La Mostra de Jazz de Tortosa recupera el format habitual i torna a incloure artistes internacionals al programa

Escrit per el 16 de juny de 2022

La Mostra de Jazz de Tortosa viurà la vint-i-novena edició de l’1 al 16 de juliol, i ho farà tornant al format clàssic d’abans de la pandèmia, que inclourà actuacions d’artistes internacionals. Així els concerts dels caps de cartell tornen al teatre auditori Felip Pedrell, mentre que la resta d’actuacions que configuren la Mostra, prop d’una trentena, tornaran a inundar els carrers i les places de Tortosa amb la implicació directa del sector de la restauració de la ciutat.

El caps de cartell d’aquesta 29a Mostra de Jazz de Tortosa són, la formació Soul Teller, liderada per Miguel Angel Julián que inaugurarà el certamen; la formació integrada per diversos artistes de renom com els guitarristes Mike i Leni Stern; Dennis Chambers (bateria), Bob Franceschini (saxofon) i Chris Minh Doky (baix); i l’artista cubà Pepe Rivero que farà un concert lligat a la commemoració de l’any Pedrell. Xavi Bertomeu és el director de la Mostra de jazz de Tortosa…

 També integren la programació de la Mostra de Jazz, la coral Flumine de Tortosa que interpretarà diversos temes d’Sting. 

Estos quatre seran els únics concerts que seran de pagament, amb entrades entre els 8 i els 20 euros, que es podran començar a adquirir a partir del dilluns 20 a la web de la Mostra. Com és habitual, la resta de concerts s’escamparan per tota la ciutat, amb la participació directa de bars i restaurants del municipi. Prop d’una trentena de concerts que també obren les portes als grups emergents a través de l’Espai del Jazz Jove dels Països Catalans. Com a curiositat, un dels grups que hi actuaran serà D’on Ets Trio, formació de tres ciutadans ucraïnesos de la regió del Donetsk establerts des de fa temps a Reus, que traslladen la música tradicional del seu país als ritmes del jazz.

 Per al final de festa, la Mostra ha convidat al grup La Soul Machine, amb un concert obert a tota la ciutadania que tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament la nit del dissabte 16 de juliol.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La Mostra de Jazz de Tortosa viurà la vint-i-novena edició de l’1 al 16 de juliol, i ho farà tornant al format clàssic d’abans de la pandèmia, que inclourà actuacions d’artistes internacionals. Així els concerts dels caps de cartell tornen al teatre auditori Felip Pedrell, mentre que la resta d’actuacions que configuren la Mostra, prop d’una trentena, tornaran a inundar els carrers i les places de Tortosa amb la implicació directa del sector de la restauració de la ciutat.

El caps de cartell d’aquesta 29a Mostra de Jazz de Tortosa són, la formació Soul Teller, liderada per Miguel Angel Julián que inaugurarà el certamen; la formació integrada per diversos artistes de renom com els guitarristes Mike i Leni Stern; Dennis Chambers (bateria), Bob Franceschini (saxofon) i Chris Minh Doky (baix); i l’artista cubà Pepe Rivero que farà un concert lligat a la commemoració de l’any Pedrell. Xavi Bertomeu és el director de la Mostra de jazz de Tortosa…

 També integren la programació de la Mostra de Jazz, la coral Flumine de Tortosa que interpretarà diversos temes d’Sting. 

Estos quatre seran els únics concerts que seran de pagament, amb entrades entre els 8 i els 20 euros, que es podran començar a adquirir a partir del dilluns 20 a la web de la Mostra. Com és habitual, la resta de concerts s’escamparan per tota la ciutat, amb la participació directa de bars i restaurants del municipi. Prop d’una trentena de concerts que també obren les portes als grups emergents a través de l’Espai del Jazz Jove dels Països Catalans. Com a curiositat, un dels grups que hi actuaran serà D’on Ets Trio, formació de tres ciutadans ucraïnesos de la regió del Donetsk establerts des de fa temps a Reus, que traslladen la música tradicional del seu país als ritmes del jazz.

 Per al final de festa, la Mostra ha convidat al grup La Soul Machine, amb un concert obert a tota la ciutadania que tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament la nit del dissabte 16 de juliol.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Soul Teller (Miguel Ángel Julián) obre aquest divendres (22.30h) al @TeatreTortosa la XXIX Mostra de Jazz de #Tortosa. Podeu consultar tota la programació a https://t.co/TtYsDqTOfE.

@soul_teller @Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa

Dins la programació de la XXIX Mostra de Jazz de Tortosa, el Teatre Auditori Felip Pedrell acull aquest dissabte, 2 de juliol, el concert ‘Flumine canta a Sting’, a càrrec del @CORFLUMINE. +info: https://t.co/40CGc6GI0s

@Tortosa @jazztortosa @Terradevent @radiotortosa #Tortosa

Ja sabeu què fer aquest estiu a #Tortosa? L’Agenda Cultural de juliol i agost ja és al carrer. Descarregueu-vos-la en format digital tot clicant aquest enllaç https://t.co/i2POlfVXKN i no us perdeu cap acte!!!

@Tortosa @radiotortosa @TeatreTortosa @TurismeTortosa #TerresdelEbre

Tren B. Estació de França 15:40 – Tortosa 18:02 circula amb aproximadament 45 minuts de demora.

#Tortosa arranja la pujada al Castell des del Rastre, amb un mur de contenció que reforça la seguretat i el caràcter patrimonial de l'entorn. L'actuació s'emmarca en el seguit de millores a la via pública a tots els barris i pobles del municipi.

ℹ +INFO: https://t.co/rHsnxQLoy9

4

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Notícia següent

Fem 1 tast 15/06/2022


Thumbnail
Notícia anterior

Llengua.cat 14/06/2022


Thumbnail

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST