El projecte social Remsa convoca les primeres beques per Impulsar el Talent del Futur de les Terres de l’Ebre.

Escrit per el 13 de juny de 2022

L’empresa REMSA a través del seu projecte social, ha convocat les  les primeres beques per Impulsar el Talent del Futur de les Terres de l’Ebre. 

Adreçades a l’alumnat de 4rt d’ESO del territori, Les beques volen premiar la cultura de l’esforç i es reconeixeran no només els resultats acadèmics sinó també el compromís social. Enguany s’atorgaran dues beques dotades amb 1.500 euros cadascuna.  El projecte compta amb la col.laboració dels serveis territorials d’educació.

Aquest curs serà el primer que es posaran en marxa les beques ‘Impulsant el Talent del Futur de les Terres de l’Ebre’ del projecte social Remsa. L’objectiu és posar en valor la cultura de l’esforç i reconèixer aquells estudiants que destaquin tant pels seus resultats acadèmics com per la seva participació en formació extraescolar, activitats esportives i en el teixit associatiu. 

La convocatòria de les beques està oberta als alumnes de 4t d’ESO de tots els instituts de les Terres de l’Ebre. Aquells estudiants que vulguin participar hauran de cumplir certs requisits com per exemple tenir un nota global mínima de 7,5 punts. La nota de l’expedient acadèmic tindrà un pes important en la valoració final. Però no serà l’únic criteri. També es valorarà la participació de l’alumne en activistats extraescolars de caire esportiu, cultural o formatiu. A més, també es tindrà en compte la seva implicació en el teixit associatiu o la seva participació en voluntariats. El director general de Remsa Memorial, Fernando Muiño, subratlla que l’objectiu de les beques és “donar un impuls als joves amb talent del territori i que es visibilitzi el seu esforç…

Des dels serveis territorials d’Educació a les TE s’ha vist amb bons ulls aquesta iniciativa i s’ha col.laborat en l’elaboració de les bases de les beques i en traslladar el projecte a tots els centres educatius de les quatre comarques de l’Ebre, tan públics com concertats. Montse Perelló, és la directora d’educació a les TE…

Concretament, s’atorgaran dues beques per als estudiants classificats. Aquells   que hagin obtingut millor puntuació podran triar entre un ordinador portatil d’última generació o bé fins a 1.500€ per invertir en formació.

El lliurament de les beques es resoldran seguint criteris tècnics i meritocràtics i hi ha temps per presentar-se fins a finals de setembre d’enguany.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’empresa REMSA a través del seu projecte social, ha convocat les  les primeres beques per Impulsar el Talent del Futur de les Terres de l’Ebre. 

Adreçades a l’alumnat de 4rt d’ESO del territori, Les beques volen premiar la cultura de l’esforç i es reconeixeran no només els resultats acadèmics sinó també el compromís social. Enguany s’atorgaran dues beques dotades amb 1.500 euros cadascuna.  El projecte compta amb la col.laboració dels serveis territorials d’educació.

Aquest curs serà el primer que es posaran en marxa les beques ‘Impulsant el Talent del Futur de les Terres de l’Ebre’ del projecte social Remsa. L’objectiu és posar en valor la cultura de l’esforç i reconèixer aquells estudiants que destaquin tant pels seus resultats acadèmics com per la seva participació en formació extraescolar, activitats esportives i en el teixit associatiu. 

La convocatòria de les beques està oberta als alumnes de 4t d’ESO de tots els instituts de les Terres de l’Ebre. Aquells estudiants que vulguin participar hauran de cumplir certs requisits com per exemple tenir un nota global mínima de 7,5 punts. La nota de l’expedient acadèmic tindrà un pes important en la valoració final. Però no serà l’únic criteri. També es valorarà la participació de l’alumne en activistats extraescolars de caire esportiu, cultural o formatiu. A més, també es tindrà en compte la seva implicació en el teixit associatiu o la seva participació en voluntariats. El director general de Remsa Memorial, Fernando Muiño, subratlla que l’objectiu de les beques és “donar un impuls als joves amb talent del territori i que es visibilitzi el seu esforç…

Des dels serveis territorials d’Educació a les TE s’ha vist amb bons ulls aquesta iniciativa i s’ha col.laborat en l’elaboració de les bases de les beques i en traslladar el projecte a tots els centres educatius de les quatre comarques de l’Ebre, tan públics com concertats. Montse Perelló, és la directora d’educació a les TE…

Concretament, s’atorgaran dues beques per als estudiants classificats. Aquells   que hagin obtingut millor puntuació podran triar entre un ordinador portatil d’última generació o bé fins a 1.500€ per invertir en formació.

El lliurament de les beques es resoldran seguint criteris tècnics i meritocràtics i hi ha temps per presentar-se fins a finals de setembre d’enguany.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST