya Nymoen, Herman Tømmeraas

Productora: Motlys

Gènere: Comèdia | Maternitat . Comèdia dramàtica

Sinopsi: Als 23 anys la vida de Rakel canvia quan se n’assabenta, potser massa tard, que està embarassada. Rakel és il·lustradora i li encanta estar involucrada en diferents projectes, però criar un nadó? Rakel s’ha d’enfrontar a aquesta pregunta abans del que s’esperava, i la sorpresa és doble: està de sis mesos, i per això no hi ha opció d’avortar. Amant de la cervesa, les drogues i el sexe sense aferraments, no té cap interès a ser mare. Abans de prendre cap decisió, comença a dibuixar la seva “ninjababy”, que no li posarà les coses gens fàcils.

 

The Deer King (El rey ciervo)

Títol original: Shika no Ō: Yuna to Yakusoku no Tabi

Any: 2021

Durada: 113 min.

País: Japó

Adreça: Camino Masahi, Masayuki Miyaji

Guió: Taku Kishimoto .Novel·les: Nahoko Uehashi

Música: Harumi Fuuki

Fotografia: Animació

Repartiment: Animació

Productora: Production IG .Distribuïdora: Toho

Gènere: Animació . Drama . Fantàstic | Medicina . Pandèmies . Supervivència

Sinopsi: Després de defensar les seves terres contra un poderós imperi, el soldat Van és pres com a esclau i enviat a les mines de sal. Una nit, una manada d’estranys gossos ataca la mina i comença a propagar-se una misteriosa malaltia. Van troba una nena anomenada Yuna, i com a únics supervivents de la pesta, inicien junts un viatge com a pare i filla sense llaços de sang.

 

Finlandia

Títol original: Finlàndia

Any: 2021

Durada: 97 min.

País: Espanya

Adreça: Horaci Alcalá

Guió: Horaci Alcalá , Jesús Cavaller

Música: Esteve Testolini

Fotografia: David Palacios

Repartiment: Noé Hernández, Andrea Guasch, Raquel Menor Rodriguez, Cuauhtli Jiménez, Leonardo Alonso, Érick Israel Consol, Àngels Cruz, Graciela Orozco, Palemon Olmedo, Silvia Matos

Productora: Coproducció Espanya-Mèxic;The Aurora Project Entertainment , Atlántika Films

Gènere: Drama . Fantàstic | Transsexualitat/transgènere . Realisme màgic

Sinopsi: Marta és dissenyadora i fa un viatge a Oaxaca per documentar-se. La seva forma d’apreciar la realitat i la visió de si mateixa canvia quan comença a conviure amb les muxes, un col·lectiu que lluita pel reconeixement del seu gènere com un tipus més a la societat, alhora que combat amb les seves pròpies passions, traumes i sentiments amagats. Un terratrèmol inesperat, que sacseja totes les emocions de la comunitat, aconsegueix finalment que Marta i l’espectador descobreixin l’origen del seu turment.

 

La voluntaria

Títol original: La voluntària

Any: 2022

Durada: 99 min.

País: Espanya

Adreça: Nely Reguera

Guió: Nely Reguera , Eduard Solà , Valentina Viso

Música: Javier Rodero

Fotografia: Aitor Echevarría

Repartiment: Carmen Machi, Itsaso Arana, Dèlia Brufau, Arnau Comas, Yohan Lévy, Henrietta Rauth

Productora: Coproducció Espanya-Grècia;Fasten Films , BTeam Pictures , RTVE , Movistar+ , TV3

Gènere: Drama

Sinopsi: Cansada de la seva vida de jubilada, i de comparar-se amb les seves amigues que són àvies, Marisa (Carmen Machi) decideix viatjar a un camp de refugiats grec on, a parer seu, necessiten gent exactament com ella. En arribar-hi, descobreix una realitat que no s’hauria pogut imaginar i que el porta a explorar els límits entre l’amor i la necessitat de sentir-se útil.

 

Peaky Blinders

Títol original: Peaky Blinders

Any: 2013

Durada: 60 min.

País: Regne Unit

Adreça: Steven Knight (Creador) , Colm McCarthy, Tim Mielants, Otto Bathurst, Tom Harper, David Caffrey

Guió: Steven Knight , Toby Finlay , Stephen Russell

Música: Martin Phipps

Fotografia: George Steel

Repartiment: Cillian Murphy, Sam Neill, Paul Anderson, Helen McCrory, Joe Cole, Sophie Rundle, Eric Campbell, Ned Dennehy, Annabelle Wallis, Tom Hardy, Tony Pitts, Ian Peck, Adrien Brody, veure 23 més

Productora: BBC , Caryn Mandabach Productions

Gènere: Sèrie de TV . Drama . Thriller | Màfia . Anys 1910-1919 . Anys 20 . Crim . Neo-noir

Sinopsi: Sèrie de TV (2013-2022). 6 temporades. 36 episodis. Una família de gàngsters assentada a Birmingham després de la Primera Guerra Mundial (1914-1918) dirigeix ​​un local d’apostes hípiques. Les activitats de l’ambiciós cap de la banda criden l’atenció de l’Inspector en cap Chester Campbell, un detectiu de la Reial Policia Irlandesa que és enviat des de Belfast per netejar la ciutat i acabar amb la banda.


Los árboles de la paz

Títol original: Trees of Peace

Any: 2021

Durada: 97 min.

País: Estats Units

Adreça: Alanna Brown

Guió: Alanna Brown

Música: David Buckley

Fotografia: Michael Rizzi

Repartiment: Eliane Umuhire, Charmaine Bingwa, Ella Cannon, Bola Koleosho, Tongayi Chirisa

Productora: RR Film Production , Abstract Entertainment , ABrownGirl Films , Trees of Peace .Distribuïdora: Netflix

Gènere: Drama

Sinopsi: L’abril del 1994, quatre dones de diferents orígens i creences es troben atrapades i amagades durant el genocidi contra els tutsis a Rwanda. La seva lluita per la supervivència contra tot pronòstic uneix les dones en una germanor infrangible.

 

La primera muerte

Títol original: First Kill

Any: 2022

Durada: 60 min.

País: Estats Units

Adreça: Jet Wilkinson

Guió: Felicia D. Henderson .Llibre: VEU Schwab

Fotografia: Cliff Charles

Repartiment: Sarah Catherine Hook, Imani Lewis, Jonas Dylan Allen, Elizabeth Mitchell, Gracie Dzienny, Will Swenson, Jason R. Moore, Phillip Mullings Jr., Dominic Goodman, Dylan McNamara, Walnette Marie Santiago, Gail Soltys, Joseph D. Reitman, veure 23 més

Productora: Belletrist .Productor: Emma Roberts .Distribuïdora: Netflix

Gènere: Sèrie de TV . Drama . Terror . Intriga | Vampirs . Young Adult

Sinopsi: Quan arriba el moment que la vampira adolescent Juliette faci la seva primera mort per poder ocupar el seu lloc entre una poderosa família de vampirs, posa la mirada en una nova noia a la ciutat anomenada Calliope.

 

Intimidad

Títol original: Intimitat

Any: 2022

País: Espanya

Adreça: Laura Sarment (Creador) , Verònica Fernández (Creador) , Jorge Torregrossa, Koldo Almandoz, Ben Gutteridge, Marta Font

Guió: Laura Sarment , Verònica Fernández

Música: Aitor Etxebarria

Repartiment: Emma Suárez, Itziar Ituño, Verónica Echegui, Ana Wagener, Patricia López Arnaiz, Yune Nogueiras, Daniel Barea Cabrera, Eduardo Lloveras, Miguel Garcés, Elisabeth Larena

Productora: Txintxua Films , Netflix Espanya .Distribuïdora: Netflix Espanya

Gènere: Sèrie de TV . Drama

Sinopsi: Un vídeo sexual d’una política amb futur prometedor, filtrat a la premsa, és el catalitzador d’aquesta història que narra la vida de quatre dones que es veuen forçades a trepitjar la línia prima entre el que pertany a la vida pública i privada. On són els límits de la nostra Intimitat? Què passa amb les nostres vides quan la nostra privadesa es converteix en la conversa de tot el món?

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Notícies publicades

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST