Els Reguers i Vinallop estrenaran dos noves llars d’infants municipals a Tortosa a partir del setembre

Escrit per el 19 de juliol de 2022

El pròxim curs escolar començarà amb dos noves llars d’infants municipals a Tortosa. A partir del setembre, els pobles dels Reguers i de Vinallop oferiran este servei per a infants d’entre 1 i 3 anys. D’esta manera, el municipi ampliarà el nombre de llars d’infants municipals, i s’afegiran a les ja existents a les tres EMD de Tortosa: Jesús, Bítem i Campredó.

Es tracta d’un servei cofinançat entre l’Ajuntament de Tortosa i el departament d’Educació de la Generalitat que té com a objectiu reforçar les escoles rurals dels dos pobles més menuts del municipi. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé,  ha remarcat que amb este nou servei “seguim impulsant la descentralització i fent que tots els pobles de Tortosa puguen disposar de tots els serveis bàsics necessaris. A la vegada, també afavorirem la conciliació de les famílies i afegirem noves eines que ens ajuden a refermar l’assentament dels infants amb els respectius pobles”, ha dit, ja que d’esta manera també es potencien les escoles dels Reguers i de Vinallop.

Tant l’alcaldessa dels Reguers, Esther Vidal, com el de Vinallop, José Antonio Estíbalez, han agraït les gestions fetes per l’alcaldessa de Tortosa i per l’Ajuntament per tal d’aconseguir estes noves llars d’infants: “era una reivindicació de tota la comunitat educativa dels Reguers, especialment de l’AMPA i del consell escolar”, ha assenyalat Vidal, “una bona notícia que ens fa estar molt contents, per tot allò que representa per als pobles més menuts del municipi”, ha afegit Estíbalez.

Les llars d’infants compartiran espai amb les respectives escoles. Este estiu es duran a terme les actuacions per a adaptar els espais, per tal que el curs puga començar al setembre. A hores d’ara ja s’han obert les inscripcions a les oficines municipals dels Reguers i de Vinallop per tal que les famílies d’estos pobles puguen apuntar-se al pròxim curs.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El pròxim curs escolar començarà amb dos noves llars d’infants municipals a Tortosa. A partir del setembre, els pobles dels Reguers i de Vinallop oferiran este servei per a infants d’entre 1 i 3 anys. D’esta manera, el municipi ampliarà el nombre de llars d’infants municipals, i s’afegiran a les ja existents a les tres EMD de Tortosa: Jesús, Bítem i Campredó.

Es tracta d’un servei cofinançat entre l’Ajuntament de Tortosa i el departament d’Educació de la Generalitat que té com a objectiu reforçar les escoles rurals dels dos pobles més menuts del municipi. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé,  ha remarcat que amb este nou servei “seguim impulsant la descentralització i fent que tots els pobles de Tortosa puguen disposar de tots els serveis bàsics necessaris. A la vegada, també afavorirem la conciliació de les famílies i afegirem noves eines que ens ajuden a refermar l’assentament dels infants amb els respectius pobles”, ha dit, ja que d’esta manera també es potencien les escoles dels Reguers i de Vinallop.

Tant l’alcaldessa dels Reguers, Esther Vidal, com el de Vinallop, José Antonio Estíbalez, han agraït les gestions fetes per l’alcaldessa de Tortosa i per l’Ajuntament per tal d’aconseguir estes noves llars d’infants: “era una reivindicació de tota la comunitat educativa dels Reguers, especialment de l’AMPA i del consell escolar”, ha assenyalat Vidal, “una bona notícia que ens fa estar molt contents, per tot allò que representa per als pobles més menuts del municipi”, ha afegit Estíbalez.

Les llars d’infants compartiran espai amb les respectives escoles. Este estiu es duran a terme les actuacions per a adaptar els espais, per tal que el curs puga començar al setembre. A hores d’ara ja s’han obert les inscripcions a les oficines municipals dels Reguers i de Vinallop per tal que les famílies d’estos pobles puguen apuntar-se al pròxim curs.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Unable to load Tweets

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}
Etiquetes

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST